Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

BD MÖBLER

BD Möbler tillverkar soffor och fåtöljer med god kvalitet och med en riktigt fin sittkomfort. Grundades 1967 av Bjarne Dahlqvist och idag ägs det av hans son Joakim Dahlqvist.

 

 

Grace fåtölj

Grace fåtölj är en sittriktig och skön fåtölj med hög rygg som ger bra stöd till huvud/nacke. Inbyggd gungfunktion, som kan låsas i önskat läge. Fåtöljen går att snurra 360 grader. Fåtöljen finns i tyg, läder eller fårskinn och med möjlighet till att välja just din favorit snurrfot i önskad färg. Välj till fotpall för extra komfort.
9 360 kr 10 400 kr

Leon 3-sits

Leon 3-sits soffa från finska BD Möbel. Leon soffan har en snygg design med indragningar i ryggen samt snyggt tillhörande armstödskuddar. Soffan har dessutom en härligt sittkomfort. Ben i svartlack eller aluminium. Soffan finns i både tyg och läder. Välj till nackstöd & fotpall för extra komfort.
16 515 kr 18 350 kr

Lord modulsoffa

Lord modul byggbar soffa från finska BD Möbel. Lord soffan har en snygg design med indragningar i ryggen samt armstöd, soffan har dessutom en härligt sittkomfort. Ben i borstad stål. Soffan finns i både tyg och läder. Välj till nackstöd för extra komfort.
21 879 kr 24 310 kr

Lovisa fåtölj

Lovisa fåtölj från finska BD möbel har man en skön fåtölj med hög rygg som ger gott stöd till rygg och nacke. Ryggen och nacken är reglerbar. Välj mellan olika tyger/läder/fårskinn och mellan olika färger på trädetaljerna. Välj till fotpall för extra komfort.
8 757 kr 9 730 kr

Monroe fåtölj

Monroe fåtölj från finska BD möbel har man en skön fåtölj med svikt. Välj mellan olika tyger/läder/fårskinn och mellan olika färger på trädetaljerna. Välj till fotpall för extra komfort.
6 165 kr 6 850 kr

Opal Lux fåtölj med inbyggd fotpall

Opal lux fåtölj från finska BD möbel, där man med ett enkelt handgrepp kan fälla ryggen i den position du själv önskar och även fälla ut den inbyggda fotpallen. Fåtöljen är dessutom snurrbar 360 grader. Välj mellan olika tyger/läder och mellan olika snurrfötter.
14 931 kr 16 590 kr

Uno fotpall

Uno fotpall från BD Möbel passar utmärkt till fåtöljen Uno. Se relaterade produkter.
2 313 kr 2 570 kr

Uno fåtölj

Uno fåtölj från finska BD möbel har man en skön fåtölj med ställbar hög rygg som ger gott stöd till rygg och nacke. Välj mellan olika tyger/läder/fårskinn och mellan olika färger på trädetaljerna. Välj till fotpall för extra komfort, se separat artikel nedan.
8 442 kr 9 380 kr

Wing 2-sits

Wing 2-sits soffa är en kvalitet soffa från finska BD Möbel, Wing finns i flera olika varianter och är helt byggbar. Wing är en soffa som ger dig många möjligheter. Många olika varianter att välja på, flera armstöd och ben. Soffan har en härligt sittkomfort som gör att man vill sitta länge. Välj bland tyger/läder och ben i olika färger med tillhörande dekorlist. Välj till nackstöd för extra komfort.
10 278 kr 11 420 kr

Wing 3-sits

Wing 3-sits soffa är en kvalitet soffa från finska BD Möbel, Wing finns i flera olika varianter och är helt byggbar. Wing är en soffa som ger dig många möjligheter. Många olika varianter att välja på, flera armstöd och ben. Soffan har en härligt sittkomfort som gör att man vill sitta länge. Välj bland tyger/läder och ben i olika färger med tillhörande dekorlist. Välj till nackstöd för extra komfort.
13 311 kr 14 790 kr

Wing modulsoffa

Wing modulsoffa är en fullt byggbar soffmodell från finska BD Möbel. Wing är en soffa som ger dig många möjligheter. Många olika varianter att välja på, flera armstöd och ben. Soffan har en härligt sittkomfort som gör att man vill sitta länge. Välj bland tyger/läder och ben i olika färger med tillhörande dekorlist. Välj till nackstöd för extra komfort.
32 778 kr 36 420 kr