Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Mattor

Mattor

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner du många olika typer av kvalitetsmattor från kända varumärken som Axeco och Inhouse group. En snygg matta är ofta det som gör rummet och möblemanget komplett. Lite textil kan ändra känslan i ditt hem och även var göra din golv skön att gå på.
Det finns många olika typer av mattor som ullmattor, viskosmattor, wiltonmattor.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

Alba matta

Alba har ett oregelbundet och snyggt mönster i mjuka naturfärger. De mjuka färgerna passar in i många olika miljöer och det är lätt att matcha mattan med resterande inredning. Alba är en matta som är mjuk, enkel att hålla ren och är tillverkad i god kvalitet.

2 595 kr

Amsterdam matta

Amsterdam mattan är en fin handknuten matta i ren ull. Med mycket fin lyster. LAGERVARA I STORLEK 170X230 CM

14 320 kr

Bexley matta

Underbar handvävd matta med lugg av mjuk viskos. Bexley har en fantastisk glans med lyxig känsla. Passar lika bra i sovrummet eller i vardagsrummet. Bexley utstrålar modern skandinavisk design.

4 195 kr

Bladmosaik matta

Bladmosaik är en handvävd matta från Axeco. Bladmosaik är vår mest exklusiva röllakansmatta. Då detta mönster är väldigt svårt att väva och detta görs för hand.

6 240 kr

Bukett matta

Bukett är en vacker handvävd ullmatta. Ullen är ett slitstarkt och tåligt material som stöter ifrån sig smuts. Mattan finns i flera olika storlekar och två olika färger.

14 325 kr

Esperanto matta

Ulrika Hydman Vallien designade en spännande och unik mattkollektion för InHouse Group. En kollektion som passar perfekt för den som vill ge det lilla extra till sitt hem. Hennes kännemärken består av slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten.

17 995 kr

Fitzroy matta

Fitzroy är en härlig ryamatta i härliga nyanser. Passar perfekt för vardagsrum eller sovrum.

2 945 kr

Gotland matta

Gotland är en handvävd matta i fin ull. Matta som passar lika bra i vardagsrummet, matgruppen och sovrummet. Passar dig som tycker om att inreda med naturmaterial i lugna harmoniska färger. Ull är ett självrengörande och lättskött material. Varje matta är unik eftersom Gotland är handvävd. Detta betyder att varje matta inte ser exakt likadan ut, utan det kan förekomma exempelvis nyansskillnader.

3 295 kr

Granada matta

Vackert mönster i mjuka färgtoner som förenar tradition och trend på ett fint sätt. Mattan är maskinvävd och har en lugg av mjuk viskos. Vrid Granada i olika riktningar i rummet för att få fram färgerna på bästa sätt

1 275 kr

Lines matta

Lines mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals olika färger.

8 325 kr

Nature matta

Handvävd ullmatta i fin kvaltitet som bidrar med en härlig känsla till din inredning. Nature är vävd på ett speciellt sätt, vilket bidrar till de små bollarna som mattan pryds av. Mattan är mjuk och skön att gå på och passar i de flesta rum, oavsett om det är ditt sovrum, vardagsrum eller kök som behöver en matta. Då mattan är handvävd är varje matta unik, färger och storlek kan alltså variera från matta till matta.

4 675 kr

Pernilla matta

Pernilla mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals olika färger.

5 490 kr

Williams matta

Williams mattan är en fin handknuten matta i ull. Som finns i flertals storlekar och två färger.

14 325 kr

Mattor

Mattor är någonting som förskönar varje rum och ger en mysig miljö där man kan trivas ordentligt. Oavsett vilken typ av matta du är ute efter online så har vi på Walfrid ett stort utbud av mattor i olika modeller och material och du kan garanterat hitta en matta som passar just din stil.

Rätt matta för rätt rum

Då det finns väldigt många olika typer av mattor på nätet så gäller det att skaffa rätt matta till rätt rum för att få den perfekta känslan och en trevlig miljö i rummet. Mattor Lämpar sig bra för i princip alla typer av rum i hemmet som exempelvis i hallen som en hallmatta eller dörrmatta, i barnrummet, vardagsrummet, badrummet eller köksmattor till köket.

Hos oss på Walfrid hittar du ett stort utbud av olika mattor för alla typer av rum så att du kan skaffa den mattan som passar just dig och dina önskemål. Vi har både designmattor, exklusiva mattor och handvävda ullmattor.

Dörrmattor och hallmattor

Då Hallen är det första intrycket dina gäster får när de besöker dig så är det självklart bra att ha en dörrmatta som ger ett bra första intryck. Dörrmattor är både perfekta att inreda med i hallen eftersom de både kan vara dekorativa och samtidigt fyller en smart funktion.

I stället för att dra in smuts eller snö på hallgolvet så kan man lägga in en fin dörrmatta som minimerar detta. Hos oss kan du välja mellan olika typer av dörrmattor eller entrémattor i olika material och olika storlekar så att du kan hitta just den som passar din hall bäst.

Vardagsrumsmattor

I Hem och hushåll så är det ofta vardagsrummet en plats där stora mattor gör sig väl. Hos oss på Walfrid hittar du ett stort utbud av olika vardagsrumsmattor av hög kvalitet och i många olika färger och utseenden. Vi har bland annat ullmattor, ryamattor och viskosmattor.

I vårt utbud hittar du ett stort urval av mattor i olika färger och toner med olika mönster som kan passa i just ditt vardagsrum. Något som ofta bidrar till en mysigare miljö i vardagsrummet är att lägga ut en stor matta i en trevlig färg under soffan och soffbordet, dessutom är mattan mjuk och skön att gå på.

Om du vill skapa en stor förändring i ditt vardagsrum så kan en stor vardagsrumsmatta göra en avsevärd skillnad i tv-rummet.

Badrumsmattor

En badrumsmatta har flera olika funktioner den kan fylla, bland annat är den dekorativ men det är även skönt att fortsätta fötterna på en skön matta istället för ett kallt badrumsgolv efter att man har duschat eller badat.

Genom att köpa matta online så kan du få en trevlig och trivsam matta i ditt badrum så du genast får en betydligt härligare miljö och det uppfyller även en funktion som gör det trevligare att vistas där. Hos oss på Walfrid hittar du ett stort utbud av badrumsmattor i olika former, storlekar och färger.

Beroende på hur stort badrum du har så kan du välja mellan både större och mindre badrumsmattor som du kan placera på rätt ställe i ditt badrum och som passar dig.

Mattor till barnens rum

För dig som har barn så erbjuder vi ett stort utbud av badrumsmattor, oavsett vilken ålder dina barn är i. Du hittar ett stort utbud av mattor i olika storlekar, former och färger samt i många olika prisklasser.

Mattor av hög kvalitet

Vi på Walfrid är självklart väldigt måna om hållbarheten och kvaliteten på det mattor vi erbjuder, oavsett vilket rum du ska ha dem i. Vi vet att mattor är något som behöver vara av slitstarkt material och därför ser vi till att endast leverera mattor av högsta kvalitet så att vi kan garantera en lång livslängd på din matta.

Vi strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd med ditt köp av matta hos oss och att du ska bli nöjd med dina produkter. Det är en självklar förutsättning för oss på Walfrid.se.

Hitta en matta som passar just dig

När man är ute efter en matta till ett specifikt rum så har man ofta vissa specifika önskemål om hur mattan ska se ut, hur stor den ska vara samt vilken färg man vill ha. Det här självklart viktigt att man köper en matta som man känner passar in i rummet och som man kan vara nöjd över.

Hos oss på Walfrid hittar du ett stort utbud av olika mattor till alla typer av rum i hemmet så att du kan skapa en trivsam och hemtrevlig miljö. En matta kan även fylla ytterligare funktioner utöver att den ger ett trevligt utseende i rummet.

En hallmatta kan exempelvis fungera bra som skydd mot smuts och annat som lätt kan dras in på hallgolvet, en vardagsrumsmatta kan ge en mysig och trevlig atmosfär samtidigt som den är mjuk och skön att gå på och har fötterna på.

En badrumsmatta ger både ett trevligare intryck i badrummet, men den är även skön att stå på efter att man har klivit ur duschen samt att vissa badrumsmattor kan absorbera en del vatten också. Så oavsett vilken typ av matta du är ute efter och till vilket rum så är vi nästan helt säkra på att du kan hitta den här hos oss.

Vi erbjuder slitstarka mattor av hög kvalitet i olika prisklasser och färger så att du kan köpa en matta som du blir nöjd med och som ofta uppfyller andra funktioner också.

Med det sagt så hoppas vi att du kan hitta den perfekta mattan för ditt hem och till rummet där du vill ha den. Kom ihåg att alla våra mattor är tillverkade av högsta kvalitet och vi garanterar en lång livslängd på dem, även vid tuffa påfrestningar

Stäng