Close
Sök

Nordic C

Nordic C är en tillverkare sittriktiga fåtöljer och soffor, för dig som har höga krav på funktion och stabilitet.

 

Sorö fåtölj med ellyft

Sorö är Skandinaviens mest sålda seniorfåtölj. Sorö är för dig med höga krav på stabilitet och funktion. Den här fåtöljen har en inbyggd elektisk sitslyft samt reglerbar i ryggen via samma dosa. Sitslyften både lyfter samt välter framåt för att du lätt ska kunna resa dig. Välj bland våra tyger till denna modell som är en av de absolut bästa fåtöljerna till dig som är senior eller som behöver en stabil, snygg och funktionell fåtölj. Välj till fotpall för extra komfort.
16 200 kr

Sorö fåtölj med manuell sitslyft

Sittriktig fåtölj för dig med höga krav på stabilitet och funktion. Fåtöljen är utrustad med en manuellt reglerad sitslyft där du får hjälp med att komma ur fåtöljen men även hjälp att sätta dig ner. Har möjlighet att ställas in efter användarens vikt. Fåtöljen är steglöst ställbar i ryggen med hjälp av en liten spak vid högra armstödet. Sorö är en av de absolut bästa fåtöljerna till dig som är senior eller som behöver en stabil, snygg och funktionell fåtölj. Sitslyften både lyfter samt välter framåt för att du lätt ska kunna resa dig. Välj till fotpall för extra komfort.
12 600 kr

Sorö fåtölj PLUS

Sittriktig fåtölj för dig med höga krav på stabilitet och funktion. Fåtöljen är steglöst ställbar, med hjälp av ett PLUS reglage vid högra armstödet där man enklare når reglaget för att ställa in ryggen. Välj bland många av våra utvalda tyger/skinn till denna modell som är en av de absolut bästa fåtöljerna till dig som är senior eller som behöver en stabil, snygg och funktionell fåtölj. Välj till fotpall för extra komfort.
6 995 kr

Sorö fåtölj standard

Sittriktig fåtölj för dig med höga krav på stabilitet och funktion. Fåtöljen är steglöst ställbar, en liten spak vid högra armstödet ställer in ryggen. Välj bland många av våra utvalda tyger/skinn till denna modell som är en av de absolut bästa fåtöljerna till dig som är senior eller som behöver en stabil, snygg och funktionell fåtölj. Välj till fotpall för extra komfort.
6 400 kr

Sorö fåtölj swing

Sittriktig fåtölj för dig med höga krav på stabilitet och funktion. Fåtöljen är steglöst ställbar, med hjälp av en liten spak vid högra armstödet. Den går dessutom att snurra runt 360°. Denna modell är en av de absolut bästa fåtöljerna till dig som är senior eller som behöver en stabil, snygg och funktionell fåtölj. Välj till fotpall för extra komfort.
10 755 kr

Sorö pall med förvaring

Pall med förvaring. Finns i flera träslag och tyger/läder. Passar till Sorö fåtöljerna.
2 800 kr