Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Skänkar och Bufféer

Skänkar och Bufféer

AK 1300 skänk

AK 1300 är en vacker och modern skänk i en oval form med mjuka former. Med både skjutdörrar och lådor. Skänken kommer ifrån Danska Naver Collection.

 

61 600 kr

AK 1365 barskåp

AK 1365 från Naver Collection är ett skåp/barskåp med oval form som ger en nätt och luftig känsla. Även benställningen bidrar till detta. Skåpet är ett gediget hantverk och med väl tilltänkta lösningar. Ett skåp som kommer få en självklar plats i rummet. Välj mellan olika träslag och ytbehandlingar.

22 760 kr

AK 2630 Skänk

AK 2630 skänk är en klassisk skänk ifrån danska Naver Collection. Skänken har både dörr och lådor. Skänken har toppskiva i vit corian, ett mycket hårt och tåligt material som lämpar sig utmärkt till toppskivor. Designad av Nissen & Gehl.

44 450 kr

AK 2730 Skänk

AK 2730 skänk är en klassisk skänk med Corian topp och skjutdörrar, handtag och bas i rostfritt stål. Bakom dörrarna är skänken indelad i tre fack. I mitten hittar du två löstagbara brickor och i de två yttre facken, finns det totalt tre flyttbara hyllor.

46 640 kr

AK 2740 skåp

AK 2740 är ett vackert klassiskt skåp formgiven av Nissen & Gehl för Naver Collection. Skåpet går att få i valfritt träslag tillsammans med vit corian topp. Underrede av stål. I skåpet gömmer sig två små lådor, samt två stycken justerbara hyllor i glas.

37 320 kr

AK 2742 Barskåp

Ett klassiskt barskåp med Corian topp och skjutdörrar, med stål underrede. Bakom dörrarna finns två små lådor, samt ett hyllplan i glas och även ett liggande vinställ till många härliga drycker.

43 175 kr

Ale Buffé

Ale Buffé är en modern buffé med skandinaviskt formspråk och med snyggt underrede av svart metall. Tillverkad i fanérad vitoljad ek. Ingår i en serie från Torkelson.

12 990 kr

Ale skåp

Ale skåp har fyra dörrar med pushfunktion. Materialet är fanerad ek som är vitoljad och som kombineras med ett underrede i svart pulverlackad metall. Ale är en serie som innehåller matbord, förvaringar, soffbord och mediabänkar.

11 150 kr

Brewerton sideboard

Praktiska Brewerton sideboard i lackad vildek med synliga kvistar och märken, vilket är en del av karaktären och stärker träkänslan i möbeln. Alla skåpsluckorna öppnas med hjälp av push-open och hela fronten kommer från samma planka i trädet vilket ger ett stilrent helhetsintryck. De tre flyttbara hyllplanen ger flexibilitet och perfekta förvaringsmöjligheter. Svarta ben i pulverlackad metall med sandstruktur. I serien Brewerton ingår även en tv-bänk.

 

7 646 kr 8 995 kr

Brooklyn sideboard

Funktionellt sideboard i stilren design med gott om förvaring. Tillverkat i massiv fingerskarvad europeisk ek. Luckor och lådor har en mjukstängande sk soft-close funktion. Skåpet ingår i vår omfångsrika Brooklyn-serie där samtliga delar är FSC®-certifierade.

 

12 746 kr 14 995 kr

Cane Buffé

Cane Buffé är en modern buffé med skandinaviskt formspråk och med snyggt underrede av svart metall. Tillverkad i svartbetsad ekfanér. Ingår i en serie från Torkelson.
13 990 kr

Clearbrook sideboard

Clearbrook sideboard i en lackad brun ekfärg med svarta metallben. Skänken är i brunbetsad ekfanér med massiva kanter och har en hylla av trä innanför dörrarna. Sideboardet har praktiska lådor på ena sidan och mässingsfärgade beslag. Lådor och dörrar med mjukstängning. Det ingår även ett skåp i serien. 

 

 

11 046 kr 12 995 kr

Clearbrook skåp

Clearbrook skåp i en lackad brun ekfärg och med svarta metallben. Skåpet är i brunbetsad ekfanér med massiva kanter och har en hylla av trä innanför dörrarna. Skåpet har en praktisk låda nertill och mässingsfärgade beslag. Lådor och dörrar med mjukstängning. 

 

 

10 196 kr 11 995 kr

Ekliden buffé/ skänk

Ekliden buffé med tre dörrar och tre lådor är i massiv massiv ek/ek faner. Ekliden buffé ingår i en riktigt klassikerserie från Torkelson.

11 590 kr

Filippa matbord rektangulärt

Tidlöst matbord tillverkat i massiv ek. Bordet kan kompletteras med upp till två tilläggsskivor för att få plats för fler. Matbordet ingår i vår breda Filippa-serie som även har förvaring som passar fint till. Matbordet består av 100% FSC-certifierat trä och är ett bra och hållbart val.

 

6 796 kr 7 995 kr

Filippa sideboard 122cm

Filippa sideboard 122 cm med generös förvaring. Har tre mjukstängande lådor och två luckor. Benen är lätt utställda vilket ger ett modernt uttryck. Sideboardet ingår i vår serie breda Filippa-serie som även har flera matchande matbord i olika storlekar.
Tänk på att! Oljebehandlade ytor ska behandlas med möbelolja innan den används och sedan regelbundet 2- 3 gånger per år för att bibehålla motståndskraft mot fläckar och repor.

Filippa sideboard finns även som 150cm, klicka här

 

9 346 kr 10 995 kr

Filippa sideboard 150cm

Filippa sideboard 150 cm med generös förvaring. Skåpet är tillverkat i oljad ek, vitpigmenterad ek och brun lackad ek. Sideboardet har rymliga mjukstängande lådor och skåp. Benen är lätt utställda vilket ger ett modernt uttryck. Sideboardet är monterat (förutom benen) vid leverans. Sideboardet ingår i vår breda Filippa-serie som även har flera matchande matbord i olika storlekar. Tänk på att oljebehandlade ytor ska behandlas med möbelolja innan den används och sedan regelbundet 2- 3 gånger per år för att bibehålla motståndskraft mot fläckar och repor.
Filippa sideboard finns även som 122cm, klicka här

 

10 196 kr 11 995 kr

Fred sideboard

Populära Fred sideboard i lackad massiv mörkbrun eller vitpigmenterad ek, 100% FSC®-certifierad ek med lätt utställda ben i pulverlackad svart metall och gott om förvaringsutrymme. Både lådor och luckor har mjukstängande soft-close funktion och skåpen innehåller flyttbara hyllor för extra flexibilitet. Sidebordet ger ett exklusivt intryck och passar fint i våra skandinaviska hem.

I serien ingår det även matbord i flera olika storlekar. 

 

 

12 746 kr 14 995 kr

Haddington sideboard

Haddington sideboard är med sin ovala form, praktiska jalusidörrar och mässingfärgade knoppar en stilren och trendig förvaringsmöbel. Bakom skjutdörrarna med ribbat mönster av massiv ek finns gott om förvaringsutrymme. Benställningen av pulverlackerad metall i sandstruktur ger en luftig känsla i rummet.

I serien Haddington ingår även skåp och avlastningsbord. 

 

8 496 kr 9 995 kr

Haddington skåp

Skåpet Haddington är med sin ovala form, praktiska jalusidörrar och mässingfärgade knoppar en stilren och trendig förvaringsmöbel. Bakom skjutdörrarna med ribbat mönster av massiv ek finns förvaringsutrymme. Den höga benställningen av pulverlackerad metall i sandstruktur ger en luftig känsla i rummet.

I serien Haddington ingår även sideboard och avlastningsbord. 

10 196 kr 11 995 kr

Halifax sideboard

Trendiga Halifax sideboard i brunlackad ek eller svart, med svarta metallben i rak elegant profil. Ytan består av massiva ekribbor på faner. Knoppar i guldfärgad borstad metall medföljer och du väljer själv om du vill sätta dit dem eller ha utan. Dörrarna har mjukstängande soft-close funktion och innanför finns flyttbara hyllplan. 

 

 

11 896 kr 13 995 kr

Halifax skåp

Trendiga Halifax skåp i brunlackad ek med svarta metallben i rak elegant profil. Ytan består av massiva ekribbor på faner och har två praktiska hyllplan, varav ett är justerbart. Knoppar i guldfärgad borstad metall medföljer och du väljer själv om du vill sätta dit dem eller ha utan. Dörrarna har mjukstängande soft-close funktion. 

 

 

12 746 kr 14 995 kr

Hampton buffé/ skänk

Hampton buffé är i smoked ek. Buffén har två dörrar, två lådor med justerbara hyllplan. Buffén tillverkas i massiv/ fanérad ek.

14 990 kr

Hazelton sideboard

Eleganta Hazelton sideboard med stomme i brunoljad FSC®-certifierad ek eller oljad ek och praktiska skjutdörrar. Glasdörrarna i kombination med de höga benen ger ditt hem en luftig känsla, oavsett om skänken placeras vid matplatsen, i vardagsrummet eller varför inte som tv-bänk? Kombinera gärna med Hazelton vitrinskåp i samma färg eller Plainfield matbord med matchande bordsben för en enhetlig stil.

 

 

8 496 kr 9 995 kr

Joel sideboard

Joel sideboard i fanerad rökoljad ek. Två dörrar och tre lådor med push to open beslag. Ett flyttbart hyllplan bak varje dörr ger möjlighet till flexibel förvaring.

13 490 kr

Joel skåp

Joel skåp i fanerad rökoljad ek. Två dörrar med push to open beslag. två flyttbara hyllplan bak varje dörr ger möjlighet till flexibel förvaring.

10 890 kr

Löderup sideboard med glas

Löderup sideboard vitrin i fanerad/massiv rökoljad ek med smakfulla detaljer som svarvade ben, rundad kant på toppskiva och runda hörn. Produkten har två par vitrindörrar med ett trähyllplan bak varje dörrpar.

16 990 kr

Löderup sideboard med täckta dörrar

Löderup sideboard i fanerad/massiv rökoljad ek med smakfulla detaljer som svarvade ben, rundad kant på toppskiva och runda hörn. Produkten har två dörrar med ett hyllplan bak varje dörr samt tre självstängande lådor.

15 290 kr

Marshalle sideboard

Populära Marshalle vitrinskåp med två glasdörrar, sidor av härdat glas och svart metallunderrede. Välj mellan svartlackerat eller vitpigmenterad ek. Det stilfulla underredet består av pulverlackad metall med ett dekorativt stag emellan för extra tålighet. Ett stilsäkert vitrin eller barskåp som passar i flera olika rum och miljöer. 

 

 

7 646 kr 8 995 kr

Mistral hög skänk 1

Mistral hög skänk 1, är en stilren skänk i färgen antracit med stål knoppar som handtag, tillsammans med svarta stålben. Mistral är ett väldigt flexibelt hyllsystem som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

20 544 kr

Mistral skänk 1

Mistral skänk med 4 dörrar vitlack med metallben. Mistral är ett väldigt flexibelt hyllsystem som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

12 739 kr

Mistral skänk 2

Mistral skänk med 2 dörrar vitlack med metallben. Mistral är ett väldigt flexibelt hyllsystem som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

11 085 kr

Mistral skänk 3

Mistral skänk med 2 dörrar vitpigmenterad lack med metallben. Mistral är ett väldigt flexibelt hyllsystem som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

14 893 kr

Mistral skänk 4

Mistral skänk med 4 dörrar grafit med metallben. Mistral är ett väldigt flexibelt hyllsystem som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

16 065 kr

Moresby sideboard

Eleganta Moresby sideboard passar både det moderna och mer traditionella hemmet och utgör ett stilsäkert blickfång. Den höga formsvarvade benställningen av massiv ek skapar ett harmoniskt och luftigt uttryck. Sideboardet har fyra mjukstängande dörrar och flyttbara hyllplan. I serien ingår även en tv-bänk. 

7 646 kr 8 995 kr

Nordik buffé

Nordik buffé med två dörrar och fyra lådor, som har inbyggd mjukstängning. Massiv / Fanérad vitoljad ek. Buffén har Svarvade ben med metall handtag. Buffén ingår i Nordik serien från Torkelson.
10 980 kr

Nordik buffé liten

Nordik buffé med en dörrar och fyra lådor, som har inbyggd mjukstängning. Massiv / Fanérad vitoljad ek. Buffén har Svarvade ben med metall handtag. Buffén ingår i Nordik serien från Torkelson.
8 890 kr

Orwel avställningsbord

Avlastningsbordet Orwel har en exklusiv stenskiva av sandfärgad travertin från Italien som vilar på en stomme av abstingen brunlackad ek eller vitpigmenterad ek. Travertin är en kalkstenstyp med fina skiftningar som ger avlastningsbordet en naturlig skönhet och med tiden unik patina. Avlastningsbordet passar perfekt i hallen, sovrummet eller varför inte som tv-bänk i vardagsrummet? Orwel andas skandinavisk design med det enkla och eleganta formspråket där hållbara material förenas i en vacker helhet.

Välj mellan två olika höjder. 

8 496 kr 9 995 kr

Prio skåp låg

Förvaringsserien Prio utgörs av skåp och vitriner i fyra olika utföranden för att passa olika behov och boenden. Prio tillgodoser flera individuella inredningsstilar då den antingen kan fås i massiv björk eller ek, och få en ytbehandling eller kulör enligt individuell smak. Genom att alla beståndsdelar är gjorda i trä upplevs Prio exklusiv och naturnära. Det vackra i massivt trä visas upp i detaljer såsom urskålningen av toppen och handtagen samt den avrundade benställningen

18 165 kr

Prio skänk hög

Förvaringsserien Prio utgörs av skåp och vitriner i fyra olika utföranden för att passa olika behov och boenden. Prio tillgodoser flera individuella inredningsstilar då den antingen kan fås i massiv björk eller ek, och få en ytbehandling eller kulör enligt individuell smak. Genom att alla beståndsdelar är gjorda i trä upplevs Prio exklusiv och naturnära. Det vackra i massivt trä visas upp i detaljer såsom urskålningen av toppen och handtagen samt den avrundade benställningen

32 865 kr

Prio skänk låg

Förvaringsserien Prio utgörs av skåp och vitriner i fyra olika utföranden för att passa olika behov och boenden. Prio tillgodoser flera individuella inredningsstilar då den antingen kan fås i massiv björk eller ek, och få en ytbehandling eller kulör enligt individuell smak. Genom att alla beståndsdelar är gjorda i trä upplevs Prio exklusiv och naturnära. Det vackra i massivt trä visas upp i detaljer såsom urskålningen av toppen och handtagen samt den avrundade benställningen

25 305 kr

Racquet sideboard

Racquet-seriens prickar in rotting-trenden med stor precision. Formgivningen är djupt rotad i den skandinaviska designtraditionen och kryddad med ett modernistiskt formspråk som lämnar eko från 20-talets designikoner. Rottingens transparens står i stark kontrast mot den kraftiga ramen i massiv ek.

15 990 kr

Rainbow Sideboard

Rainbow sideboard och vitrin är en djärv och träffsäker lek med raka linjer och med handtag i en innovativ och böljande form. Ordning och reda bakom glasluckorna, för att framhäva dina kära ting, eller ”alla-måste-ha” saker i ett kaos bakom träluckorna. Sideboard och vitrin har dämpade luckor som ger en långsam och behaglig stängning. Glas och träluckor ingår, du väljer själv vilka du monterar.

14 995 kr

SM 300 skänk

Skänk SM 300 designades av danska arkitekten Per Hånsbæk och skapades i ett retroinspirerat utseende med en modern twist. Per Hånsbæk är känt för sitt fokus på interaktionen mellan form och funktion. Skänken ger utrymme för förvaring och samtidigt fungerar det som ett snyggt element i inredningen.

25 799 kr

SM 302 skåp

Skåp SM 302 designades av danska arkitekten Per Hånsbæk och skapades i ett retroinspirerat utseende med en modern twist. Per Hånsbæk är känt för sitt fokus på interaktionen mellan form och funktion. Skåpet ger utrymme för förvaring och samtidigt fungerar det som ett snyggt element i inredningen.

25 799 kr

SM 304 skänk

SM 304 är en skänk från Skovby. Skänken har en väldigt fin finish och snygg design. Välj bland flera träslag och ytbehandlingar.

15 799 kr

SM 306 skänk

SM 306 är en skänk från Skovby. Skänken har en väldigt fin finish och snygg design. Välj bland flera träslag och ytbehandlingar.

17 299 kr

SM 544

SM 544 Tar förvaringsmöbeln till en ny nivå. Här får man en skänk med halvautomatiska dörrar, som öppnas med ett lätt tryck. Snyggt fasade kanter och dessutom smart förvaring på insidan. Dessutom följer det med en skärbräda samt bricka gjord av överblivet trä från fabriken.

27 799 kr

SM 932 skänk

SM 932 skänken, är skänken som rymmer en stor del av ditt porslin, med sina fyra dörrar, samt två lådor. Skänken har fina aluminiumhandtag, vilket gör möbel modern. Skänken går att få i olika träslag.

19 199 kr

SM 942 skänk

Skåpet har fyra dörrar, två lådor. Användning av aluminiumlistor på sidokanter och specialdesignade aluminiumhandtag ger denna hylla en unik touch.

23 499 kr

Verona Sideboard

Verona sideboard har täckt framsida med tre skåpsdörrar. Handtagen har en sober och elegant design och är gjord i borstat stål. Skåpet är uppdelat i tre sektioner med vardera ett hyllplan. Det här är en fantastisk design vars sinnrika form garanterat skiljer sig från mängden.

14 990 kr

Yumi sideboard

Stilrent sideboard i skandinavisk design med gott om förvaring. Dörrar och lådor med soft-close stängning. Sideboardet är i lackad ek. Ingår i vår serie Yumi. 

 

 

9 346 kr 10 995 kr

Skänkar och Buffér för enkel förvaring

Skänkar är populära möbler för förvaring och dekorativa ändamål, och de finns i olika designer och stilar från ledande möbeltillverkare som Torkelsson, Naver collection, Stolab och många andra. Dessa möbler erbjuder bra förvaringsmöjligheter och kan vara en viktig del av inredningen i ett hem eller kontor. Genom att välja en skänk i en design som passar ens personliga stil och behov, kan man skapa en enhetlig och funktionell inredning i rummet. Många skänkar är tillverkade av högkvalitativa material som ek, vilket ger dem en hållbar och elegant karaktär. Oavsett om det är för att visa upp porslin, förvara vardagspinaler eller för att skapa en snygg inredningsdetalj, kan en skänk eller sideboard vara en praktisk och stilfull tillägg till hemmet.

Vad är en skänk och vad har man den till?

En skänk är en förvaringsmöbel för husgeråd så som tallrikar och uppläggningsfat. De första historiska referenser man hittat till denna möbel finns i gamla norska och isländska sagor från sent 1400tal. Skänken var en viktig förvaringsmöbel och ofta en möbel man var stolt över. Den skulle förvara allt porslin hushållet ägde men även ha en serveringsyta ovanpå. På 1800 talet satte man ofta en spegel ovanför serveringsytan. Namnet skänk kommer av ”att skänka” (servera). Det finns flera olika modeller av skänkar. En stolpskänk har stolpar ovanpå som bär upp en överdel, ofta ett skåp med hyllor. En hyllskänk har öppna hyllplan ovanför och en låg avlång skänk kallas ofta för en buffe. Länge var skänken klassad som omodern. Alla skulle förvara sitt porslin i sina nya moderna kök med fina köksskåp. Skänken blev en möbel för finare borgerliga hem i storstäderna. Runt mitten av 1900talet fick skänken ett uppsving och i dag finns det skänkar i alla tänkbara modeller och träslag. Skänken har blivit en statusmöbel där man förvara sitt finporslin och sina finaste glas. I dag tillverkas skänkar i allt från nationalromantisk stil till stömlinjeformat och modernt.

Våra leverantörer av skänkar

Torkelsson

Torkelson i Skånes Fagerhult är ett av Sveriges äldsta möbelföretag. De har tillverkat möbler sedan mitten av 1950 talet. All tillverkning sker i Sverige av skickliga finsnickare. Även om man självklart använder olika maskiner i produktionen görs fortfarande mycket för hand. Torkelssons tillverkar möbler i massivt trä av bästa kvalité, men de har även möbler gjorda av MDF.

Naver collektion

Naver collection är en dansk firma som saluför möbler från två olika möbelfabriker i Danmark. Den första heter AK och grundades av finsnickaren Aksel Kjersgaard 1955 i Odder. Aksel hade spenderat tre år som kringresande möbelsnickare runt om i Europa och i Marocko. När han kom hem till Danmark igen startade han sin egen möbelfirma och firman har sedan dess skapat möbler som vunnit renommé långt utanför Danmarks gränser.

Den andra möbelfabriken som levererar möbler till Naver kollektion är Gramrode möbelfabrik. Fabriken grundades 1924 och tillverkade från början mest soffor och fåtöljer. På 1960 talet började man även tillverka matsalsmöbler (bord, stolar och skänkar) i massivt trä. Många av deras möbler är tillverkade i ädelträ vilket kräver extrastor yrkesskicklighet.

Stolab

Snickerifabriken Stolab startade år 1907 och har alltid haft som huvudsyfte att tillverka pinnstolar i lövträ. Fabriken ligger i Smålandsstenar. I dag tillverkar fabriken även andra möbler än stolar. Fabriken ligger än i dag på samma plats som 1907 även om lokalerna har moderniserats och utökats med bättre maskiner. Alla möbler som tillverkas på fabriken tillverkas av välutbildade finsnickare med stor yrkesskicklighet. Möblerna är inte maskintillverkande helt och hållet utan mycket av arbetet görs fortfarande för hand. Det är den avgörande faktorn för att kvalitén kan hållas så hög. Fabriken har över 100 års erfarenhet av att arbeta med trä och tar bara in de bästa brädorna av björk, ek och ask.

Våra skänkar och Bufféer

Vi har många skänkar och buffeer att välja på. Vi har många olika stilar i både trä och MDF för att passa alla olika smaker och plånböcker. Oavsett materialval håller alla våra skänkar högsta kvalité. Oavsett vad du letar efter är det en bra ide att börja hos oss.

AK1300

är en skänk i en stilren dansk design. Den välvda formen och den släta ytan gör den väldigt speciell och även elegant. Den kan fås i ek eller valnöt. Skänken har smala ben i metall som gör att den ser väldigt nätt ut. Eftersom skänken tillverkas på beställning är det 10-12 veckors leveranstid.

AK2730

är även den en mycket vacker och stilren skänk från den danska firman Naver Collection. Den här skänken är rakare i formen och har väldigt vackra och säregna ben i metall. Den här skänken kan fås i ask, alm, ek eller valnöt.

Allegro

från Torkelssons möbelsnickeri är en vacker skänk tillverkad i vitlackad MDF. Det gör att den är betydligt billigare än skänkar tillverkade i massivt trä. Trots materialvalet är skänken både stilren och elegant. Den pryder sin plats i såväl en matsal som ett kök.

Ekliden

är en annan skänk från Torkelssons möbelfabrik. Denna klassiska skänk är till skillnad från Allegro tillverkad i massiv ek/ekfaner. Den ingår i en serie möbler från Torkelssons om man vill kombinera den med ett matsalsbord och stolar. Den här skänken är inte alls lika stömlinjeformad som de danska möblerna utan påminner mer om svensk allmogekultur.

Chess

är en lite mer okonventionell skänk från Torkelssons. Med sina öppna hyllplan och små och stora lådor blandat är den nästan lite äventyrlig. Den har ett modernt utseende och passar den som önskar en lekfull inredning. Den är tillverkad i massiv ek vilket borgar för hög kvalité. Den levereras vitoljad vilket ger den en snygg grå patina. En klassiker att njuta av i många år.

Prio skänk låg

är en skänk från stolab möbelfabriken som även gör möbler åt Carl Malmsten. Denna skänk tillverkas i massiv björk eller ek. Den påminner i designen om de danska avskalade stilrena möblerna från Naver Collection. Den kan målas i önskad färd och levereras på endast 4-8 veckor.

Vardags

är en hel serie möbler från Stolab. Skänken passar ihop med matbord och stolar och kan ge din matsal ett enhetligt intryck. Skänken tillverkas i massiv björk och kan fås antingen lackad, oljad eller målad i en av 13 olika kulörer. Designen är klassisk skandinavisk med tydliga speglar på dörrarna och knoppar i trä.

Skänken som möbel har anor från 1400talet. Den har i flera hundra år fungerat som en serverings och förvaringsmöbel. I dag finns det skänkar i alla tänkbara utföranden. De danska skänkarna är oftast väldigt stilrena och strömlinjeformade i designen, medan de svenska ofta har mer drag av allmoge sent 1800tal. Vi har skänkar i måna olika träslag, som ask, ek, valnöt och björk. Vi har även några få i MDF som är ett material av limpressade sågspån. Oavsett om du är ute efter modernt, klassiskt eller lekfullt så hittar du det hos oss.

Välkommen!

Stäng