Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Byråar

Byråar

Hos Walfrd Svenssons möbler finner du ett brett sortiment av kvalitetsbyråar från välkända varumärken som Oscarssons Möbel, Naver Collection och Torkelson. Vi har byråar till ditt sovrum men även till din hall.
Besök gärna vår butik i Karlstad och prova ut din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

AK 1020 byrå

AK 1020 är en vacker och annorlunda byrå från Naver Collection. Kombinationen mellan den mörka valnöten och den ljusa lönnen ger en snygg kombination. AK 1020 är som en egen skulptur som ger dig möjlighet att själv designa din byrå då det går att vrida 360grader på varje låda. En byrå för dig som önskar något annorlunda och snyggt med en fantastisk finish.

38 961 kr 43 290 kr

AK 2420 byrå

AK 2420 är en elegant och snygg byrå från Naver Collection. Byrån har sex lådor med en Corian topp i vitt på toppen. Den ger byrån ytterligare elegans och är dessutom ett väldigt tåligt material. Välj mellan flera träslag och ytbehandlingar.

19 170 kr 21 300 kr

AK 2430 byrå

AK 2430 är en elegant och snygg byrå från Naver Collection. Byrån har fem lådor med en Corian topp i vitt på toppen. Den ger byrån ytterligare elegans och är dessutom ett väldigt tåligt material. Välj mellan flera träslag och ytbehandlingar.

20 993 kr 23 325 kr

Ekliden byrå

Ekliden byrå i fanerad oljad ek. fem lådor där tre är fullbredd och den nedre något högre samt två mindre i toppen. Byrån ingår i Ekliden serien från Torkelson.
7 463 kr 8 780 kr

Klinte byrå 3+2

Klinte byrå 3+2 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

4 973 kr 5 850 kr

Klinte byrå 3+2 djup

Klinte byrå 3+2 lådor med extra djup och med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller i grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

7 897 kr 9 290 kr

Klinte byrå 4+4

Klinte byrå 4+4 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

6 197 kr 7 290 kr

Klinte byrå 5

Klinte byrå 5 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

3 902 kr 4 590 kr

Klinte byrå 7

Klinte byrå 7 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

5 517 kr 6 490 kr

Nordik byrå 3+2

Nordik byrå med 3+2 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad vitoljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
7 642 kr 8 990 kr

Nordik byrå 5

Nordik byrå med 5 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad vitoljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
6 282 kr 7 390 kr

Nordik byrå/sängbord 3 lådor

Nordik byrå/sängbord med 3 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
4 463 kr 5 250 kr

Scandi byrå 3+2

Scandi byrå med 3+2 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
7 463 kr 8 780 kr

Scandi byrå 5

Scandi byrå med 5 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
5 942 kr 6 990 kr

Scandi byrå/sängbord 3 lådor

Scandi byrå/sängbord med 3 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
4 242 kr 4 990 kr

Byråar som en praktiskt förvaring

Med byråar från Walfrid så kan du enkelt ge ditt hem en snygg stil och hitta ett praktiskt sätt att förvara dina kläder och andra saker på. Vi har ett brett sortiment av byråar med olika storlekar och modeller så att du enkelt kan hitta en modell som passar just dina behov.

Hos oss hittar du byråar med lådor i olika storlekar samt byråar i olika material och utseenden. Vi erbjuder praktisk förvaring med en snygg möbel, oavsett om du föredrar något i mindre storlek eller större.

Organisera dina saker med rätt byrå

Byråar och olika förvaringslådor hjälper dig att hålla dina saker i ordning och gör det enklare att hitta det du behöver samt enklare att komma åt. Alla har vi olika förvaringsbehov och hos oss på Walfrid hittar du byråar med olika antal lådor samt olika storlekar på lådorna så att du kan hitta en byrå där du kan förvara det är just du behöver. Du hittar smal byrå, bred byrå, lång byrå och många andra modeller.

Vi har mångfunktionella byråar för dig som vill förvara andra saker än bara kläder i din byrå och en mängd olika lådalternativ som du kan välja utifrån dina egna behov.

Byråar som komplement till en garderob

När man köper en byrå online så fungerar den som ett mycket bra komplement till en garderob där du kan förvara bland annat tröjor sockar och byxor. Den tar betydligt mindre plats än en garderob och du kan enkelt organisera och komma åt dina kläder.

Med andra ord så är en byrå ett mycket bra val för dig som vill spara plats i ditt hem och du kan förvara en byrå både i hallen, sovrummet, badrummet eller i vardagsrummet.

En byrå är mer än bara en förvaringsmöbel

Även om det främsta syftet med en byrå är att lösa dina förvaringsbehov så är det inte allt det handlar om. En byrå kan ha många andra användningsområden också som exempelvis att man kan ställa dekorationer på den som exempelvis fotoramar och ljusstakar samt att en byrå ofta ger hemmet en trivsam och ombonad känsla.

Just därför har vi på Walfrid sett till att erbjuda dig som kund ett stort sortiment och utbud på olika typer av byråar i olika former, färger och modeller så att du kan hitta den perfekta byrån för ditt hem.

Vi har byråar för alla hem och smaker, oavsett om du är ute efter en trendig byrå eller en byrå som bara är praktiskt så kan du garanterat hitta den hos oss. Självklart har vi även ett stort utbud av byråar i olika prisklasser också för att kunna erbjuda någonting som passar alla.

Byråar för alla rum

Oavsett vilket rum det gäller så är en byrå den ideala förvaringsmöbeln i hemmet där du behöver förvaring på ett organiserat och praktiskt sett.

Byrå i sovrummet

Det det kanske mest självklara rummet där man ofta förvarar en byrå är sovrummet. I sovrummet kan en byrå användas på ett klassiskt sätt som klädförvaring, men det finns även byråar i mindre storlek som också kan användas som exempelvis nattduksbord som man kan ställa olika saker på.

En byrå som har utdragbara lådor är perfekt för många olika typer av klädesplagg, medan en byrå som har mindre lådor kan vara ett bra alternativ för dig som är mer intresserad av att organisera och förvara mindre saker.

I vårt utbud hittar du ett stort urval av olika byråar för många olika ändamål så att du kan hitta en möbel som passar just dig och dina behov.

Byrå till hallen

En hallbyrå är populärt i många svenska hem då det ger både ett lyft för hallens utseende och fungerar som praktisk förvaring av exempelvis utekläder. Du får dessutom en extra avlastningsyta, vilket ofta är mycket praktisk att ha i hallen eller entrén.

Byrå i vardagsrummet

Vardagsrummet är en perfekt plats att förvara en byrå på då den enkelt kan hjälpa dig att hålla ordning och reda bland alla olika saker som man ofta har i ett vardagsrum. Du kan exempelvis förvara fjärrkontroller, böcker, skivor och leksaker i en byrå som du har i ditt vardagsrum.

Även i vardagsrummet kan byrån fungera som ett avlastningsbord eller något där du kan ställa. dekorationer på.

Byråar i barnrum

Barnrummet är ett av de rum i hemmet där det oftast blir väldigt stökigt och där det finns väldigt mycket leksaker och andra prylar. Genom att ställa in en byrå i barnens rum så kan du på ett enkelt sätt förvara och organisera sakerna vilket hjälper både dig och barnen att hitta dem enklare då de ska tas fram.

Du som har tonåringar exempelvis vet att det lätt blir väldigt stökigt och att kläder kan slängas både här och där på golvet. Med en byrå kan du enkelt organisera olika klädesplagg i olika lådor och man slipper en stor röra över hela rummet.

Byrå för badrummet

Beroende på badrummets storlek så kan en mindre byrå passa perfekt i just badrummet där man kan förvara små saker som hygien- och skönhetsartiklar. Här fungerar en byrå också väldigt bra som avlastningsyta samt att det kan ge en väldigt trevlig och dekorativ känsla i ditt badrum.

Byrå för köket

Köket är en plats i hemmet där man vistas väldigt mycket och där det oftast finns väldigt många olika saker. Att ställa en byrå i köket kan vara ett väldigt klokt val för dig som är ute efter en förvaringsmöbel och för dig som har ett stort kök så kan även en byrå användas som en köksö om man är lite kreativ.

En köksbyrå kan även fungera mycket bra som en avlastningsyta eller som en dekorativ möbel helt enkelt. Exempelvis en byrå i massivt trä.