Close
Sök
Bild för kategori Mattor

Mattor

Acacia matta

Acacia är en handtuftade matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera utföranden och storlekar. Mattan är handgjord så små skiftningar mellan olika mattor kan förekomma, men det är det som gör varje matta unik.
2 979 kr

Agra matta

Agra mattan är en handgjord matta som gör den väldigt enkel att hålla ren. Passar perfekt in i vardagsrummet.
3 821 kr

Aki matta

Aki är en matta med ett häftigt mönster och som består av 95% ull och 5% viscose. Denna kombination gör den både slitstark och får en fin lyster. Tillverkad av danska Linie design. Finns i flera storlekar.
3 191 kr

Ambrosia matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera utföranden och storlekar.
4 941 kr

Arco matta

En ullmatta för dig som önskar en skön matta att kunna gå på, från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
3 776 kr

Arguto matta

Arguto är en handtuftad matta från danska Linie Design. Mattan består av 95% ull och 5% viskor detta gör Arguto till en slitstark matta med fin lyster.
2 979 kr

Bexley matta

Bexley mattan är gjord i handvävd viskos som ger en väldigt finns lyster, passar perfekt in i vardagsrummet. Mattan finns i sex färger och tre olika storlekar.
3 141 kr

Bologna matta

En ullmatta som passar in dom flesta rum. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 029 kr

Bonanza matta

Bonanza är tillverkad i konstsilke med patchworkmönster i modern känsla. Bonanza passar till soffan eller matbordet. Denna matta är väldigt lättskött. Finns i fem färger och tre storlekar.
1 616 kr

Cassius matta

En viscose matta med glansig lyster från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 014 kr

Charles matta

Charles är en handvävds matta i 100% ull. Genom sitt vackra mönster passar den här mattan in många olika rum och miljöer. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 485 kr

Chifa matta

Chifa är en handtuftad matta i 85% ull och 15% viscose. Mattan finns i två färger.
4 496 kr

Combination matta

Combination är en matta från danska Linie Design. Mattan är gjord i 100% viskos vilket ger en fin glans. Oerhört mjuk och härlig. Combination finns i flera utföranden och storlekar.
4 779 kr

Comfort matta

Comfort mattan är en handvävd ullmatta i en grå nyans. Mattan finns i tre olika storlekar.
891 kr

Cover matta

Handtuftad matta från danska Linie Design bestående av 100% Viscose matta.. Cover är den perfekta mattan för dig som vill ha en matta som är enfärgat, mjukt och lite glansig.
4 046 kr

Dixon matta

Matta är tillverkad i lyxig ull som handvävts i ett vackert dekorativ mönster i varma färger. Mattan har lugg och är mjuk och skön att gå på. Välj mellan två storlekar.
4 201 kr

Edge matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Mattan har ett utskuret mönster som skapar en härlig dynamik. Finns i flera utföranden och storlekar.
4 766 kr

Feather matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera storlekar.
8 996 kr

Granada matta

Granada är en maskinvävd matta i konstsilke. Mattan finns i tre olika färger och sju olika storlekar.
716 kr

Keytar matta

Keytar är en handgjord ullmatta, som passar lika bra in i vardagsrummet som i köket. Finns i fem olika färger och fyra olika storlekar.
1 341 kr

Margit matta

Mattan är tillverkad av 100% Ull. Mattan har ett fint mönster med fina färger som gör den lätt att tycka om. Finns i två storlekar.
2 997 kr

Mindelo matta

En konstsilkes matta med många härliga färger, för dig som är ute efter något annat. Finns i tre olika storlekar.
1 571 kr

Misty matta

Misty är vår mest exklusiva matta. Bestående av 60% ull och 40% viscose. Denna kombination ull och viscose ger mattan en härlig glas och lyster. Mattan ändrar färg beroende på hur ljuset faller. Mattan är färgsatt så att den går från ljust till mörkt. Tillverkad för hand av indiska mattvävare. Finns i flera utföranden och storlekar.
21 263 kr

Nature matta

En handvävd ullmatta som passar dig som vill ha något skönt att gå på. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 038 kr

Navona matta

Snygg wiltonmatta från Strehög. Mattans triangelsmönster gör att den passar in alla rum och miljöer, en riktigt favoritmatta. Finns i tre färger och tre storlekar.
2 138 kr

Roskilde matta

En flatvävd ullmatta för dig som önskar lite extra med färg på din matta. Finns i mängder av storlekar och färger.
1 796 kr

Seattle matta

En flatvävd ullmatta som passar in överallt. Finns i mängder av storlekar och färger.
2 246 kr

Skagen matta

Skagen är en handvävd röllakansmatta i ull. Ett färgrikt och klassiskt mönster. Består av 100% ull. Finns i fyra färger och tre storlekar.
1 285 kr

Visible matta

En ryamatta från danska Linie design bestående av 100% polyester matta. Mattan är uppbyggd med olika tjocklek på trådarna för att göra den extra skön och få fin lyster. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 742 kr