Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori 2-sitssoffor & 2,5-sitssoffor

2-sitssoffor & 2,5-sitssoffor

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner ni ett brett sortiment av 2-sits soffor och 2,5-sits soffor från välkända varumärken som Brunstad, Bröderna Anderssons, Violante och Möbelform. 2-sits soffan är smidig soffa för dig som har lite mindre med plats eller varför inte komplettera med en 3-sits för att få en snygg soffgrupp. Sofforna finns som regel i mängder av tyger och läder för att du ska hitta din favorit.
Besök gärna vår butik i Karlstad och prova ut din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

Alcamo 2,5-sits

Soffan Alcamo från Violante finns som 3-sits och som 2,5-sits i både tyg och läder. Sitsarna är i formgjuten kallskum vilket ger en skön sittkomfort. Välj mellan Standard eller Soft ryggdyna. Välj mellan runda aluminium ben eller konade träben i färgerna oljad ek, vitoljad ek eller wenge. 10 års garanti på sittdynor och stomme. Prydnadskuddarna ingår ej men kan köpas till.

19 970 kr

Andrew 2,5-sits svängd

Andrew 2,5-sits svängd med två plymåer är en riktigt klassisk Howard-soffa. Med dynor i dun gör denna soffa till en riktig favorit med mjuk och skön sittkomfort. Soffmodellen finns i flera varianter och storlekar. Välj mellan olika tyger och läder samt flera färger på benen.

29 100 kr

Bali 2-sits soffa

Bali 3-sits soffa är en klassiskt 2-sits soffa med mycket skön komfort, både i sits och rygg. Tillverkas av Möbelform i Glimåkra i Skåne. Soffan finns även som 3-sits och hörnsoffa.

8 785 kr

Classic 2,5-sits

Classic är en modern och stilren soffmodell. Sömmarna på armstödet ger soffan karaktär. Välj mellan olika tyger. Tillverkas av Möbelform i Glimåkra i Skåne. Soffan finns även som 3-sits, se artikel nedan.

12 620 kr

Everest 2,5-sits

Everest är en byggbar soffa med höga ben från Brunstad. Soffan får olika uttryck beroende på vilket armstöd och sittdyna samt ryggkudde du väljer. Välj bland 3 olika armstöd, fast hel sits,fast delad sits eller soft hel sits. Samt välj mellan fast rygg, soft rygg eller multi rygg. Dessutom finns soffan och en mängd olika klädslar både tyg och läder. Bygg din drömsoffa i 3D via länken nedan. Önskar du beställa en specialbyggd soffa vänligen kontakta butiken, så hjälper vi er. Alla Brunstads soffor har 10-års garanti på sitsar och stomme.

19 193 kr 22 580 kr

Fia 2-sits

Fia modulsoffa har en fast och formgjuten rygg som ger en riktig komfort. Fia soffan är en modell för dig som vill sitta lite fastare men ändå bekvämt med den ergonomiskt utformande ryggen. Kan fås i olika uppställningar, tyger och läder. Bygg din drömsoffa i 3D via länken nedan. Önskar du beställa en specialbyggd soffa vänligen kontakta butiken, så hjälper vi er. Alla Brunstads produkter har 10 års garanti på sittdynor och ram.

16 193 kr 19 050 kr

Malin 2-sits

Malin modulsoffa har en fast och formgjuten rygg som ger en riktigt härlig komfort. Malin soffan är en modell för dig som vill sitta lite fastare men ändå bekvämt med den ergonomiskt utformande ryggen. Kan fås i olika uppställningar, tyger och läder. Bygg din drömsoffa i 3D via länken nedan. Önskar du beställa en specialbyggd soffa vänligen kontakta butiken, så hjälper vi er. Alla Brunstads produkter har 10 års garanti på sittdynor och ram.

16 193 kr 19 050 kr

Olivia soffa 2,5-sits

Olivia är en klassisk och elegant soffa med fina linjer med lite högre ben. Olivia kan du få i en mängd olika tyger. Den finns även som 3-sits soffa. Benen finns i olika modeller och färger. Alla Brunstads produkter har 10 års garanti på sittdynor och ram.

13 796 kr 16 230 kr

Roma soffa 2-sits

Roma är en klassikt soffa med lite högre rygg och med lite fastare sits. Svensktillverkad och med 10-års garanti på sitsar och stomme. Soffan finns även som fåtölj, 3-sits och hörnsoffa.

10 580 kr

Stream 2,5-sits

Stream har en skulpterade utformning som omfamnar med eleganta linjer och utsökt komfort. Stream soffa kan du få i en mängd olika tyger och läder. Stream finns även som 3-sits soffa och fåtölj (Sting). Stream soffan tillverkas av norska Brunstad. Alla Brunstads produkter har 10 års garanti på sittdynor och ram.

31 824 kr 37 440 kr

Verona 2,5-sits

Soffan Verona från Violante finns som 3-sits och som 2,5-sits i både tyg och läder. Sitsarna är i formgjuten kallskum, vilket ger en skön sittkomfort. Ben i 13cm. 10 års garanti på sittdynor och stomme.

18 613 kr 26 590 kr

Weston 2,5-sits

Weston är en modern soffa med tuffa detaljer. Knappar i ryggen och extra armstödskuddar ger soffan det lilla extra. Välj mellan två olika komforter: mjuk komfort med knappar i ryggen, mjuk komfort utan knappar i ryggen eller med en fast komfort utan knappar. Modellen finns som 2,5-sits, 3-sits och 3,5-sits. Välj mellan olika tyger, läder samt olika modeller och färger på benen. Alla Brunstads soffor har 10-års garanti på sitsar och stomme.

18 760 kr 22 070 kr

2-sitssoffa

Har man haft en soffa i många år är den högst troligt både nedsutten och utsliten vilket kan se och kännas väldigt tråkigt i ett rum. Kanske du har barn eller något husdjur för då blir slitaget garanterat större. Att köpa en ny soffa till ditt vardagsrum gör att hela rummet blir som på nytt, det kommer kännas mer inbjudande och fräscht. Vill du inte spendera timmar i kö i en fysisk butik är vi det rätta stället för dig att hitta din nya soffa på. Hos oss hittar du snabbt och enkelt flera 2-sitssoffor i vårt stora sortiment.

Trivsamt och praktiskt vardagsrum

För att göra köpet av din nya soffa så bra som möjligt ska du först fundera ut vilken typ av soffa du vill ha. Ska det vara en skinnsoffa eller en tygsoffa? En skinnsoffa kan vara mer praktisk med tanke på att den går att torka av lätt men en tygsoffa kan få rummet att bli lite mer hemtrevligt. Det finns även soffor med avtagbar klädsel så du lätt kan tvätta det i maskinen ifall det sker en olycka i soffan.

Utrymmet är viktigt

Som en annan viktig del i ett rum är också att det ska finnas bra med utrymme för både möbler, sociala tillställningar och för att göra det enkelt att städa. Har du koll på hur stort utrymme du har där du vill ha din soffa placerad underlättar du köpet betydligt. Riskerna minskar också att soffan du vill köpa antingen blir för stor eller för liten för ditt rum. Oavsett vilka önskemål och krav du har på din soffa så kan du med garanti finna det du söker hos oss, vi hjälper gärna till att uppfylla dina önskemål.

Så oavsett om du har ett stort utrymme eller en begränsad yta kan du hitta en 2-sitssoffa som passar just ditt rum perfekt. Skulle du mot förmodan inte hitta det så kika in på våra byggbara soffor där vi hjälper till att bygga din nya soffa efter de exakta måtten du behöver. Vi gör soffor till exempelvis vardagsrum, uterum, gillestugor och sommarstugor och hjälper gärna till med leveransen.

När du kikar på 2-sitssoffor kan du se en guldig banderoll på de soffor som vi kan bygga om, de är märkta med ”Byggbar”. Gillar du en av de sofforna kan vi som tidigare nämnt hjälpa dig med att bygg om den till dina mått och efter dina önskemål. Idag erbjuder vi en hel del soffor i den byggbara kategorin.

Bra pris på en ombonad miljö

Genom att köpa en billig och snygg 2-sitssoffa hos oss får du alltid högsta kvalité på din soffa och det finns många olika modeller att välja mellan. Vi har allt från klassiska raka modeller och mer avancerade stilar, du hittar ett stort utbud avbåde designmöbler och möbler i modern tappning. Så oavsett om du har ett hem med lantlig stil, högblank inredning eller ett som är tekniskt och toppmodernt har vi garanterat din nya soffa hos oss.

Färgvalet kan vara svårt

Tycker du att det är svårt att välja färg eller hur din soffa ska vara utformad och i vilket material. Vi kan hjälpa dig med råd och tips i dessa frågor. Vår inredningshjälp kan guida dig rätt i inredningsdjungeln och anpassa både material och färgvalet till resten av ditt hem eller just det önskade rummet. Vi är mycket lyhörda och intresserade av hur du vill ha din nya soffa och på vilket sätt den kommer bli använd.

Flera användningsområden

En soffa är inte bara en möbel utan det är också en yta där många olika aktiviteter kan ske. När gäster kommer behöver man någonstans att slå sig ner, vill man se på en film kanske man vill ligga ner under en filt och ha det mysigt, när barnen är sjuka kanske de vill ligga med täcke och kudde i soffan istället för att ligga inne på sitt rum och så vidare. Ja en soffa är en stor och viktig del i ett hem då den kommer garanterat bli väl använd av hela familjen oavsett om man är 4 personer eller ensam.

Professionell inredningshjälp

Kontakta oss gärna för mer hjälp med köpet av din nya soffa. Mot en avgift kan en inredningshjälp hjälpa dig på plats i butiken med rådgivning om placering, val av material, tyg, färg och stil men även vad ”det senaste” på modet säger.

Efter att du bestämt dig hjälper vi dig med både leverans, montering och ser till att du blir nöjd. Skulle det inte kännas rätt när du fått hem din soffa och den är på plats hjälper vi självklart till med att lösa eventuella frågor och du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Ångerrätten gäller dock inte på specialbeställda soffor så som en som är byggt efter dina önskemål eller där du själv valt färg eller material.

Vi erbjuder fri frakt i hela Sverige med PostNord och leveranstiden ligger på cirka 4 till 10 veckor beroende på vilken soffa du valt. Vid specialbeställningar som en byggbar soffa eller speciellt tyg och stil kan leveranstiden ta lite längre tid.

Stäng