Close
Sök

Integritetspolicy

Walfrid Svenssons Möbler AB integritetspolicy

Vi på Walfrid Svenssons Möbler värnar om din personliga integritet. Här nedan förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter så det är viktigt att du tar del och förstår informationen och känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar.

Introduktion

Nya dataskyddsförordningen GDPR träder i laga kraft den 2018-05-25 och ersätter då personuppgiftslagen. Lagen värnar om din integritet och ger dig rätten att på begäran få reda på all persondata som företaget sparar om dig, varför de lagrar den och hur länge. Du kan även kräva att företaget ska avregistrera all data om dig. Vi har inte någon riktad marknadsföring utan enbart generella e-postutskick därför samlar vi och sparar vi bara de uppgifter vi behöver för att kunna hantera och leverera din order med fullgod service. Du kan alltid avregistrera dig för e-postutskick.

Personuppgiftsansvarig

Walfrid Svenssons Möbler AB (559092-1734) Nygatan 4, 652 20 Karlstad är ansvarig för alla personuppgifter som du lämnar och skapas i vårt system när du registrerar dig, handlar i vår fysiska butik eller via vår hemsida trosamobler.se. Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter eller vill att vi avregistrerar dem eller har andra frågor är du välkommen att maila oss på info@walfrid.se eller ringa till oss på 054-210891

Tillgång till uppgifter

Dina personuppgifter behandlas av oss och våra externa samarbetspartners för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig som kund, exempelvis transportbolag, betallösningar och IT bolag. Vi garanterar att vi aldrig säljer eller överlåter dina uppgifter vidare till annan part.

Säkerhet

Vi skyddar dina personuppgifter i en säker miljö med krypterad information och säkra lösningar.

Behandling av personuppgifter

Vi registrerar din personuppgifter när du handlar via vår hemsida eller i vår fysiska butik för att kunna leverera de varor du har beställt. De uppgifter vi registrerar är:

  • För och efternamn
  • Adress (vid leverans)
  • Telefonnummer
  • Mailadress

För att kunna ge en bra och fullgod service, lagrar vi även:

  • Ordernummer
  • Fakturanummer
  • Kollinummer
  • Orderinformation (typ, färg, modell, storlek osv.)
  • Prisinformation
  • Betalinformation

För att kunna hantera din order, reklamationer och ge dig en fullgod service så sparar vi din information, dock aldrig längre än vad som krävs. Du kan dock när som helst meddela oss att du vill avregistrera din information och all data med dina uppgifter. Vid köp på avbetalning i butik måste du uppge personnummer, kontaktuppgifter, anställning, inkomstuppgifter mm och vi anlitar då Sveaekonomi som samarbetspartner och hur de behandlar dina uppgifter kan du läsa här https://www.svea.com/se/sv/om-oss/svea-ekonomi/personuppgiftsbehandling/.

Cookies

Vi använder så kallade cookies, små datafiler som lagras i din webbläsare för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Vi använder även Google analytics för att kunna analysera vår hemsida och gör den bättre. Google i sin tur använder cookies som lagras hos dem. Du kan alltid neka användning av cookies i dina inställningar dock med risk för att hemsidan inte fungerar som den ska.

Personuppgifter och kommunikation

Nyhetsbrev

Vi skickar ibland ut nyhetsbrev där vi informerar om nyheter, kampanjer och erbjudanden mm. Nyhetsbrevet skickas till din registrerade mailadress som du använde vid order i butik eller hemsida eller alternativt själv har registrerat dig för via vår hemsida. Du kan när som helst avregistrera dig för vårt nyhetsbrev via länk i brevet eller genom att kontakta oss via mail eller telefon. Dina uppgifter för nyhetsbrev sparas så länge du är registrerad för nyhetsbrev.

Hemsida

Vi är måna om att våra kunder ska kunna lämna omdömen om oss och våra produkter. Detta kan du själv välja om du vill göra på de produkter du har handlat i butik eller via hemsida. För att kunna lämna omdöme måste du uppge för och efternamn samt mailadress, du väljer själv om detta är något du vill göra.