Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Avlastningsbord

Avlastningsbord

Bergen avställningsbord

Bergen avställningsbord är skapad tillsammans med naturen, då varje toppskiva är helt unik. Kontrasten mellan underrede och toppskiva ger bordet en härlig karaktär. Välj bland klarlack eller svart underrede samt mellan svart marmor eller vit marmor på toppskivan.
5 190 kr

Klinte avlastningsbord

Klinte avlastningsbord med 3 lådor är ett välgjort nätt avställningsbord som passar utmärkt i alla rum där det behövs extra förvaring och avställningsyta. Finns i tre utföranden oljad ek/ekfanér, svartlack och vitlack. Avställningsbordet ingår i Klinte serien från Torkelson.
4 650 kr

Marathon sidobord med låda

Marathon sidobord med låda är ett välgjort och snyggt sidobord. Passar lika bra i hallen som i vardagsrummet, matrummet eller sovrummet. Välj mellan olika träslag/färger. Marathon är en större serie med många andra bord. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.
4 510 kr

Narvik avställningsbord

Narvik avställningsbord är ett rustikt och modernt avställningsbord från Torkelson i vildeks fanér och svarta ben. Kvistar och sprickor förekommer som naturliga inslag och ger skänken sin rustika känsla.
6 490 kr

Viggsö Avställningsbord

Viggsö avställningsbord har en låda i mitten av bordet tillsammans med ett metall handtag. Vitmålade delar i massivträ/MDF. Ett fast hyllplan.
3 590 kr