Close
Sök
Bild för kategori Pallar

Pallar

Pall

Air fotpall fårskinn

Air fotpall i fårskinn finns med eller utan sidostycken i ekfanér, svartbetsad eller valnötsfanér. Man kan även välja till extra hög på 3,5 cm, om man önskar en högre fotpall eller för att matcha din förhöjda sitthöjd på Air fåtölj.
4 475 kr

Andrew fotpall

Andrew fotpall passar perfekt till din Andrew soffa eller som en fristående fotpall. Dun på toppen av pallen som gör den mjuk och härligt att både sitta och vila fötterna på. Välj mellan olika tyger och läder samt flera färger på benen.
7 610 kr

Delta fotpall

Delta fotpall finns i olika tyger,läder och fårskinn samt olika träslag på stomme.
3 700 kr

Everest pall

Everest pallen finns med två olika typer av modeller, antingen en fast dyna eller mjuk dyna på pallens topp. Passar perfekt till modulsoffan Everest eller som en udda fotpall till en befintlig soffa. Alla Brunstads produkter har 10 års garanti på sittdynor och ram.
6 890 kr

Fia pall (pall 029)

Fia pall (pall 029) passar utmärkt som komplement till någon av sofforna eller fåtöljerna i serien System+ (Fia, Malin & Oda). Pallen kan du få i en mängd olika tyger och läder. Benen finns i olika varianter och färger.
5 360 kr

Gazell pall fårskinn

Pallen går att få i olika fårskinn med stomme i oljad ek eller svartbetsad ek. Passar perfekt till fåtöljerna i serien Gazell. Tillverkas av Conform Collection i småländska Holsbybrunn.
3 565 kr

Globe pall

Globe fotpall passar utmärkt till fåtöljen Globe eller som en udda fotpall. Globe fotpall i tyg eller läder. Välj fot i aluminium, vit aluminium eller svart aluminium. Tillverkas av Conform Collection i småländska Holsbybrunn.
2 705 kr

Joy pall

Joy pall passar bra till Joy fåtölj. Pallen går att få i olika tyger och läder. Underredet finns i borstad metall, krom eller svart lackad metall. Tillverkas i småländska Holsbybrunn.
2 715 kr

Lovisa fotpall

Lovisa fotpall från BD Möbel passar utmärkt till fåtöljen Lovisa. Se relaterade produkter.
3 150 kr

Monroe fotpall

Monroe fotpall från BD Möbel passar utmärkt till fåtöljen Monroe. Se relaterade produkter.
2 900 kr

Sara ullpuff

Shepherd Sara. En rund sittpuff i vävd mjuk ull. Sittpuffen är uppbyggd utav en fast del i botten som gör att puffen håller sin form och ovandel i skumgummi för bästa komfort. Den har ett dekorativt handtag i läderimitation. Puffens klädsel är avtagbar och tvättbar med dragsko i botten. Undersida i vävd textil. Höjd 40 cm, Ø 40 cm.
1 500 kr

Sorö pall med förvaring

Pall med förvaring. Finns i flera träslag och tyger/läder. Passar till Sorö fåtöljerna.
2 800 kr

Uno fotpall

Uno fotpall från BD Möbel passar utmärkt till fåtöljen Uno. Se relaterade produkter.
2 900 kr