Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Linie Design

Linie Design erbjuder exklusiva mattor framtagna av skandinaviska designers.

 

Acacia matta

Acacia är en handtuftade matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera utföranden och storlekar. Mattan är handgjord så små skiftningar mellan olika mattor kan förekomma, men det är det som gör varje matta unik.
4 450 kr

Akinori matta

Akinori mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
7 425 kr

Almeria matta

Almeria mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
7 150 kr

Ambrosia matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera utföranden och storlekar.
7 432 kr

Arco matta

Arco ullmatta för dig som önskar spännande matta med fint mönster. Mattan är desstom skön att kunna gå på, från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
5 900 kr

Arguto matta

Arguto är en handtuftad matta från danska Linie Design. Mattan består av 95% ull och 5% viskor detta gör Arguto till en slitstark matta med fin lyster.
4 450 kr

Bologna matta

En ullmatta som passar in dom flesta rum. Finns i mängder av storlekar och färger.
4 700 kr

Charles matta

Charles är en handvävds matta i 100% ull. Genom sitt vackra mönster passar den här mattan in många olika rum och miljöer. Finns i flera utföranden och storlekar.
2 450 kr

Combination matta

Combination är en matta från danska Linie Design. Mattan är gjord i 100% viskos vilket ger en fin glans. Oerhört mjuk och härlig. Combination finns i flera utföranden och storlekar.
7 150 kr

Edge matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Mattan har ett utskuret mönster som skapar en härlig dynamik. Finns i flera utföranden och storlekar.
7 150 kr

Regatta matta

Regatta är en handvävd matta med lite melerad effekt som ger mer liv åt mattan. Från danska Linie Design i 100% ull, ull är dels slitstarkt men har även en smutsavvisande effekt Finns i flera storlekar och färger.
1 850 kr