Close
Sök

BD MÖBLER

BD Möbler tillverkar soffor och fåtöljer med god kvalitet och med en riktigt fin sittkomfort. Grundades 1967 av Bjarne Dahlqvist och idag ägs det av hans son Joakim Dahlqvist.

 

 

Diamond fotpall

Diamond fotpall från BD Möbel. Fotpallen passar utmärkt till fåtöljen Diamond. Se relaterade produkter nedan.
3 060 kr

Diamond fåtölj

Diamond fåtölj från finska BD möbel, där man med ett enkelt handgrepp kan fälla ryggen i den position du själv önskar. Fåtöljen är dessutom snurrbar 360 grader. Diamond är en lite nättare fåtölj då den är ganska liten på bredden. Det gör att den enkelt kan passa även på ett lite trångare ställe. Välj mellan olika tyger/läder/fårskinn och mellan olika snurrfötter. Välj till fotpall för extra komfort (se relaterade produkter nedan).
11 700 kr

Grace fåtölj

Grace fåtölj är en sittriktig och skön fåtölj med inbyggd gungfunktion. Fåtöljen går att snurra 360 grader. Fåtöljen finns i tyg, läder eller fårskinn och med möjlighet till att välja just din favorit snurrfot i önskad färg.
9 710 kr

Lord modulsoffa

Lord modul byggbar soffa från finska BD Möbel. Lord soffan har en snygg design med indragningar i ryggen samt armstöd, soffan har dessutom en härligt sittkomfort. Ben i borstad stål. Soffan finns i både tyg och läder. Välj till nackstöd för extra komfort.
31 140 kr

Lovisa fotpall

Lovisa fotpall från BD Möbel passar utmärkt till fåtöljen Lovisa. Se relaterade produkter.
2 920 kr

Lovisa fåtölj

Lovisa fåtölj från finska BD möbel har man en skön fåtölj med hög rygg som ger gott stöd till rygg och nacke. Ryggen och nacken är reglerbar. Välj mellan olika tyger/läder/fårskinn och mellan olika färger på trädetaljerna. Välj till fotpall för extra komfort.
11 140 kr

Monroe fotpall

Monroe fotpall från BD Möbel passar utmärkt till fåtöljen Monroe. Se relaterade produkter.
2 710 kr

Monroe fåtölj

Monroe fåtölj från finska BD möbel har man en skön fåtölj med svikt. Välj mellan olika tyger/läder/fårskinn och mellan olika färger på trädetaljerna. Välj till fotpall för extra komfort.
7 300 kr

Opal Lux fåtölj med inbyggd fotpall

Opal lux fåtölj från finska BD möbel, där man med ett enkelt handgrepp kan fälla ryggen i den position du själv önskar och även fälla ut den inbyggda fotpallen. Fåtöljen är dessutom snurrbar 360 grader. Välj mellan olika tyger/läder och mellan olika snurrfötter.
18 850 kr

Uno fotpall

Uno fotpall från BD Möbel passar utmärkt till fåtöljen Uno. Se relaterade produkter.
2 710 kr

Uno fåtölj

Uno fåtölj från finska BD möbel har man en skön fåtölj med hög rygg som ger gott stöd till rygg och nacke. Välj mellan olika tyger/läder/fårskinn och mellan olika färger på trädetaljerna. Välj till fotpall för extra komfort.
9 430 kr

Wing modulsoffa

Wing modulsoffa är en fullt byggbar soffmodell från finska BD Möbel. Wing är en soffa som ger dig många möjligheter. Många olika varianter att välja på, flera armstöd och ben. Soffan har en härligt sittkomfort som gör att man vill sitta länge. Välj bland tyger/läder och ben i olika färger med tillhörande dekorlist. Välj till nackstöd för extra komfort.
41 500 kr