Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Sängbord

Sängbord

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner ni ett stort utbud av sängbord från kända varumärken bland annat Naver Collection, och Torkelson. Du hittar det sängbord som passar bäst in i ert sovrum och har plats för allt just du behöver. Populära färger är svart och vitt, men många vill också ha sängbord i trä som till exempel ek.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

AK 2405 Sängbord

Sängbord 2405 är ett väldigt fint sängbord med rundade hörn och infräst handtag, tillsammans med vit Corian topp samt dem karakteristika benen med stålfötter. Design: Nissen & Gehl.

13 645 kr

AK 2410 Sängbord

Sängbord 2410 är ett väldigt fint sängbord med sina rundade hörn, snygga handtag och med vit Corian topp. Samt dem karakteristika benen med stålfötter. Tre praktiska lådor.

15 730 kr

Ekliden sängbord oljad ek

Ekliden sängbord oljad ek med praktisk hylla och en låda med aluminium knopp. Bordet ingår i Ekliden serien från Torkelson.

3 170 kr

Klinte sängbord

Klinte är ett stilrent men klassiskt sängbord i fyra olika färger. Den har en smidig låda, Dessutom med mjukgående lådskenor samt med en elegant urfräsning. Samt en hylla undertill för smidig förvaring. Finns i vitlack, svartlack och oljad ek. Sängbordet ingår i Klinte serien från Torkelson.

2 890 kr

Nordik byrå/sängbord 3 lådor

Nordik byrå/sängbord med 3 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
5 250 kr

Scandi byrå/sängbord 3 lådor

Scandi byrå/sängbord med 3 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
4 990 kr

Sängbord i olika material, storlekar, former och färger

Ett sängbord är perfekt för dig som vill förvara saker som du vill ha nära till hands när du stiger upp. Det lämpar sig väl för att exempelvis lägga av sig klockan eller smyckena på innan du går och lägger dig, så att du enkelt kan ta på dig dem igen när du vaknar.

Det finns sängbord av många olika typer och allt beror på om du vill ha ett sängbord med exempelvis förvaring eller bara ett sängbord som du kan lägga av dig dina saker på. Det är bra att tänka på att försöka matcha sängbordet med övriga inredningen i sovrummet, så att ditt sovrum får en trevlig miljö och atmosfär.

Som tur är så hittar du ett stort utbud av olika sängbord hos oss på Walfrid i många olika material, storlekar, former och färger. Så oavsett vilken typ av sängbord du är ute efter så kan du garanterat hitta ett hos oss som passar dina önskemål och ditt sovrum.

Sängbord för avlastning

Huvudsyftet med ett sängbord är oftast att kunna lägga av sig mindre saker som exempelvis klockor, mobiltelefoner, smycken eller andra saker som vi har på oss innan vi går och lägger oss. Genom att kunna lägga saker på sängbordet så har vi dem nära till hands när vi vaknar och vill ta på oss dem igen.

Det finns självklart sängbord i många olika storlekar så att du även kan lägga större saker på bordet om du vill det. Se bara till att skaffa ett sängbord som är i lagom storlek för ditt sovrum så att det inte är i vägen.

Det kan även vara klokt att försöka matcha sängbordets utseende med den övriga inredningen i ditt sovrum så att du får en trevlig miljö och atmosfär när du ska sova.

Sängbord med förvaring

Även om våra mobiltelefoner används dagligen av oss så är det många som försöker att undvika dem då de går och lägger sig. Då det är vanligt att man i stället läser böcker eller tidningar innan man sover så är det en fördel om man kan förvara dessa nära sängen.

Då är ett sängbord med förvaring ett bra alternativ. Du kan hitta både sängbord med förvaringshyllor eller ett skåp med luckor där du kan förvara dina saker om du inte vill att det ska vara synliga. Oavsett vilken typ av förvaring du är ute efter så kan du garantera hitta ett sängbord med förvaring som passar dig och ditt sovrum hos oss.

Sängbord för barnrummet

Du som har barn vet säkert att det ofta blir väldigt stökigt och att barnens rum ofta kan vara svåra att hålla ordning i. Genom att ställa in ett sängbord i barnrummet så kan både du och barnen på ett enklare sätt organisera och hålla ordning på saker som exempelvis serietidningar eller andra saker som det använder sig av.

Många barn vill gärna läsa en tidning innan de somnar och då kan ett sängbord vara en bra möbel att ställa in så att man alltid har sakerna nära till hands innan man somnar och när man vaknar.

Det finns många olika typer av sängbord som passar perfekt i barnrummet så att man kan förvara mindre saker i dem eller ställa saker på bordet.

Sängbord för sovrumsbelysning

I Sovrummet är det bra att kombinera flera olika ljuskällor och med ett sängbord så har du en perfekt plats att ställa en liten lampa som kan ge lite extra ljus om du exempelvis vill läsa något innan du lägger dig eller bara som en inredningsdetalj.

Då ett sängbord är en mindre typ av bord så lämpar det sig väl för en mindre typ av lampa också som ger ifrån sig lite ljus för att skapa en mysig och trevlig atmosfär i sovrummet. Genom att matcha sängbordet med övrig inredning i sovrummet och ställa dit en lampa som också passar in så får du genast en betydligt trevligare miljö i ditt sovrum.

Ett sängbord som är praktiskt på många sätt

Ett sängbord är något som är praktiskt på många sätt och som kan uppfylla många olika funktioner samtidigt som det är en trevlig inredningsdetalj i sovrummet. När man väl har lagt sig så vill man helst inte behöva stiga upp igen för att lägga bort boken eller något annat som man använder sig av i sängen.

Då är det perfekt att ha ett sängbord just intill sängen så att man enkelt bara kan lägga ifrån sig det man använder och somna utan att behöva resa sig upp. Genom att komplettera ditt sovrum med ett snyggt och praktiskt sängbord så får du både en trevligare miljö i sovrummet och det uppfyller även en väldigt praktisk funktion.

Vi på Walfrid erbjuder ett stort utbud av olika sängbord i många olika färger, former, material och med många olika förvaringsmöjligheter. Så oavsett vilken typ av sängbord du är ute efter så kan du garanterat hitta det hos oss.

Kom bara ihåg att välja ett sängbord som du själv är nöjd med, men som med fördel kan matcha övriga inredningsdetaljer i sovrummet för att skapa en trevlig och lugn känsla när du ska sova.

Stäng