Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner du många olika typer av kvalitetsmattor från kända varumärken som Axeco, Linie Design och Inhouse group. En snygg matta är ofta det som gör rummet och möblemanget komplett. Lite textil kan ändra känslan i ditt hem och även var göra din golv skön att gå på.
Det finns många olika typer av mattor som ullmattor, viskosmattor, wiltonmattor.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

Acacia matta

Acacia är en handtuftade matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera utföranden och storlekar. Mattan är handgjord så små skiftningar mellan olika mattor kan förekomma, men det är det som gör varje matta unik.
3 595 kr

Aki matta

Aki är en matta med ett häftigt mönster och som består av 95% ull och 5% viscose. Denna kombination gör den både slitstark och får en fin lyster. Tillverkad av danska Linie design. Finns i flera storlekar.
5 615 kr

Akinori matta

Akinori mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
6 165 kr

Almeria matta

Almeria mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
5 950 kr

Ambrosia matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera utföranden och storlekar.
6 165 kr

Amsterdam matta

Amsterdam mattan är en fin handknuten matta i ren ull. Med mycket fin lyster.
11 995 kr

Arco matta

En ullmatta för dig som önskar en skön matta att kunna gå på, från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 715 kr

Arguto matta

Arguto är en handtuftad matta från danska Linie Design. Mattan består av 95% ull och 5% viskor detta gör Arguto till en slitstark matta med fin lyster.
3 695 kr

Bexley matta

Underbar handvävd matta med lugg av mjuk viskos. Bexley har en fantastisk glans med lyxig känsla. Passar lika bra i sovrummet eller i vardagsrummet. Bexley utstrålar modern skandinavisk design.
3 495 kr

Bistro matta

Bistro är en matta i ett orientaliskt medaljongmönster. Mattan är tunn men ändå väldigt stabil. Mattans släta yta gör att den är mycket enkel att dammsuga.
2 995 kr

Bladmosaik matta

Bladmosaik är en handvävd matta från Axeco. Bladmosaik är vår mest exklusiva röllakansmatta. Då detta mönster är väldigt svårt att väva och detta görs för hand.
4 995 kr

Bologna matta

En ullmatta som passar in dom flesta rum. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 895 kr

Bukett matta

Bukett är en vacker handvävd ullmatta. Ullen är ett slitstarkt och tåligt material som stöter ifrån sig smuts. Mattan finns i flera olika färger och två olika färger.
9 995 kr

Cassius matta

En viscose matta med glansig lyster från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 860 kr

Cayman matta

Handvävd ullmatta i skiftande gråa färgtoner. Mönstret påminner om ett gåsöge mönster.
3 945 kr

Charles matta

Charles är en handvävds matta i 100% ull. Genom sitt vackra mönster passar den här mattan in många olika rum och miljöer. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 895 kr

Colmar matta

Snygg handvävd enfärgad ullmatta. Mattan har en grov och ojämn struktur av ull i finaste kvalitet. Passar dig som tycker om att inreda med naturmaterial i lugna harmoniska färger.
5 489 kr

Combination matta

Combination är en matta från danska Linie Design. Mattan är gjord i 100% viskos vilket ger en fin glans. Oerhört mjuk och härlig. Combination finns i flera utföranden och storlekar.
5 840 kr

Comfort matta

Comfort är en handvävd matta i ull och viskos. Mattans enkla men tydliga mönster gör den lättplacerad i ditt hem.
995 kr

Cortez matta

Cortez mattan är en flatvävd ull matta i ett härligt mönster som passar i båda i modern stil eller i ett klassiskt hem. Finns i fyra olika färger.
1 995 kr

Cover matta

Handtuftad matta från danska Linie Design bestående av 100% Viscose matta.. Cover är den perfekta mattan för dig som vill ha en matta som är enfärgat, mjukt och lite glansig.
5 120 kr

Dalarö matta

Snygg handvävd matta i fin ull. Om du tycker om att inreda med naturmaterial är detta en matta för dig.
2 245 kr

Edge matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Mattan har ett utskuret mönster som skapar en härlig dynamik. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 950 kr

Esperanto matta

Ulrika Hydman Vallien designade en spännande och unik mattkollektion för InHouse Group. En kollektion som passar perfekt för den som vill ge det lilla extra till sitt hem. Hennes kännemärken består av slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten.
12 495 kr

Eufrat matta

Mjuk och härlig konstsilkesmatta med hög kvalité. Klassiskt Bochara mönster. Mattan har en mycket vacker lyster.
545 kr

Feather matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera storlekar.
10 895 kr

Granada matta

Vackert mönster i mjuka färgtoner som förenar tradition och trend på ett fint sätt. Mattan är maskinvävd och har en lugg av mjuk viskos. Vrid Granada i olika riktningar i rummet för att få fram färgerna på bästa sätt
990 kr

Greve matta

Greve är en viskosmatta som gör att mattan skimrar vackert och får en lyxig känsla. Mattan har en frans längs kortsidorna och med det klassiskt trädgårds mönstret. Mattans detaljerade och fina mönster gör att mattan passar in i både ett klassiskt och ett modernt hem.
1 529 kr

Himalaya matta

Himalaya är en modern wiltonmatta i ett berber inspirerat mönster med mjuk och skön lugg. Lättstädad och tålig matta.
2 295 kr

Keytar matta

En handvävd ullmatta i en härlig kvalitet som har en unik vävteknik. Mattan pryds av små bollar som ger en unik textur och är mjuk och skön att gå på. Går att använda på båda sidorna, då mattan är vändbar. Tack vare ullen är mattan är slitstark och smutsavvisande.
1 495 kr

Lines matta

Lines mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals olika färger.
5 490 kr

Nature matta

Handvävd ullmatta i fin kvaltitet som bidrar med en härlig känsla till din inredning. Nature är vävd på ett speciellt sätt, vilket bidrar till de små bollarna som mattan pryds av. Mattan är mjuk och skön att gå på och passar i de flesta rum, oavsett om det är ditt sovrum, vardagsrum eller kök som behöver en matta. Då mattan är handvävd är varje matta unik, färger och storlek kan alltså variera från matta till matta.
3 595 kr

Navona matta

Snygg, mjuk och härlig wiltonmatta med geometriskt mönster. Mattan är i syntetmaterial vilket gör att den är lätt att sköta. En matta som bidrar till mycket liv till i ett rum, fungerar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet.
2 395 kr

Pernilla matta

Pernilla mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals olika färger.
5 490 kr

Regatta matta

Regatta är en hand vävd matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera storlekar.
1 545 kr

Romans matta

En mycket vacker matta med ett medaljongmönster som ger en härlig antik känsla. Mattan passar perfekt under matsalsbordet, soffan eller varför inte som ett smycke för golvet? Romans är tillverkad i akryl, bomull och polyester vilket gör den både tålig och lättskött.
1 975 kr

Roskilde matta

Roskilde är en handvävd matta i ull med ett grafiskt mönster i fina färger. Naturmaterialet ull är slitstarkt, enkelt att hålla rent och gör att rummet känns ombonat.
2 495 kr

Seattle matta

Seattle är en enfärgad handvävd ullmatta som pryds av en vacker kant, som ger mattan ett fint avslut. En stilren matta som passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet och i köket. Finns i flera färger och storlekar, kombinera gärna storlekar och färger. Seattle är ett fint exempel på modern skandinavisk design.
2 745 kr

Williams matta

Williams mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals storlekar och två färger.
11 995 kr