Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Alba - maskinvävd matta

Alba har ett oregelbundet och snyggt mönster i mjuka naturfärger. De mjuka färgerna passar in i många olika miljöer och det är lätt att matcha mattan med resterande inredning. Alba är en matta som är mjuk, enkel att hålla ren och är tillverkad i god kvalitet.

2 206 kr 2 595 kr

Amsterdam - handknuten matta

Amsterdam mattan är en fin handknuten matta i ren ull och av högsta kvalitet tillverkad av Axeco. Med mycket fin lyster.

Formgivare Anna-Johanna Ångström.

 

12 172 kr 14 320 kr

Atto 5000 taklampa

Attos 5000 från Secto Design, formgiven av arkitekten Seppo Koho. Attos lampan är tillverkad för hand av skickliga finska finsnickare med finskt kvalitet material. Inbyggd LED.

7 931 kr 9 330 kr

Bladmosaik - handknuten matta

Bladmosaik mattan är en väldigt omtyckt och populär handknuten matta i ren ull och av högsta kvalitet tillverkad av Axeco. Mattan har ett fint bladmönster med vackra klara färger med fin lyster. Mattan har en fin täthet och tjocklek som är skön under fötterna.

Formgivare Ingegerd Silow.

 

Mattan finns även i en handvävd varianten, se relaterad produkt nedan.

 

12 172 kr 14 320 kr

Bladmosaik - handvävd matta

Bladmosaik är en klassisk handvävd ull/röllakan matta från Axeco. Bladmosaik är vår mest exklusiva röllakansmatta med 100% ull från Nya Zeeland.

Formgivare Ingegerd Silow

 

Mattan finns även i en handknuten varianten, se relaterad produkt nedan.

5 304 kr 6 240 kr

Blåbär - handknuten matta

Blåbär mattan är en väldigt omtyckt och populär handknuten matta i ren ull och av högsta kvalitet tillverkad av Axeco. Mattan har ett fint mönster av blåbär i varma färger. Mattan har en fin täthet och tjocklek som är skön under fötterna.

Formgivare Anna-Johanna Ångström.

 

12 172 kr 14 320 kr

Bukett - handknuten matta

Bukett är en vacker handknuten ullmatta. Ullen är ett slitstarkt och tåligt material som stöter ifrån sig smuts. Mattan finns i flera olika storlekar och två olika färger.

Formgivare Anna-Johanna Ångström.

12 176 kr 14 325 kr

Cozy filt

Cozy är melerad i bruna och grå nyanser. Den matchar bra med många olika färger.
Härlig att kura in sig i framför brasan eller varför inte ute en sval sommarkväll när mörkret faller på.
Styla rummet och ge det en mysig och elegant känsla på samma gång. Matcha med snygga kuddfodral. Baksidan är i fin grå plysch. Mått 120x180cm

SÄLJS ENDAST I BUTIKEN.

490 kr 1 690 kr

Curly fårskinn 60x95cm

Curly fårskinn från Skinwille är ett mjukt korthårigt fårskinn med ursprung från Australien. Varje fårskinn är unikt och kan där med variera i form och struktur. Mått: cirka 60x95 cm. Fårskinnen går att tvätta i maskin 30 garder. Vi rekommenderar att använda Clean Wool Wash när man tvättar fårskinnen.

990 kr 1 400 kr

Curly fårskinnsdyna ovadderad Ø34cm

Curly fårskinnsdyna är en stolsdyna med mjuk korthårigt fårskinn ifrån Australien. Alla fårskinn är naturliga och kan därför variera i sin naturliga struktur. Tjocklek ca 2 cm.

199 kr 450 kr

Curly fårskinnsdyna vadderad Ø34cm

Curly fårskinns dyna är en stolsdyna med ovansida i mjuk korthårigt fårskinn ifrån Australien, med en undersida av antiglid som håller stolsdynan på plats. Stolsdynan har en skön skumgummi vaddering för bästa komfort. Alla fårskinn är naturliga och kan därför variera i sin naturliga struktur. Tjocklek ca 3 cm.

399 kr 650 kr

Dyna till Lilla Åland stol

Lilla Åland sittdyna är formgiven av Anna Von Schewen och är helt anpassad för Lilla Åland pinnstol. Det lilla extra som gör att stolen blir ännu mer bekväm att sitta på. Dynan har flera noggrant genomarbetade detaljer som höjer kvalitetskänslan och ger dynan funktionella egenskaper.

Sittdynan har avtagbart tyg och finns i tre av Stolabs standardtyger: Blues 9202 (brun/beige med brunt läder och svart kantband). Blues 9301 (pink white med ljust läder och ljust kantband). Linne 01 beige (ljus linnefärg med ljust läder och ljust kantband).

Dynan har också en smart detalj i form av en tryckknapp som du fäster dynan med. Denna öppnas om du rör dig när du sitter och på så vis följer dynan med utan att tyget går sönder.

 

 

 

1 125 kr 1 250 kr

Esperanto -handknuten matta

Handknuten ullmatta i vitt med ett uttrycksfullt motiv av ansikten, blad och ormar i svart. Mattan tillhör en spännande och unik mattkollektion som formgivaren Ulrika Hydman Vallien designade för InHouse Group. Ulrikas välkända designuttryck och motiv bestående av slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten har fått pryda den här vackra kollektionen mattor. Mattorna i kollektionen är en del av Ulrika Hydman Valliens fantastiska designskatt.

Esperanto vit har en fantastisk kvalitet i handknuten ull vilket gör mattan tät, tjock och slitstark, Ull är ett naturligt smutsavstötande naturmaterial och mattan är därför både lättskött och hållbar. Ett riktigt smycke för hemmet. 

15 891 kr 18 695 kr

Fitzroy - ryamatta

Fitzroy är en ryamatta med lång, tät lugg i polyester. Luggen är vävd med garn i två olika tjocklekar med en liten nyansskillnad, detta ger mattan en otroligt fin lyster och ett livfullt utseende. Mattan har en textilbaksida vilket gör att den får extra stadga och ligger snyggt på golvet. Fitzroy ger värme och karaktär och passar fint i exempelvis vardagsrummet eller sovrummet.

2 546 kr 2 995 kr

Gently fårskinnsdyna Ø34cm

Gently fårskinn är färgat med den miljövänliga färgningsprocessen – ECO-TAN™ Skinnet blir då mycket mjukt och skonsamt för både barn och vuxna.
Två fårskinn är aldrig lika. Det innebär att färdig produkt kan variera i utseende, när det gäller nyans, storlek och struktur.

199 kr 450 kr

Gotland -handvävd matta

Gotland är en handvävd matta i fin ull. Matta som passar lika bra i vardagsrummet, matgruppen och sovrummet. Passar dig som tycker om att inreda med naturmaterial i lugna harmoniska färger. Ull är ett självrengörande och lättskött material. Varje matta är unik eftersom Gotland är handvävd. Detta betyder att varje matta inte ser exakt likadan ut, utan det kan förekomma exempelvis nyansskillnader.

2 886 kr 3 395 kr

Greenery Grey - handvävd matta

Greenery är en handvävd matta i ull med ett dekorativt organiskt mönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Greenery är vävd på en linbeige varptråd som syns i den vävda kanten på mattans kortsidor, hörnen pryds av en flätad ensam frans. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan bladmotivet går i grå, beige och blå nyanser. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvalitén gör att Greenery passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Greenery Soft multi - handvävd matta

Greenery är en handvävd matta i ull med ett dekorativt organiskt mönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Greenery är vävd på en linbeige varptråd som syns i den vävda kanten på mattans kortsidor, hörnen pryds av en flätad ensam frans. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan bladmotivet går i rosa, blå, gula och gröna nyanser. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvalitén gör att Greenery passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Höstlöv - handvävd matta

Höstlöv är en klassisk handvävd ull/röllakan matta från Axeco. Höstlöv är en  exklusiv röllakansmatta med 100% ull från Nya Zeeland.

Formgivare Ingegerd Silow

 

 

5 517 kr 6 490 kr

Kontro 6000 taklampa

Kontro 6000 från Secto Design, formgiven av arkitekten Seppo Koho. Kontro lampan är tillverkad för hand av skickliga finska finsnickare med finskt kvalitet material. Kontro lampan är en modern tolkning av den klassiska ljuskronan, lampan sprider ett härligt ljus både uppåt och neråt.

8 109 kr 9 540 kr

Kuulto 9100 plafond

Secto Design är en finsk belysningstillverkare som specialiserar sig på designade trälampor. Secto Design lampskärmar är gjorda av finsk björk och handtillverkade av mycket skickliga hantverkare. Inredningsarkitekten Seppo Kohos formgivning har en klar och enkel skandinavisk känsla. Björkträ ger ett mjukt ljus som skapar en härlig atmosfär och känsla.

11 441 kr 13 460 kr

Lilla Snåland Pall

Lilla Snåland är en trebent pall där 14 spillbitar från Lilla Åland limmas ihop till en sits vars form är inspirerad av Fibonaccikoden*. Pallen fick snabbt stor uppmärksamhet och har redan nominerats till, och erhållit, flera priser. Under Elles stora designgala, ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017, fick pallen utmärkelsen Årets inredningsaccessoar. Motiveringen löd: "Prima spillvirke i en vacker och användbar möbel som bevisar att det är bäst när hjärtat får styra". Lilla Snåland har även fångats upp av Nationalmuseum i Stockholm, som kommer att ha med den i sin nya utställning. Pallens upplaga kommer att vara helt beroende av hur många stolar av Lilla Åland som vi tillverkar. Varje sits ger två spillbitar. Varje sits till pallen kräver 14. Varken mer eller mindre.

5 125 kr

Lines - handknuten matta

Lines mattan är en fin handknuten matta i ull med en dekorativ bård runt mattan i matchande färgton. Mattan är knutna med sk Nepalknut och twistat garn och är av högsta kvalitet. Finns i flertals olika färger och storlekar.

 

Formgivare Anna-Johanna Ångström

7 076 kr 8 325 kr

Linne - handvävd matta

Linne är en klassisk handvävd ull/röllakan matta från Axeco i snyggt mönster. Linne är en exklusiv röllakansmatta med 100% ull från Nya Zeeland.

Formgivare Anna-Johanna Ångström

 

5 304 kr 6 240 kr

Loupelou Grå - handvävd matta

Handvävd matta i ull med ett dekorativt tulpanmönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Loupelou är vävd på en linbeige varptråd som syns i mattans fransrad. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan blomstermotivet går i grå och beige nyanser. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvaliten gör att Loupelou passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Loupelou Rose - handvävd matta

Handvävd matta i ull med ett dekorativt tulpanmönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Loupelou är vävd på en linbeige varptråd som syns i mattans fransrad. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan blomstermotivet går i rosa, gul, orange och beige. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvaliten gör att Loupelou passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Loupelou Röd - handvävd matta

Handvävd matta i ull med ett dekorativt tulpanmönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Loupelou är vävd på en linbeige varptråd som syns i mattans fransrad. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan blomstermotivet går i rött, grönt, beige, gult och blått. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvaliten gör att Loupelou passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Lyon - handvävd matta

Lyon brown är en handvävd matta i fin ull. Mattan är vävd i en teknik som ger en grövre struktur med mycket liv. Tjockleken är ca 1 cm. Kortsidorna har en smal vävd kantning medan långsidorna avslutas av en vågig kant som ger en vacker och taktil känsla. En härligt tjock matta som är mjuk och skön att sätta fötterna på. Mattans kvalitet framhäver ullen på ett bra sätt och den svarta varptråden är en extra fin detalj. Ull är ett lättskött material eftersom den är naturligt smutsavvisande och slitstark. Lyon i färgställning brown är mörkt brun med en melerad effekt. En matta som passar i de flesta interiörer, stilar och rum. Inred med Lyon för att skapa en ombonad och mysig känsla i såväl vardagsrum som i matsal och sovrum. 

3 991 kr 4 695 kr

Misty filt

En av våra favorit filtar är gjord av mjukaste fuskpäls. Snygg melerad färg för en lyxig look som passar perfekt i både sovrum och vardagsrum. Inred ditt hem med känsla och stil. Matchande kuddar finns till. Storlek är 120x180cm.

895 kr 1 020 kr

Misty kudde

Misty är tillverkad i finaste fuskpäls. Snygg melerad färg för en lyxig look. Inred ditt hem med känsla och stil. Matchande pläd finns till. Baksida är fin plysch i matchande färg. Kudden kommer med fyllning.

299 kr

Mårbacka - handvävd matta

Handvävd röllakanmatta i ull. Mattan har ljust naturvit botten med ett stiliserat blomstermotiv längs med kanterna samt ett randigt mönster som löper tvärs över hela mattan. Blomstermotivet går i grönt, blått, gult och rött.

En vackert och klassiskt mönstrad matta i fräscha färger som passar fint till såväl matsalen som vardagsrummet. Mårbacka har ett tidlöst uttryck som passar i såväl moderna som mer traditionellt inredda miljöer. Mattan är vävd för hand i ren ull som är ett naturmaterial med många fina egenskaper. Förutom att ullgarnet ger vackra mattor så är det även naturligt smutsavvisande vilket gör mattan både slitstark och lätt att hålla ren och fräsch.

2 886 kr 3 395 kr

Nature -handvävd matta

Handvävd ullmatta i fin kvaltitet som bidrar med en härlig känsla till din inredning. Nature är vävd på ett speciellt sätt, vilket bidrar till de små bollarna som mattan pryds av. Mattan är mjuk och skön att gå på och passar i de flesta rum, oavsett om det är ditt sovrum, vardagsrum eller kök som behöver en matta. Då mattan är handvävd är varje matta unik, färger och storlek kan alltså variera från matta till matta.

 

3 991 kr 4 695 kr

Octo 4240 taklampa

Secto Design är en finsk belysningstillverkare som specialiserar sig på designade trälampor. Secto Design lampskärmar är gjorda av finsk björk och handtillverkade av mycket skickliga hantverkare. Inredningsarkitekten Seppo Kohos formgivning har en klar och enkel skandinavisk känsla. Björkträ ger ett mjukt ljus som skapar en härlig atmosfär och känsla.

8 560 kr 10 070 kr

Octo 4241 small taklampa

Secto Design är en finsk belysningstillverkare som specialiserar sig på designade trälampor. Secto Design lampskärmar är gjorda av finsk björk och handtillverkade av mycket skickliga hantverkare. Inredningsarkitekten Seppo Kohos formgivning har en klar och enkel skandinavisk känsla. Björkträ ger ett mjukt ljus som skapar en härlig atmosfär och känsla.

7 752 kr 9 120 kr

Owalo 7000 taklampa

Owalo 7000 taklampan från Secto Design som tillverkas av finska finsnickare. Lampan Owalo 7000 passar lika bra över matbordet som över köksön eller varför inte över skrivbordet. Ljuskällan (LED) sitter bra till så den inte bländar. En modern lampa med den senaste LED tekniken. Ett riktigt hantverk.

12 164 kr 14 310 kr

Palett - handknuten matta

Palett är en handknuten matta i finaste ull. Mattan är knuten i ett effektfullt rutmönster i pigga nyanser av regnbågens alla färger. Palett är tjock och tät med en fin lyster. En handknuten matta i ren ull är en tidlös investering som håller från år till år. En uttrycksfull matta av bästa kvalitet som passar i de flesta rum. Tjockleken är ca 2 cm. 

Finns i två färgsättningar.

4 841 kr 5 695 kr

Petite 4600 taklampa

Petite 4600 Taklampa är en snygg taklampa från finska Secto Design. Finska finskickare har handgjort denna lampa. Petite taklampa är endast 20 cm i diameter och är optimal att använda över en bardisk eller över ett matbord där man med fördel kan hänga flera ihop.

5 449 kr 6 410 kr

Petite 4620 bordslampa

Petite 4620 lampan är en passade snygg lampa som passar in i många olika hem. Finns i fyra olika färger.

7 931 kr 9 330 kr

Puncto 4203 Taklampa

Puncto 4203 taklampa är en vacker och stilfull lampa från finska Secto. Den enkla skandinaviska designen går igen i alla Sectos lampor. Lampan är handgjord i formpressad finsk björk, och sprider ett varmt och mysigt ljus. Välj mellan fyra olika färger: Svart, Vit, Björk och Valnöt.

5 678 kr 6 680 kr

Secto 4201 Taklampa

Den lilla koniska Secto 4201 är ett syskon av den ursprungliga Secto 4200 och lämpar sig för utrymmen med lägre tak. De fungerar bra att ha på rad över tex matbord eller bardisk.

5 228 kr 6 150 kr

Secto 4210 golvlampa

Golvlampan Secto 4210 är medlem i den ursprungliga Secto-familjen. Den här golvlampan är en perfekt vardagsrumskompis när du är ute efter ett mysigt ljus.

9 282 kr 10 920 kr

Secto 4220 bordlampa

Ett stabilt och vänligt bordsljus, Secto 4220 skapar en varm atmosfär runt omkring oavsett om den är placerat på ett sängbord,ett skrivbord eller i fönstret.

7 166 kr 8 430 kr

Sienna - handknuten matta

Sienna handknuten mattan är en fin handknuten matta i ull. Mattan finns i flera färgsättningar och storlekar.

Formgivare Malin Ångström.

7 608 kr 8 950 kr

Stormy filt

Stormy pläd är melerad i bruna nyanser. Passar perfekt i sovrummet eller bara svep in dig i framför TV’n eller brasan. Inred din fjällstuga med värme. Mått på filten är 120x180cm. Finns med matchande kudde i samma material.

SÄLJS ENDAST I BUTIKEN.

490 kr 1 690 kr

Stormy kuddfodral

Stormy kuddfodral är melerad i bruna nyanser. Passar perfekt i sovrummet eller i soffan framför brasan. Inred din fjällstuga med extra värme.
Matcha gärna med Stormy pläd. Innekudde medföljer ej.

SÄLJS ENDAST I BUTIKEN.

199 kr

Stripy filt taupe

Stripy filt är en mjuk och randig designad filt. Använd som dekoration i din säng eller som en mysig detalj i fåtöljen eller i soffan. Matcha gärna med en matchade kudde. Filtens storlek är 120x180cm.

690 kr 849 kr

Stripy filt toffee

Stripy filt är en mjuk och randig designad filt. Använd som dekoration i din säng eller som en mysig detalj i fåtöljen eller i soffan. Matcha gärna med en matchade kudde. Filtens storlek är 120x180cm.

690 kr 849 kr

Stripy kudde

Stripy kudde är en mjuk och randig designad kudde. Använd som dekoration i din säng eller som en mysig detalj i fåtöljen eller i soffan. Matcha gärna med en härlig pläd. Baksida är fin plysch i matchande färg. Kuddes storlek är 45x45cm och kommer med fyllning. 100% polyester.

295 kr

Svart läderdyna till Lilla Åland/Miss Holly

En klassisk och stilren dyna i svart läder som passar till Lilla Åland pinnstol samt Miss Holly stol.

950 kr

Taza - handvävd matta

Taza mattam är en handvävd ullmatta med ett grafiskt triangelmönster i klara färger. Färgpaletten är en noga avvägd mix mellan olika färger, en matta som känns både uttrycksfull och harmonisk.  Taza har en energisk design som passar extra fint i en i övrigt avskalad inredning. En slät och vändbar ullmatta som Taza är lätt att sköta och passar därför bra att placera även i kök eller matsal. Tjockleken är ca 1 cm

Finns i två färgsättningar.

2 206 kr 2 595 kr

Tulipgarden - handknuten matta

Tulipgarden är en tjock och tät matta i handknuten ull. Den höga hantverksmässiga kvalitén gör Tulipgarden till en matta som håller sig fin under flera års tid. Tack vare ullens smutsavvisande egenskaper håller den sig också fräsch länge. Mattan tillhör en spännande och unik mattkollektion som formgivaren Ulrika Hydman Vallien designade för InHouse Group. Ulrikas välkända designuttryck och motiv bestående av slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten har fått pryda den här vackra kollektionen mattor. Mattorna i kollektionen är en del av Ulrika Hydman Valliens fantastiska designskatt. En kollektion som passar perfekt för den som vill ge det lilla extra till sitt hem. 

15 891 kr 18 695 kr

Victo 4250 taklampa

Secto Design är en finsk belysningstillverkare som specialiserar sig på designade trälampor. Secto Design lampskärmar är gjorda av finsk björk och handtillverkade av mycket skickliga hantverkare. Inredningsarkitekten Seppo Kohos formgivning har en klar och enkel skandinavisk känsla. Björkträ ger ett mjukt ljus som skapar en härlig atmosfär och känsla.

8 203 kr 9 650 kr

Williams - handknuten matta

Williams mattan är en väldigt omtyckt och populär handknuten matta i ren ull och av högsta kvalitet tillverkad av Axeco. Mattan har ett fint mönster av päron med vackra klara färger med fin lyster. Mattan har en fin täthet och tjocklek som är skön under fötterna. Matta finns i två färger och flera storlekar.

Formgivare Anna-Johanna Ångström.

12 176 kr 14 325 kr

Vårvinter - handvävd matta

Vårvinter är en klassisk handvävd ull/röllakan matta från Axeco i snyggt mönster där kalla och varma toner möter varandra på ett fantatisk fint sätt. Vårvinter är en exklusiv röllakansmatta med 100% ull från Nya Zeeland.

Formgivare Ingegerd Silow.

 

5 304 kr 6 240 kr

Åkerö - handknuten matta

Åkerö mattan är en väldigt omtyckt och populär handknuten matta i ren ull och av högsta kvalitet tillverkad av Axeco. Mattan har ett fint mönster av äpplen med vackra klara färger med fin lyster. Mattan har en fin täthet och tjocklek som är skön under fötterna. Matta finns i tre färger och flera storlekar.

Formgivare Anna-Johanna Ångström.

12 176 kr 14 325 kr

Ängen - handvävd matta

Ängen är en klassisk handvävd ull/röllakan matta från Axeco. Ängen är en exklusiv röllakansmatta med 100% ull från Nya Zeeland.

Formgivare Ingegerd Silow

 

5 304 kr 6 240 kr

Örbyhus - handvävd matta

Örbyhus är en klassisk handvävd ull/röllakan matta från Axeco i snyggt mönster. Mattan tillverkas i högsta ullkvalitet med lin i varpen.

Formgivare Ingegerd Silow

 

5 304 kr 6 240 kr