Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Hos oss på Walfrid Svensson möbler finner du kvalitets hallmöbler från småländska Oscarssons möbel. En snyggt möblerad hall är välkomnade och trevligt att komma hem till efter en hård dag på jobbet. Snygga hallmöbler gör verkligen skillnad.
Besök gärna vår butik i Karlstad och prova ut din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

AK 2420 byrå

AK 2420 är en elegant och snygg byrå från Naver Collection. Byrån har sex lådor med en Corian topp i vitt på toppen. Den ger byrån ytterligare elegans och är dessutom ett väldigt tåligt material. Välj mellan flera träslag och ytbehandlingar.

21 300 kr

AK 2430 byrå

AK 2430 är en elegant och snygg byrå från Naver Collection. Byrån har fem lådor med en Corian topp i vitt på toppen. Den ger byrån ytterligare elegans och är dessutom ett väldigt tåligt material. Välj mellan flera träslag och ytbehandlingar.

23 325 kr

Alme pall

Alme pall är en nätt pall som passar in i dom flesta rum hemma. Pallen finns i olika utföranden. Tillverkad av Oscarssons Möbel i Småland.

2 785 kr

Cella Galge

Cella är en högkvalitativ galge, som finns i olika utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

345 kr

Cora byrå 4 lådor

Cora byrå med 4 lådor med mjukgående skenor, är en liten nätt hallbyrå med snygga svarta detaljer. Möbeln en kvalitetsmöbel som är tillverkad i Småland i massiv ek, med olika ytbehandlingar.

8 290 kr

Cora byrå 5 lådor

Cora byrå med 5 lådor med mjukgående skenor, är en liten nätt hallbyrå med snygga svarta detaljer. Möbeln en kvalitetsmöbel som är tillverkad i Småland i massiv ek med olika ytbehandlingar.

9 680 kr

Cora Bänk

Cora bänk är en nätt bänk som passar in i dom flesta rum hemma, med snygga svarta detaljer. Bänken finns i olika utföranden. Tillverkad i massiv ek av Oscarssons Möbel i Småland.

3 795 kr

Cora galge

Cora är en högkvalitativ galge med svart stål och i flera olika utföranden på träet (massiv ek). Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

345 kr

Cora hatthylla 59cm

Cora hatthylla i massiv ek med svart stål. Cora är en riktigt högkvalitativ hatthylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med bredd 90cm se nedan.

1 950 kr

Cora hatthylla 90cm

Cora hatthylla i massiv ek med svart stål. Cora är en riktigt högkvalitativ hatthylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med bredd 59cm se nedan.

2 230 kr

Cora kroklist kort

Cora är en högkvalitativ kroklist med 4 krokar med svart stål och i flera olika utföranden på träet (massiv ek). Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

510 kr

Cora kroklist lång

Cora är en högkvalitativ kroklist med 6 krokar med svart stål och i flera olika utföranden på träet (massiv ek). Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

625 kr

Cora Sideboard

Cora sideboard är en liten nätt sideboard med en praktisk låda för det trånga utrymmet eller varför inte i hallen, med snygga svarta detaljer. Möbeln är tillverkad i Småland och med massiv ek med olika ytbehandlingar.

6 165 kr

Cora skohylla 59cm

Cora skohylla i massiv ek med svart stål. Cora är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med bredd 90cm se nedan.

1 985 kr

Cora skohylla 90cm

Cora skohylla i massiv ek med svart stål. Cora är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med bredd 59cm se nedan.

2 255 kr

Ekliden byrå

Ekliden byrå i fanerad oljad ek. fem lådor där tre är fullbredd och den nedre något högre samt två mindre i toppen. Byrån ingår i Ekliden serien från Torkelson.
8 780 kr

Hillmond bänk

Hillmond sittbänk i vitpigmenterad ek eller ek med tyg i en vacker beige ton skapar en välkomnande och harmonisk känsla i din hall. Förvara dina saker organiserade och behåll hallens rena utseende med hjälp av de två praktiska mjukstängande lådorna. Dessutom levereras hallbänken helt monterad, så att du direkt kan njuta av den praktiska förvaringen. Kollektionen Hillmond är synonymt med hög kvalitet, vackra trädetaljer och harmonisk skandinavisk design. Kombinera gärna bänken med andra produkter från kollektionen Hillmond för en enhetlig stil. 

 

 

 

4 495 kr

Klinte byrå 3+2

Klinte byrå 3+2 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

5 850 kr

Klinte byrå 3+2 djup

Klinte byrå 3+2 lådor med extra djup och med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller i grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

9 290 kr

Klinte byrå 4+4

Klinte byrå 4+4 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

7 290 kr

Klinte byrå 5

Klinte byrå 5 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

4 590 kr

Klinte byrå 7

Klinte byrå 7 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

6 490 kr

Klinte bänk 162cm

Klinte hallbänk med lock. Välj mellan vitlack, svartlack eller grålack. Finns i tre olika storlekar. Bänken ingår i Klinte serien från Torkelson.

9 330 kr

Klinte bänk 47cm

Hallbänk med lock. Välj mellan vitlack, svartlack eller ek/ekfanér. Välj även mellan tre olika tyger. Finns i tre olika storlekar. Bänken ingår i Klinte serien från Torkelson.

3 830 kr

Klinte Bänk 92cm

Hallbänk med lock. Välj mellan vitlack, svartlack, grålack eller ek/ekfanér. Välj även mellan tre olika tyger. Finns i tre olika storlekar. Bänken ingår i Klinte serien från Torkelson.

5 490 kr

Malva byrå 4 lådor bred

Svensktillverkad byrå av hög kvalité från Oscarssons Möbler. Finns i olika utföranden och storlekar.

6 415 kr

Malva byrå 4 lådor smal

Svensktillverkad byrå av hög kvalité från Oscarssons Möbler. Finns i olika utföranden och storlekar. Handtag i slipat stål. Fler av samma produkt hittar du under relaterade produkter.

5 440 kr

Malva byrå 5 lådor bred

Svensktillverkad byrå av hög kvalité från Oscarssons Möbler. Finns i olika utföranden och storlekar.

7 600 kr

Malva byrå 5 lådor smal

Svensktillverkad byrå av hög kvalité från Oscarssons Möbler. Finns i olika utföranden och storlekar.

6 335 kr

Mazzi vinställ

Mazzi vinställ tillverkas i massivt trä och slipat stål. Vinställ är inte bara en praktisk förvaring utan även en tilltalande möbel. Mazzi vinställ finns för 5 eller 10 flaskor.

Välj bland 6 olika träslag/färger på stomme samt svart eller slipat stål på flaskhållarna.

1 470 kr

Meja bänk

Meja bänk är en nätt bänk som passar in i dom flesta rum i hemmet. Bänken finns i olika utföranden. Du väljer själv färg på stomme och önskad dyna. Tillverkad i massiv ek av Oscarssons Möbel i Småland.

3 795 kr

Meja hatthylla 1 plan

Meja är en riktigt högkvalitativ hatthylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med 2 plan, se nedan.

1 710 kr

Meja hatthylla 2 plan

Meja är en riktigt högkvalitativ hatthylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med 1 plan, se nedan.

2 510 kr

Meja kroklist

Meja är en högkvalitativ kroklist med knoppar i slipad stål. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

510 kr

Meja pall

Meja pall är en nätt pall som passar in i dom flesta rum i hemmet. Pallen finns i olika utföranden. Du väljer själv färg på stomme och önskad dyna. Tillverkad i massiv ek av Oscarssons Möbel i Småland.

2 785 kr

Meja skohylla 1 plan

Meja är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med 2 plan, se nedan.

1 095 kr

Meja skohylla 2 plan

Meja är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med 1 plan, se nedan.

1 825 kr

Meja skohylla golv

Meja är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även som vägg hängd.

2 275 kr

Miss Holly Galge

En hallserie där Jonas Lindvall skapat en nätt, lättplacerad förvaring för hallen med samma formspråk som användas i Miss Holly stol och bord. Hela serien är tillverkad i massiv ek och utgör ett fint exempel på hur vacker form och smart funktion kan samverka. I serien ingår ribbstol, skohylla och galge.

Säljs endast i 4-pack (priset avser styckpris).

405 kr

Miss Holly Hatt/Skohylla

En helt ny hallserie där Jonas Lindvall skapat en nätt, lättplacerad förvaring för hallen med samma formspråk som användas i Miss Holly stol och bord. Hela serien är tillverkad i massiv ek och utgör ett fint exempel på hur vacker form och smart funktion kan samverka. I serien ingår ribbstol, skohylla och galge.

2 745 kr

Miss Holly Hängare Ribbstol med hylla

En helt ny hallserie där Jonas Lindvall skapat en nätt, lättplacerad förvaring för hallen med samma formspråk som användas i Miss Holly stol och bord. Hela serien är tillverkad i massiv ek och utgör ett fint exempel på hur vacker form och smart funktion kan samverka. Ribbstolen ger möjligheter att hänga kläder och accessoarer på olika nivåer. I serien ingår ribbstol, skohylla och galge.

6 155 kr

Nadja byrå 4 lådor bred

Svensktillverkad byrå av hög kvalité från Oscarssons Möbler. Finns i olika utföranden och storlekar. Handtag i slipat stål. Fler av samma produkt hittar du under relaterade produkter.

5 910 kr

Nadja byrå 4 lådor smal

Svensktillverkad byrå av hög kvalité från Oscarssons Möbler. Finns i olika utföranden och storlekar. Handtag i slipat stål. Fler av samma produkt hittar du under relaterade produkter.

4 940 kr

Nadja byrå 5 lådor bred

Svensktillverkad byrå av hög kvalité från Oscarssons Möbler. Finns i olika utföranden och storlekar. Handtag i slipat stål. Fler av samma produkt hittar du under relaterade produkter.

7 140 kr

Nadja byrå 5 lådor smal

Svensktillverkad byrå av hög kvalité från Oscarssons Möbler. Finns i olika utföranden och storlekar. Handtag i slipat stål. Fler av samma produkt hittar du under relaterade produkter.

5 810 kr

Nadja bänk

Nadja bänk är en nätt bänk som passar in i dom flesta rum hemma. Bänken finns i olika utföranden. Tillverkad av Oscarssons Möbel i Småland.

3 795 kr

Nadja hatthylla 1 plan

Hatthylla med ett hyllplan och detaljer i slipat stål. Hyllan finns i längderna 50 cm, 80 cm och 100 cm. Hatthyllan går att få i olika utföranden. Galgstången har en infälld plexilist för att skydda träet mot slitage.

1 850 kr

Nadja hatthylla 2 plan

Hatthylla med två hyllplan och detaljer i slipat stål. Hyllan finns i längderna 50 cm, 80 cm och 100 cm. Hatthyllan går att få i olika utföranden. Galgstången har en infälld plexilist för att skydda träet mot slitage.

3 025 kr

Nadja kroklist

Nadja är en högkvalitativ kroklist med slipad stål detaljer. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

510 kr

Nadja skohylla golv

Nadja skohylla golvstående i massivträ med slipat stål. Finns i flera utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

2 690 kr

Nadja skohylla vägg 1 plan

Nadja skohylla väggmonterad i massivträ med slipat stål. Finns i flera olika utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

1 515 kr

Nadja skohylla vägg 2 plan

Nadja skohylla väggmonterad i massivträ med slipat stål. Finns i flera olika utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

2 400 kr

Nadja väggstol

Nadja väggstol är i massivträ med fint slipat stål. Väggstolen tar vädigt lite plats när den fälls upp. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

3 960 kr

Niva hatthylla

Niva hatthylla är en högkvalitets hatthylla från Oscarssons Möbel. Finns i enkel, dubbel och trippel. Samt tillgänglig i olika utföranden.

1 089 kr

Niva hatthylla dubbel

Niva hatthylla är en högkvalitets hatthylla från Oscarssons Möbel. Finns i enkel, dubbel och trippel. Samt tillgänglig i olika utföranden.

1 745 kr

Nordik byrå 3+2

Nordik byrå med 3+2 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad vitoljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
8 990 kr

Nordik byrå 5

Nordik byrå med 5 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad vitoljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
7 390 kr

Nordik byrå/sängbord 3 lådor

Nordik byrå/sängbord med 3 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
5 250 kr

Nova spegel 90x38

Svensktillverkad spegel av hög kvalité från Oscarssons Möbel tillverkad i Småland. Finns i olika utföranden. Går att hänga den stående eller liggande.

1 940 kr

Nova spegel 90x60

Svensktillverkad spegel av hög kvalité från Oscarssons Möbel tillverkad i Småland. Finns i olika utföranden. Går att hänga den stående eller liggande.

2 190 kr

Scandi byrå 3+2

Scandi byrå med 3+2 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
8 780 kr

Scandi byrå 5

Scandi byrå med 5 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
6 990 kr

Scandi byrå/sängbord 3 lådor

Scandi byrå/sängbord med 3 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
4 990 kr

Hallmöbler

Hallmöbler är något som finns i många olika former och material och som kan ge ditt hem ett lyft. Just hallen är ett rum som kräver ordning och organisering eftersom man förvarar en hel del kläder och skor där och det gäller att kunna hitta vad man behöver på ett enkelt sätt innan man ska gå ut.

Med en smart hallmöbel så kan du enkelt få ordning och reda på det saker du förvarar i hallen och därmed även organisera det på ett bättre sätt så att du enklare kommer åt vad du behöver.

Många människor vill matcha sina hallmöbler med hallen i övrigt och därför är det viktigt att man väljer en hallmöbel i rätt material och av rätt modell som samtidigt rymmer det man behöver och har en smart förvaring.

Hallen är även det första vi ser när vi kommer in i ett hem och därför vill många se till att det både ser snyggt och organiserat ut samt att det matchar stilen i resten av hemmet.

Håll ordning i hallen med rätt hallmöbler

Som tidigare nämnt är hallen en plats i vårt hus där det är viktigt att hålla ordning och att organisera sakerna. Att köpa en hallmöbel som både är snygg och uppfyller en eller flera funktioner är en stor fördel då vi enkelt kan skapa en hall som ger oss en trevlig miljö och som blir enkel att organisera.

Det finns många olika typer av hallmöbler och allt beror på hur din hall ser ut och hur mycket saker du behöver förvara. Det finns exempelvis hallmöbler där du kan förvara både kläder och skor i samma möbel, men även mindre hallmöbler för exempelvis förvaring av vantar, mössor och tjocksockar.

Hos oss på Walfrid hittar du ett stort utbud av hallmöbler för alla typer av hallar så att du garanterat kan hitta den perfekta möbeln för just din hall.

Bänkar i hallen

En bänk är något som är en bra inredningsmöbel till din hall. Bänkar I hallen kan uppfylla flera funktioner, dels kan den fungera som avlastningsbord, dels för att förvara saker i, dessutom kan den ge din hall en trevligare miljö.

Det finns många olika typer av bänkar som passar bra i en hall och allt beror på vilket huvudsyfte du har med den.

Om du vill använda den mestadels som avlastningsbord och för syns skull så räcker det oftast med en mindre bänk, men om du vill förvara mycket kläder eller andra saker i den så lämpar sig en större bänk bättre, förutsatt att storleken på din hall tillåter det.

Smart och snygg hallförvaring

Även om gäster och andra besökare inte är den högsta prion alltid så är hallen ändå viktig ur din egen synpunkt samt att det alltid är en fördel att kunna kombinera förvaring med design.

Då hallen är det första rummet man kommer in i så är det en fördel om den är både praktisk, funktionell och erbjuder en trevlig miljö. just därför så blir en hallmöbel extra viktig.

När man kommer hem vill man snabbt och enkelt kunna hänga av sig exempelvis nycklar och kläder samt ställa skorna på ett bra ställe i hallen, därför är en smart hallmöbel viktigt för att kunna hålla hallen organiserad och för att det ska gå snabbt att få av sig ytterkläderna och kunna komma in i huset för att slappna av efter en lång dag.

Klädhängare till hallen

Hos oss på Walfrid hittar du ett brett utbud av klädhängare av olika modeller och material som passar perfekt att hänga ytterkläderna på. En klädhängare kan enkelt kombineras med andra hallmöbler så att du får plats med både dina ytterkläder, skor och andra saker på ett smart och praktiskt sätt.

En klädhängare kan fungera både som en möbel att hänga av sig ytterkläderna på, men även andra saker som exempelvis nyckelknippor och mössor.

Oavsett vilken typ av hall du har i ditt hem så kan en klädhängare vara något som är mycket praktiskt och uppfyller en stor funktion trots att den tar relativt liten plats.

Hallmöbler i litet format

Eftersom alla hus och hem har olika storlek på hallen så måste man tänka en del på storleken man vill ha på sina hallmöbler. Om man exempelvis har en hall som är lite mindre och trång så får man självklart inte plats med ett stort skåp eller andra större hallmöbler.

Då kan man i stället överväga att titta på exempelvis smarta klädhängare i mindre format eller smidiga vägghyllor som inte tar så mycket plats. Även om din hallmöbel är av mindre storlek så går det alldeles utmärkt att få ordning och göra det enkelt för sig att hänga av sig exempelvis jackan eller mössan efter att man har varit ute.

Genom att inreda hallen på ett smart sätt med hallmöbler som passar bra för just din storlek på din hall så kan man på ett enkelt sätt få en trevlig miljö i hallen och samt att man får ett praktiskt sätt att förvara sina ytterkläder och skor på.

Stäng