Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner du många olika typer av kvalitetsmattor från kända varumärken som Axeco, Linie Design och Inhouse group. En snygg matta är ofta det som gör rummet och möblemanget komplett. Lite textil kan ändra känslan i ditt hem och även var göra din golv skön att gå på.
Det finns många olika typer av mattor som ullmattor, viskosmattor, wiltonmattor.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

Acacia matta

Acacia är en handtuftade matta från danska Linie Design i 100% ull. Finns i flera utföranden och storlekar. Mattan är handgjord så små skiftningar mellan olika mattor kan förekomma, men det är det som gör varje matta unik.
3 236 kr 3 595 kr

Akinori matta

Akinori mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
5 549 kr 6 165 kr

Alba matta

Alba har ett oregelbundet och snyggt mönster i mjuka naturfärger. De mjuka färgerna passar in i många olika miljöer och det är lätt att matcha mattan med resterande inredning. Alba är en matta som är mjuk, enkel att hålla ren och är tillverkad i god kvalitet.
2 012 kr 2 235 kr

Almeria matta

Almeria mattan är en 100% viscose matta från Danska Linie Design.
5 355 kr 5 950 kr

Ambrosia matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 549 kr 6 165 kr

Amsterdam matta

Amsterdam mattan är en fin handknuten matta i ren ull. Med mycket fin lyster.
10 796 kr 11 995 kr

Arco matta

Arco ullmatta för dig som önskar spännande matta med fint mönster. Mattan är desstom skön att kunna gå på, från Linie Design. Finns i olika storlekar och färger.
4 244 kr 4 715 kr

Arguto matta

Arguto är en handtuftad matta från danska Linie Design. Mattan består av 95% ull och 5% viskor detta gör Arguto till en slitstark matta med fin lyster.
3 326 kr 3 695 kr

Barock matta

Barock är en lyxigt mjuk viskosmatta med vackert mönster i en härliga färger.
4 488 kr 4 987 kr

Bexley matta

Underbar handvävd matta med lugg av mjuk viskos. Bexley har en fantastisk glans med lyxig känsla. Passar lika bra i sovrummet eller i vardagsrummet. Bexley utstrålar modern skandinavisk design.
3 416 kr 3 795 kr

Bistro matta

Bistro är en matta i ett orientaliskt medaljongmönster. Mattan är tunn men ändå väldigt stabil. Mattans släta yta gör att den är mycket enkel att dammsuga.
2 966 kr 3 295 kr

Bladmosaik matta

Bladmosaik är en handvävd matta från Axeco. Bladmosaik är vår mest exklusiva röllakansmatta. Då detta mönster är väldigt svårt att väva och detta görs för hand.
4 496 kr 4 995 kr

Bologna matta

En ullmatta som passar in dom flesta rum. Finns i mängder av storlekar och färger.
3 506 kr 3 895 kr

Bukett matta

Bukett är en vacker handvävd ullmatta. Ullen är ett slitstarkt och tåligt material som stöter ifrån sig smuts. Mattan finns i flera olika färger och två olika färger.
8 996 kr 9 995 kr

Calais matta

Calais har ett spräckligt mönster i behagliga färger. En matta som är enkel att hålla ren och som är mjuk. Lättskött matta av polyster och polypropylen i god kvalitet. Mattan passar in i många olika hem och rum. Calais är en matta som tillför mycket till ett rum utan att ta över.
2 688 kr 2 987 kr

Charles matta

Charles är en handvävds matta i 100% ull. Genom sitt vackra mönster passar den här mattan in många olika rum och miljöer. Finns i flera utföranden och storlekar.
1 706 kr 1 895 kr

Combination matta

Combination är en matta från danska Linie Design. Mattan är gjord i 100% viskos vilket ger en fin glans. Oerhört mjuk och härlig. Combination finns i flera utföranden och storlekar.
5 256 kr 5 840 kr

Cortez matta

Cortez mattan är en flatvävd ull matta i ett härligt mönster som passar i båda i modern stil eller i ett klassiskt hem. Finns i fyra olika färger.
1 976 kr 2 195 kr

Cover matta

Handtuftad matta från danska Linie Design bestående av 100% Viscose matta.. Cover är den perfekta mattan för dig som vill ha en matta som är enfärgat, mjukt och lite glansig.
4 608 kr 5 120 kr

Edge matta

Mattan är tillverkad i 100% viskos som ger en en väldigt mjuk och skön matta. 100% viskos ger matta en fin glans och dessutom ändras sig beroende på hur ljuset faller. Mattan har ett utskuret mönster som skapar en härlig dynamik. Finns i flera utföranden och storlekar.
5 355 kr 5 950 kr

Esperanto matta

Ulrika Hydman Vallien designade en spännande och unik mattkollektion för InHouse Group. En kollektion som passar perfekt för den som vill ge det lilla extra till sitt hem. Hennes kännemärken består av slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten.
12 416 kr 13 795 kr

Eufrat matta

Härligt mjuk konstsilkesmatta i viskos. Eufrat är av hög kvalité med ett klassiskt bocharamönster. Viskosen i mattan ger en fin lyster. En tunn och smidig matta som ligger stadigt på golvet tack vare latexbaksidan. Den sydda kanten sys alltid som standard med rundade hörn. Finns även som metervara där du kan välja din egna längd.
662 kr 735 kr

Fern matta

Lättskött matta av polyester och polypropylen i fin kvalitet. Mattan har en stabil baksida som gör att den ligger still på golvet. Fern har ett smakfullt utskuret grafiskt mönster i ljusgrå nyans. Mattan har en kortare och mjuk lugg. Tack vare Ferns dova färger och mönster är mattan lättplacerad och passar bra i matrummet, vardagsrummet och sovrummet.
2 688 kr 2 987 kr

Fitzroy matta

Fitzroy är en härlig ryamatta i härliga nyanser. Passar perfekt för vardagsrum eller sovrum.
2 238 kr 2 487 kr

Gotland matta

Gotland är en handvävd matta i fin ull. Matta som passar lika bra i vardagsrummet, matgruppen och sovrummet. Passar dig som tycker om att inreda med naturmaterial i lugna harmoniska färger. Ull är ett självrengörande och lättskött material. Varje matta är unik eftersom Gotland är handvävd. Detta betyder att varje matta inte ser exakt likadan ut, utan det kan förekomma exempelvis nyansskillnader.
2 678 kr 2 975 kr

Granada matta

Vackert mönster i mjuka färgtoner som förenar tradition och trend på ett fint sätt. Mattan är maskinvävd och har en lugg av mjuk viskos. Vrid Granada i olika riktningar i rummet för att få fram färgerna på bästa sätt
891 kr 990 kr

Himalaya matta

Himalaya är en modern wiltonmatta i ett berber inspirerat mönster med mjuk och skön lugg. Lättstädad och tålig matta.
2 156 kr 2 395 kr

Ibiza matta

Ibiza är en mönstrad matta i ull. Mattan har ett enkelt men effektfullt, multifärgat mönster i varma och dova färgtoner. En handvävd matta i fin kvalitét som ger färg åt vardagsrummet eller matplatsen.
3 813 kr 4 237 kr

Kupa matta

Kupa består av ett snyggt och modernt mönster i många fina färger. En härligt mjuk och skön wiltonmatta i bra kvalitet. Passar i vardagsrummet, sovrummet och matrummet.
2 463 kr 2 737 kr

Lines matta

Lines mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals olika färger.
4 941 kr 5 490 kr

Nature matta

Handvävd ullmatta i fin kvaltitet som bidrar med en härlig känsla till din inredning. Nature är vävd på ett speciellt sätt, vilket bidrar till de små bollarna som mattan pryds av. Mattan är mjuk och skön att gå på och passar i de flesta rum, oavsett om det är ditt sovrum, vardagsrum eller kök som behöver en matta. Då mattan är handvävd är varje matta unik, färger och storlek kan alltså variera från matta till matta.
3 236 kr 3 595 kr

Orissa matta

Handvävd ullmatta med klassiskt gåsögamönster, som går att använda på båda sidor. Ett mönster som alltid funkar! Ull är ett material som är självrengörande och därmed naturligt lättskött. Orissa passar i de flesta rum, oavsett om det är ditt sovrum, vardagsrum eller kök som behöver en matta.
0 kr

Pavillion matta

Pavillion är en handvävd ullmatta med ett härligt blomstermönster i pigga färger på ljus botten. Ett matta som tar plats och blir ett smycke i hemmet.
4 488 kr 4 987 kr

Pernilla matta

Pernilla mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals olika färger.
4 941 kr 5 490 kr

Regatta matta

Regatta är en handvävd matta med lite melerad effekt som ger mer liv åt mattan. Från danska Linie Design i 100% ull, ull är dels slitstarkt men har även en smutsavvisande effekt Finns i flera storlekar och färger.
1 391 kr 1 545 kr

Romans matta

En mycket vacker matta med ett medaljongmönster som ger en härlig antik känsla. Mattan passar perfekt under matsalsbordet, soffan eller varför inte som ett smycke för golvet? Romans är tillverkad i akryl, bomull och polyester vilket gör den både tålig och lättskött.
1 976 kr 2 195 kr

Seattle matta

Seattle är en enfärgad handvävd ullmatta som pryds av en vacker kant, som ger mattan ett fint avslut. En stilren matta som passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet och i köket. Finns i flera färger och storlekar, kombinera gärna storlekar och färger. Seattle är ett fint exempel på modern skandinavisk design.
2 696 kr 2 995 kr

Shawn matta

En handvävd matta i tjock härlig ullkvalité. Mattan är naturvit med fin struktur som ger en livfull yta. Ull är ett slitstarkt och tåligt naturmaterial som bidrar till att rummet känns mjukt och ombonat.
3 138 kr 3 487 kr

Sivas matta

Vackert medaljongmönstrad viskosmatta. Fransen längs med kortsidorna är en fin detalj. Den korta luggen i viskos och mjuk med ett härligt skimmer. Baksida i latex som gör att den tunna och smidiga matta ligger stadigt på golvet och är lätt att dammsuga.
1 901 kr 2 112 kr

Sky matta

Wiltonmatta i syntetmaterial av hög kvalitet. Den skurna täta luggen gör att mattan känns mjuk och skön att sätta fötterna på. Mattan pryds av ett abstrakt mönster i behagliga färgtoner. Enkel att dammsuga och hålla fräsch.
2 463 kr 2 737 kr

Solna matta

Fint mönstrad wiltonmatta i härliga färger med ett uttrycksfullt grafiskt mönster. En maskinvävd matta i syntetmaterial vilket gör den lätt att dammsuga.
999 kr 1 110 kr

Spagio matta

Härligt mjuk ryamatta i fint syntetmaterial. Kombinationen av två luggtyper ger fint liv åt mattans yta. En lättskött matta som är enkel att dammsuga och lättplacerad i såväl sovrummet som till soffan i vardagsrummet.
2 678 kr 2 975 kr

Versailles matta

Versailles mattan är en konstsilkes matta med fint mönster.
2 246 kr 2 495 kr

Williams matta

Williams mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals storlekar och två färger.
10 796 kr 11 995 kr