Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Fri leverans i hela Sverige

Bexley - handvävd matta

Tillverkare: Inhouse Group
Leveranstid: 1-2 veckor
4 195 kr
3 566 kr

Bexley är en handvävd matta i skimrande viskos. Mattans enkla design lyfter fram alla fina egenskaper som materialet viskos har. Den är smidig och härligt mjuk och len att sätta fötterna på och glansen ger en livfull yta med vackert djup i färgerna. Beroende på hur du vrider mattan i rummet och hur ljuset faller på den, upplevs färgnyansen starkare eller mildare. Vrid därför gärna på mattan för att få fram färgerna på det vis du föredrar. Bexleys enkla, enfärgade och något melerade design riktar fokus på färg, material och kvalitet och gör det till en inredningsdetalj som är lätt att matcha med övrig inredning för att få fram en harmonisk helhet. Bexley i färgställningen skogsgrön skiftar från mörkt mossgrönt till mer blekta gröna toner.

Bexley vävs för hand av skickliga hantverkare och den kraftiga, tjocka kvaliten gör att mattan ligger snyggt på golvet. En matta som med sin mjuka och glansiga viskoslugg skapar en lyxig känsla i exempelvis sovrum eller vardagsrum.

 

*
*
+ -

Bexley är handvävd i viskos med skuren lugg. Mattorna vävs i Indien, vi arbetar ständigt med att se till att våra producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

 

  • Passar i sovrum och vardagsrum 

  • Fin lyster 

  • Skiftande färg 

  • Mjuk och len att sätta fötterna på 

  • Handvävd viskosmatta med skuren lugg

Stäng