Close
Sök

Linie Design

Linie Design erbjuder exklusiva mattor framtagna av skandinaviska designers.

 

Acacia matta

Acacia är en handtuftade matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera utföranden och storlekar. Mattan är handgjord så små skiftningar mellan olika mattor kan förekomma, men det är det som gör varje matta unik.
3 310 kr

Aki matta

Aki är en matta med ett häftigt mönster och som består av 95% ull och 5% viscose. Denna kombination gör den både slitstark och får en fin lyster. Tillverkad av danska Linie design. Finns i flera storlekar.
3 545 kr

Akinori matta

Akinori mattan är en 100 viscose matta från Danska Linie Design.
5 490 kr

Almeria matta

Almeria mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
5 295 kr

Ambrosia matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 490 kr

Arco matta

En ullmatta för dig som önskar en skön matta att kunna gå på, från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 195 kr

Arguto matta

Arguto är en handtuftad matta från danska Linie Design. Mattan består av 95% ull och 5% viskor detta gör Arguto till en slitstark matta med fin lyster.
3 310 kr

Bologna matta

En ullmatta som passar in dom flesta rum. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 365 kr

Burano matta

Burano mattan är i 100% ull kommer från Danska Linie Design.
4 495 kr

Cassius matta

En viscose matta med glansig lyster från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 460 kr

Charles matta

Charles är en handvävds matta i 100% ull. Genom sitt vackra mönster passar den här mattan in många olika rum och miljöer. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 650 kr

Chifa matta

Chifa är en handtuftad matta i 85% ull och 15% viscose. Mattan finns i två färger.
4 995 kr

Combination matta

Combination är en matta från danska Linie Design. Mattan är gjord i 100% viskos vilket ger en fin glans. Oerhört mjuk och härlig. Combination finns i flera utföranden och storlekar.
5 310 kr

Cover matta

Handtuftad matta från danska Linie Design bestående av 100% Viscose matta.. Cover är den perfekta mattan för dig som vill ha en matta som är enfärgat, mjukt och lite glansig.
4 495 kr

Edge matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Mattan har ett utskuret mönster som skapar en härlig dynamik. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 295 kr

Feather matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera storlekar.
9 995 kr

Margit matta

Mattan är tillverkad av 100% Ull. Mattan har ett fint mönster med fina färger som gör den lätt att tycka om. Finns i två storlekar.
3 330 kr

Misty matta

Misty är vår mest exklusiva matta. Bestående av 60% ull och 40% viscose. Denna kombination ull och viscose ger mattan en härlig glas och lyster. Mattan ändrar färg beroende på hur ljuset faller. Mattan är färgsatt så att den går från ljust till mörkt. Tillverkad för hand av indiska mattvävare. Finns i flera utföranden och storlekar.
23 625 kr

Visible matta

En ryamatta från danska Linie design bestående av 100% polyester matta. Mattan är uppbyggd med olika tjocklek på trådarna för att göra den extra skön och få fin lyster. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 935 kr