Close
Sök
Bild för kategori Mattor

Mattor

Acacia matta

Acacia är en handtuftade matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera utföranden och storlekar. Mattan är handgjord så små skiftningar mellan olika mattor kan förekomma, men det är det som gör varje matta unik.
3 310 kr

Agra matta

Agra mattan är en handgjord matta som gör den väldigt enkel att hålla ren. Passar perfekt in i vardagsrummet.
4 245 kr

Aki matta

Aki är en matta med ett häftigt mönster och som består av 95% ull och 5% viscose. Denna kombination gör den både slitstark och får en fin lyster. Tillverkad av danska Linie design. Finns i flera storlekar.
3 545 kr

Akinori matta

Akinori mattan är en 100 viscose matta från Danska Linie Design.
5 490 kr

Almeria matta

Almeria mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
5 295 kr

Ambrosia matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 490 kr

Arco matta

En ullmatta för dig som önskar en skön matta att kunna gå på, från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 195 kr

Arguto matta

Arguto är en handtuftad matta från danska Linie Design. Mattan består av 95% ull och 5% viskor detta gör Arguto till en slitstark matta med fin lyster.
3 310 kr

Bexley matta

Bexley mattan är gjord i handvävd viskos som ger en väldigt finns lyster, passar perfekt in i vardagsrummet. Mattan finns i sex färger och tre olika storlekar.
3 490 kr

Bologna matta

En ullmatta som passar in dom flesta rum. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 365 kr

Bonanza matta

Bonanza är tillverkad i konstsilke med patchworkmönster i modern känsla. Bonanza passar till soffan eller matbordet. Denna matta är väldigt lättskött. Finns i fem färger och tre storlekar.
1 795 kr

Burano matta

Burano mattan är i 100% ull kommer från Danska Linie Design.
4 495 kr

Cassius matta

En viscose matta med glansig lyster från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 460 kr

Cayman matta

Cayman mattan är en handvävd ull matta som passar utmärkt under soffan eller där man önskar. Finns i två olika storlekar.
3 945 kr

Charles matta

Charles är en handvävds matta i 100% ull. Genom sitt vackra mönster passar den här mattan in många olika rum och miljöer. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 650 kr

Chifa matta

Chifa är en handtuftad matta i 85% ull och 15% viscose. Mattan finns i två färger.
4 995 kr

Combination matta

Combination är en matta från danska Linie Design. Mattan är gjord i 100% viskos vilket ger en fin glans. Oerhört mjuk och härlig. Combination finns i flera utföranden och storlekar.
5 310 kr

Comfort matta

Comfort mattan är en handvävd ullmatta i en grå nyans. Mattan finns i tre olika storlekar.
990 kr

Cortez matta

Cortez mattan är en flatvävd ull matta i ett härligt mönster som passar i båda i modern stil eller i ett klassiskt hem. Finns i fyra olika färger.
1 995 kr

Cover matta

Handtuftad matta från danska Linie Design bestående av 100% Viscose matta.. Cover är den perfekta mattan för dig som vill ha en matta som är enfärgat, mjukt och lite glansig.
4 495 kr

Dixon matta

Matta är tillverkad i lyxig ull som handvävts i ett vackert dekorativ mönster i varma färger. Mattan har lugg och är mjuk och skön att gå på. Välj mellan två storlekar.
4 668 kr

Edge matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Mattan har ett utskuret mönster som skapar en härlig dynamik. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 295 kr

Feather matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera storlekar.
9 995 kr

Granada matta

Granada är en maskinvävd matta i konstsilke. Mattan finns i tre olika färger och sju olika storlekar.
795 kr

Keytar matta

Keytar är en handgjord ullmatta, som passar lika bra in i vardagsrummet som i köket. Finns i fem olika färger och fyra olika storlekar.
1 490 kr

Margit matta

Mattan är tillverkad av 100% Ull. Mattan har ett fint mönster med fina färger som gör den lätt att tycka om. Finns i två storlekar.
3 330 kr

Mindelo matta

En konstsilkes matta med många härliga färger, för dig som är ute efter något annat. Finns i tre olika storlekar.
1 745 kr

Misty matta

Misty är vår mest exklusiva matta. Bestående av 60% ull och 40% viscose. Denna kombination ull och viscose ger mattan en härlig glas och lyster. Mattan ändrar färg beroende på hur ljuset faller. Mattan är färgsatt så att den går från ljust till mörkt. Tillverkad för hand av indiska mattvävare. Finns i flera utföranden och storlekar.
23 625 kr

Nature matta

En handvävd ullmatta som passar dig som vill ha något skönt att gå på. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 375 kr

Navona matta

Snygg wiltonmatta från Strehög. Mattans triangelsmönster gör att den passar in alla rum och miljöer, en riktigt favoritmatta. Finns i tre färger och tre storlekar.
2 375 kr

Roskilde matta

En flatvävd ullmatta för dig som önskar lite extra med färg på din matta. Finns i mängder av storlekar och färger.
1 995 kr

Seattle matta

En flatvävd ullmatta som passar in överallt. Finns i mängder av storlekar och färger.
2 495 kr

Skagen matta

Skagen är en handvävd röllakansmatta i ull. Ett färgrikt och klassiskt mönster. Består av 100% ull. Finns i fyra färger och tre storlekar.
1 428 kr

Visible matta

En ryamatta från danska Linie design bestående av 100% polyester matta. Mattan är uppbyggd med olika tjocklek på trådarna för att göra den extra skön och få fin lyster. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 935 kr