Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori 3.5-sitssoffor

3.5-sitssoffor

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner ni ett brett sortiment av 3,5-sits soffor från välkända varumärken som Brunstad, Bröderna Anderssons, Violante och Möbelform. 3,5-sits soffan är en modell för dig som söker en större soffa med gott om utrymme. Sofforna finns som regel i mängder av tyger och läder för att du ska hitta din favorit.
Besök gärna vår butik i Karlstad och prova ut din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

Båstad 3,5-sits soffa

Båstad 3,5-sits soffa en modern och skön soffa med lite extra sittdjup. Soffan erbjud i många olika tyger och även byggbar.

Bygg din dömsoffa via denna länk

14 080 kr

Choice Deep 3,5-sits soffa

Choice Deep soffa 3,5-sits. Choice Deep är en byggbar soffa med extra djup och med softa sits och rygg. Finns i olika tyger, olika armstöd samt ben. Bygg din drömsoffa i 3D via länken nedan. Kontakta gärna butiken för mer information kring valmöjligheterna.

Bygg din soffa via denna länk, klicka här

19 320 kr 27 600 kr

Electra 3,5-sits

En oemotståndlig flirt med det strama, enkla, och ständigt tidsenliga. En hyllning till utsökta material och komfort. Finns med metallben & träben ett val du gör för både självkänsla och integritet.

25 610 kr

Maxx 3,5-sits soffa

Med en djupare sits med memoryfoam ger Maxx soffan dig den ultimata komfort upplevelsen. Här kan du luta dig tillbaka med en varm kopp kaffe i lugn och ro ? lika väl som du kan skratta ikapp med goda vänner. Med sina trendiga ben i svart eller borstad aluminium, ger Maxx soffan varje rum ett lyft.

26 510 kr

Weston 3,5-sits

Weston är en modern soffa med tuffa detaljer. Knappar i ryggen och extra armstödskuddar ger soffan det lilla extra. Välj mellan två olika komforter: mjuk komfort med knappar i ryggen, mjuk komfort utan knappar i ryggen eller med en fast komfort utan knappar. Modellen finns som 2,5-sits, 3-sits och 3,5-sits. Välj mellan olika tyger, läder samt olika modeller och färger på benen. Alla Brunstads soffor har 10-års garanti på sitsar och stomme.

27 620 kr

3,5-sitssoffa

En soffa kan variera stort i både storlek och stil men det är också en av de viktigaste möblerna i hemmet. Där kan många aktiviteter ske och därför behöver den vara av rätt storlek och i rätt material för att vara hållbar en längre tid. Hela ditt rum där du vill ha soffan placerad behöver passa in på soffans placering, stil, material och storlek. I vår webbshop hittar du mängder av olika varianter på soffor och en 3,5-sitssoffa är en av de mest populäraste sofforna som säljs idag.

Rummet blir trivsamt

Genom att veta exakt vilket mått du behöver på din soffa underlättar du köpet av din nya soffa. Hela rummet blir trivsamt om du får en soffa som du alltid önskat eller drömt om. Vill du ha en soffa av skinn eller i tyg, vill du ha en med divan eller inte. Kanske vill du ha en i hörnmodell eller bara helt rak. Det finns många frågor du bör ställa sig när man funderar på en ny soffa. Men det viktigaste är vilken yta du har i rummet där soffan ska vara placerad.

Materialet är viktigt

Utöver placeringen, ytan och färgval är valet av material också en otroligt viktig del i valet av nya soffa. Är du ute efter en i trä, skinn, tyg eller annat så har vi garanterat det du söker. Det första vi vill veta ifall du har frågor vad du ska välja för material är hur ditt vardagsliv ser ut. Alltså om du har familj och barn, kanske husdjur eller om du ofta har nära och kära på besök. En soffa ska tåla mycket och vara en plats för alla.

Gästerna ska kunna ha någonstans att sitta när de hälsar på och kanske har du ofta filmkvällar där du vill ligga ner i soffan och ha en mysig stund under filten. Hur som helst så blir det stor påfrestning på en soffa och slitaget går inte att undvika. Därför vill vi alltid anpassa materialet efter hur du tänk använda din nya soffa.

Vill du ha en soffa till din gillestuga eller sommarstuga kanske en träsoffa är det bästa. Oavsett vilket material du väljer gäller det att ta hand om soffan på bästa sätt för att förlänga livslängden på den. Följer man inte skötselråden kan soffan bli sliten snabbare och inte se så rolig ut efter en tid.

Skötselråd för soffor i olika material

I vårt sortiment hittar du många möbelvårdsprodukter som underlättar skötseln av din nya soffa. Använder du rätt produkter kan du öka livslängden och bibehålla stilen längre i soffan.

  • Textilspray
    Du bör impregnera din nya soffa i textilspray innan du använder den första gången. Det blir lättare att få bort eventuella fläckar och smuts ifall soffan är impregnerad från start.

  • Skydd från solen
    Det bästa du kan göra är att försöka undvika att soffan står i direkt solljus för då kan tyger blekas snabbare. Alla tyger bleknar dock med tiden men att exempelvis dra ner persiennerna eller dra för gardinerna och även vända på dynorna regelbundet hjälper till att göra processen långsammare.

  • Dammsug
    Genom att dammsuga soffan regelbundet och försiktigt med hjälp av ett munstycke som är anpassat för tyg kan du hålla din soffa fräsch längre.

  • Möbelvårdsmousse och en våt trasaDirekt när en eventuell fläck har uppstådd bör du med hjälp av en våt trasa samt möbelvårdsmousse avlägsna den så fort som möjligt genom att försiktigt försöka suga upp fläcken och inte gnugga.

Byggbara soffor

Hittar du inte den soffa du vill i rätt mått kan vi hjälpa dig att bygg en efter dina önskemål. I sortimentet ser du en guldig banderoll där det står ”Byggbar” på och den modellen kan vi hjälpa dig att anpassa till det rum du vill ha din soffa i. Det finns en hel del soffor som är byggbara.

Prisvärt

En soffa hos oss är alltid i högsta kvalité och till ett mycket bra pris. Vi erbjuder allt från klassiska raka soffor till mer specialbyggda med mer avancerad stil. Oavsett vad du söker och i vilken prisklass du vill handla kan vi garantera att du kommer hitta din nya soffa här hos oss. Du kan enkelt sortera hela sortimentet på hemsidan efter pris om du så önskar. Du kan välja att sortera priset på sofforna du vill kika på från lågt till högt eller tvärtom. Väljer du alltså lågt till högt i pris sorteringen så får du första fram de sofforna vi erbjuder till lägst pris och priset stiger när du scrollar neråt.

Professionell inredningshjälp

Kontakta oss för att få mer hjälp med ditt köp oavsett möbel. En inredningshjälp kan hjälpa dig mot en avgift att ge dig råd angående valet av material, tyg, färg och var i rummet möbeln bäst blir placerad och även i vilken stil du bör ha om man kikar på resten av ditt hem.

När du tillsammans med inredningshjälpen kommit fram till den perfekta soffan för dig hjälper vi till med både leveransen hem till dig och montering på plats om du önskar. Det viktigaste är att det ska kännas rätt för dig och att du som kund bli nöjd. Vi erbjuder kunder en ångerrätt på 14 dagar för att du ska känna dig trygg i ditt köp. Det gäller inte ifall du har gjort en specialbeställning så som en byggbar soffa enligt dina mått och dina önskemål om ett speciellt material eller stil.

Vi levererar i hela Sverige kostnadsfritt med PostNord och leveransen sker inom 4 till 10 veckor. Leveranstiden kan dock variera lite och bli lite längre vid en specialbeställning. Specialbeställningarna är de byggbara sofforna vi erbjuder samt om du själv gjort ett val i någon specifik stil eller material.