Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Inredningshjälp

Att inreda handlar om att hitta en röd tråd och skapa en trivsam och lugn miljö där allt smälter samman kring färg, materialval, stil och placering. En miljö som är njutningsfull och når sin fulla potential. Inredning är fantastiskt roligt men inte alltid så enkelt. Därför erbjuder vi inredningshjälp och ett kostnadsfritt möte hos oss i butiken.

 

En trivsam miljö

Mathilda Apelgren är utbildad på Inredningsakademin i Stockholm till både home stylist och inredare. Hon har nästan tio års erfarenhet av att arbeta med inredning och skapa trivsamma hem och miljöer.
”Det är roligt att binda ihop både hårda och mjuka möbler. När man får färger och materialval att harmoniera, men det absolut bästa är förstås när man hjälper kunden till ett bättre hem.”

 

Hur går det till?

  1. Boka ditt kostnadsfria besök. Vi lyssnar på era behov, kommer med goda råd och vägleder dig i dina funderingar. Mötet beräknas ta 45-60 minuter på plats hos oss i butiken.

  2. Vill du inte enbart ha rådgivning utan även fortsatt hjälp så gör vi gärna ett hembesök eller utgår från foton eller ritningar till nybyggnationer. Här arbetar vi med målet att skapa en trivsam miljö efter era önskemål, en röd tråd i inredningen där allt håller samman. Hemma hos kunden fotograferar vi och tar mått för att hitta rätt storlek på möblerna och kunna göra en planritning.
    * Hembesök inom 5-mils radie från Karlstad.

  3. Vi kan sedan hjälpa till med både möbler, leverans och montering.

 

Visuell ritning i 3D

Vi ritar in möbler och miljöer digitalt i vårt designprogram, där vi får exakta mått på både rum och möbler. Det ger dig en mycket tydligare bild när du i 3D själv kan se över planritningen. Detta är vi också en av ett fåtal som erbjuder i Värmland.

 

Priser:

Första mötet är alltid kostnadsfritt.
Besök i hemmet: 450:-/h
Sketchup/3D ritning: 400:-/h
Köper du möbler för över 30 000 kr bjuder vi på såväl hembesök som skissarbete med er planritning.

 

Kontakt:

Har du frågor eller vill boka tjänsten, kontakta Mathilda på 054- 21 08 91 eller info@walfrid.se, så hjälper vi dig vidare!

 

Förstklassiga varor och tjänster sedan 1892.

Varmt välkommen att boka ditt kostnadsfria besök hos oss på Nygatan 4 i Karlstad.