Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Ullmattor

Ullmattor

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner du många olika ullmattor från kända varumärken som Axeco, Linie Design och Inhouse group. Våra ullmattor är flatvävda, handknutna eller handvävda. en ullmatta är väldigt praktiskt då den är smutsavstötande och slitstarkt som håller många i år. Många av våra ullmattor kan måttbeställas för att passa just ditt rum.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

Acacia matta

Acacia är en handtuftade matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera utföranden och storlekar. Mattan är handgjord så små skiftningar mellan olika mattor kan förekomma, men det är det som gör varje matta unik.
4 450 kr

Amsterdam matta

Amsterdam mattan är en fin handknuten matta i ren ull. Med mycket fin lyster.
11 995 kr

Arguto matta

Arguto är en handtuftad matta från danska Linie Design. Mattan består av 95% ull och 5% viskor detta gör Arguto till en slitstark matta med fin lyster.
4 450 kr

Bladmosaik matta

Bladmosaik är en handvävd matta från Axeco. Bladmosaik är vår mest exklusiva röllakansmatta. Då detta mönster är väldigt svårt att väva och detta görs för hand.
4 995 kr

Bologna matta

En ullmatta som passar in dom flesta rum. Finns i mängder av storlekar och färger.
4 700 kr

Bukett matta

Bukett är en vacker handvävd ullmatta. Ullen är ett slitstarkt och tåligt material som stöter ifrån sig smuts. Mattan finns i flera olika färger och två olika färger.
9 995 kr