Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Avlastningsbord

Avlastningsbord

Haddington avställningsbord/skrivbord

Avlastningsbordet Haddington är med sin ovala form och mässingfärgade knoppar en stilren och trendig möbel. Det ribbade mönstret av massiv ek och två praktiska lådor gör att Haddington även kan användas som skrivbord på hemmakontoret eller som sminkbord i sovrummet. Den höga benställningen av pulverlackerad metall i sandstruktur ger en luftig känsla i rummet.

I serien Haddington ingår även skåp och sideboard. 

6 796 kr 7 995 kr

Klinte avlastningsbord

Klinte avlastningsbord med 3 lådor är ett välgjort nätt avställningsbord som passar utmärkt i alla rum där det behövs extra förvaring och avställningsyta. Finns i tre utföranden oljad ek/ekfanér, svartlack och vitlack. Avställningsbordet ingår i Klinte serien från Torkelson.

5 823 kr 6 850 kr

Lime avlastningsbord

Lime avställningsbord är ett modern och praktiskt avställningsbord i svart metall med skivor i betong laminat.
3 817 kr 4 490 kr

Marathon sidobord med låda

Marathon sidobord med låda är ett välgjort och snyggt sidobord. Passar lika bra i hallen som i vardagsrummet, matrummet eller sovrummet. Välj mellan olika träslag/färger. Marathon är en större serie med många andra bord. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

5 022 kr 5 580 kr

Orwel avställningsbord

Avlastningsbordet Orwel har en exklusiv stenskiva av sandfärgad travertin från Italien som vilar på en stomme av abstingen brunlackad ek eller vitpigmenterad ek. Travertin är en kalkstenstyp med fina skiftningar som ger avlastningsbordet en naturlig skönhet och med tiden unik patina. Avlastningsbordet passar perfekt i hallen, sovrummet eller varför inte som tv-bänk i vardagsrummet? Orwel andas skandinavisk design med det enkla och eleganta formspråket där hållbara material förenas i en vacker helhet.

Välj mellan två olika höjder. 

8 496 kr 9 995 kr

Avlastningsbord

Med ett avlastningsbord så får du plats för det saker som du vill ha nära till hands. Du kanske vill ha ett avlastningsbord för att kunna ha exempelvis fjärrkontroller på eller ställa din kaffekopp på. Det finns många olika typer av avlastningsbord och du kan exempelvis välja modeller med hyllor eller lådor om du vill ha förvaring i dessa också.

Hos oss på Walfrid hittar du ett stort utbud av avlastningsbord av olika typer och i olika material som kan fungera som både avlastning, och förvarning. Med ett snyggt avlastningsbord så får du en möbel som både uppfyller funktion och ger en trevligare miljö i hemmet.

Du kan på ett enkelt och smidigt sätt undvika röran i exempelvis vardagsrummet genom att skaffa ett avlastningsbord där du rymmer mindre saker som ofta annars blir utspridda överallt i rummet.

Välj ett avlastningsbord som passar dig

Syftet med ett avlastningsbord är att det ska kunna användas som ett litet extra sidobord där man kan förvara saker och ställa upp prydnader. Det finns vissa avlastningsbord som har hyllplan som är inbyggda samt utdragbara lådor eller andra utrymmen som gör att man kan förvara saker som man inte använder så ofta i dessa bord.

När du köper ett avlastningsbord online så måste du givetvis fundera på vilken storlek du vill ha och vad ditt rum tillåter där du har tänkt att förvara bordet. Det kan vara klokt att mäta upp ytan där du har tänkt att ställa ditt avlastningsbord så att du vet vilken storlek som passar.

Det är viktigt att det finns utrymme kvar där du har tänkt ställa ditt avlastningsbord så att det inte blir för trångt att gå förbi och att det mest blir ivägen för dig.

Lyckligtvis så finns det väldigt många olika typer av avlastningsbord med olika funktioner och i olika storlekar, så det brukar aldrig vara något problem att hitta ett avlastningsbord som passar. Oavsett vilken storlek eller design du vill ha på ditt avlastningsbord så kan du garanterat hitta det i vårt sortiment.

Avlastningsbord som är både snyggt och praktiskt

Ett avlastningsbord behöver inte bara fylla en funktion, det kan även göra din miljö i hemmet trevligare och vara en snygg möbel. Hos oss på Walfrid hittar du ett stort utbud av olika avlastningsbord i många olika material och storlekar så att du kan hitta ett bord som passar dig och ditt hem.

Ett avlastningsbord kan enkelt hjälpa dig att inreda praktiskt utan att behöva kompromissa med miljön och trivseln i ditt rum. Det finns många smarta lösningar och designer när du väljer ett avlastningsbord.

Du kan exempelvis köpa ett avlastningsbord som har hjul så att du kan flytta runt det samt avlastningsbord med smart förvaring i form av lådor och olika hyllplan. Då det finns många olika typer av avlastningsbord i olika material och färger så kan du garanterat hitta ett som matchar resten av ditt hem.

Det finns även transparenta avlastningsbord som enkelt kan smälta in i din omgivning om du vill ställa saker på bordet eller på något hyllplan i bordet som du vill visa upp.

Skapa en trevlig miljö med rätt avlastningsbord

Ett avlastningsbord är något som passar i nästan alla rum i hemmet. Man kan exempelvis ställa det i hallen, köket, vardagsrummet, sovrummet eller någon annanstans i hemmet där det passar.

Du kan använda avlastningsbordet för att exempelvis ställa prydnader och dekorationer på för att skapa en trevlig miljö och atmosfär i hemmet, men du kan även använda det för att förvara saker som du vill ha ordning på eller som du inte använder så ofta.

Om du vill ge ditt rum en lite lyxigare miljö så är avlastningsbord i marmor något som är väldigt populärt nu för tiden och som enkelt höjer känslan i rummet.

Oavsett om du är ute efter bara ett litet avlastningsbord för att ställa saker på eller en större modell för att förvara saker i så erbjuder vi ett stort utbud av olika typer av avlastningsbord i många olika material och färger.

Avlastningsbord till bra priser

Alla hem behöver smidiga och smarta förvaringsmöjligheter och då passar ett avlastningsbord väldigt bra. Hos oss hittar du en mängd olika avlastningsbord till bra priser och i många olika storlekar, färger och material.

Våra hem ser olika ut och att välja ett avlastningsbord som matchar resten av hemmet eller rummet som man har tänkt ställa det i är ofta något som många strävar efter. Oavsett om du är ute efter att skaffa en möbel som ger en trevligare hemmiljö eller som i första hand ska fungera som en förvaring så är det avlastningsbord ett mycket bra alternativ.

Du kan välja mellan avlastningsbord med eller utan lådor samt många olika storlekar och material så att du hittar ett bord som passar just dig och dina önskemål.

Ett avlastningsbord är något som inte alls behöver kosta så mycket pengar och vi på Walfrid erbjuder en mängd olika bord till bra priser så att du kan hitta något som passar just dig och ditt hem utan att behöva spendera en förmögenhet på det. Det är alltid skönt när man inte behöver kompromissa mellan pris och design.