Close
Sök
Bild för kategori Mattor

Mattor

Acacia matta

Acacia är en handtuftade matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera utföranden och storlekar. Mattan är handgjord så små skiftningar mellan olika mattor kan förekomma, men det är det som gör varje matta unik.
3 310 kr

Agra matta

Agra mattan är en handgjord matta som gör den väldigt enkel att hålla ren. Passar perfekt in i vardagsrummet.
4 245 kr

Aki matta

Aki är en matta med ett häftigt mönster och som består av 95% ull och 5% viscose. Denna kombination gör den både slitstark och får en fin lyster. Tillverkad av danska Linie design. Finns i flera storlekar.
3 545 kr

Akinori matta

Akinori mattan är en 100 viscose matta från Danska Linie Design.
5 490 kr

Almeria matta

Almeria mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
5 295 kr

Ambrosia matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 490 kr

Arco matta

En ullmatta för dig som önskar en skön matta att kunna gå på, från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 195 kr

Arguto matta

Arguto är en handtuftad matta från danska Linie Design. Mattan består av 95% ull och 5% viskor detta gör Arguto till en slitstark matta med fin lyster.
3 310 kr

Bexley matta

Bexley mattan är gjord i handvävd viskos som ger en väldigt finns lyster, passar perfekt in i vardagsrummet. Mattan finns i sex färger och tre olika storlekar.
3 490 kr

Bologna matta

En ullmatta som passar in dom flesta rum. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 365 kr

Bonanza matta

Bonanza är tillverkad i konstsilke med patchworkmönster i modern känsla. Bonanza passar till soffan eller matbordet. Denna matta är väldigt lättskött. Finns i fem färger och tre storlekar.
1 795 kr

Burano matta

Burano mattan är i 100% ull kommer från Danska Linie Design.
4 495 kr

Cassius matta

En viscose matta med glansig lyster från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 460 kr

Cayman matta

Cayman mattan är en handvävd ull matta som passar utmärkt under soffan eller där man önskar. Finns i två olika storlekar.
3 945 kr

Charles matta

Charles är en handvävds matta i 100% ull. Genom sitt vackra mönster passar den här mattan in många olika rum och miljöer. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 650 kr

Chifa matta

Chifa är en handtuftad matta i 85% ull och 15% viscose. Mattan finns i två färger.
4 995 kr

Combination matta

Combination är en matta från danska Linie Design. Mattan är gjord i 100% viskos vilket ger en fin glans. Oerhört mjuk och härlig. Combination finns i flera utföranden och storlekar.
5 310 kr

Comfort matta

Comfort mattan är en handvävd ullmatta i en grå nyans. Mattan finns i tre olika storlekar.
990 kr

Cortez matta

Cortez mattan är en flatvävd ull matta i ett härligt mönster som passar i båda i modern stil eller i ett klassiskt hem. Finns i fyra olika färger.
1 995 kr

Cover matta

Handtuftad matta från danska Linie Design bestående av 100% Viscose matta.. Cover är den perfekta mattan för dig som vill ha en matta som är enfärgat, mjukt och lite glansig.
4 495 kr

Dixon matta

Matta är tillverkad i lyxig ull som handvävts i ett vackert dekorativ mönster i varma färger. Mattan har lugg och är mjuk och skön att gå på. Välj mellan två storlekar.
4 668 kr

Edge matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Mattan har ett utskuret mönster som skapar en härlig dynamik. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 295 kr

Feather matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera storlekar.
9 995 kr

Granada matta

Granada är en maskinvävd matta i konstsilke. Mattan finns i tre olika färger och sju olika storlekar.
795 kr

Keytar matta

Keytar är en handgjord ullmatta, som passar lika bra in i vardagsrummet som i köket. Finns i fem olika färger och fyra olika storlekar.
1 490 kr

Margit matta

Mattan är tillverkad av 100% Ull. Mattan har ett fint mönster med fina färger som gör den lätt att tycka om. Finns i två storlekar.
3 330 kr

Mindelo matta

En konstsilkes matta med många härliga färger, för dig som är ute efter något annat. Finns i tre olika storlekar.
1 745 kr

Nature matta

En handvävd ullmatta som passar dig som vill ha något skönt att gå på. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 375 kr

Navona matta

Snygg wiltonmatta från Strehög. Mattans triangelsmönster gör att den passar in alla rum och miljöer, en riktigt favoritmatta. Finns i tre färger och tre storlekar.
2 375 kr

Roskilde matta

En flatvävd ullmatta för dig som önskar lite extra med färg på din matta. Finns i mängder av storlekar och färger.
1 995 kr

Seattle matta

En flatvävd ullmatta som passar in överallt. Finns i mängder av storlekar och färger.
2 495 kr

Skagen matta

Skagen är en handvävd röllakansmatta i ull. Ett färgrikt och klassiskt mönster. Består av 100% ull. Finns i fyra färger och tre storlekar.
1 428 kr

Visible matta

En ryamatta från danska Linie design bestående av 100% polyester matta. Mattan är uppbyggd med olika tjocklek på trådarna för att göra den extra skön och få fin lyster. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 935 kr