Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Tv-bänkar

Tv-bänkar

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner du ett brett sortiment av tv-bänkar från värkäönda varumärken som Skovby, Naver Collection, Stolab och Torkelson. En tv-bänk hjälper dig att hålla ordning på sladdar och apparater i vardagsrummet. Alla Skovbys tv-bänkar är utrustade med "Remote Link" som gör att du kan dölja din tv- dekoder, dvd mm bakom dörrarna men ändå använda dem som vanligt.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

AK 1350 tv-bänk

AK 1350 från Naver Collection är en tv-bänk med oval form som ger en nätt och luftig känsla. Även benställningen bidrar till detta. Tv-bänken är ett gediget hantverk och med väl tilltänkta lösningar. En tv-bänk som kommer få en självklar plats i rummet. Välj mellan olika träslag och ytbehandlingar.
29 710 kr

AK 2720 tv-bänk

AK 2720 från Naver Collection är en tv-bänk med Point ben och skjutdörrar. Välj mellan olika träslag och två olika benställningar Point eller stålunderrede (se relaterad produkt). Toppskivan är i vit Corian, ett mycket hårt och tåligt material som lämpar sig utmärkt till toppskivor.
22 350 kr

AK 2721 tv-bänk

AK 2721 tv-bänk ifrån danska Naver Collection är en elegant bänk med touch av retor stil. Välj mellan olika träslag och två olika benställningar stålunderrede eller Point ( se relaterad produkt). Toppskivan är i vit Corian, ett mycket hårt och tåligt material som lämpar sig utmärkt till toppskivor.
23 130 kr

Ale tv-bänk

Ale tv-bänk är en modern tv-bänk med skandinaviskt formspråk och med snyggt underrede av svart metall. Tillverkad i fanérad vitoljad ek. Ingår i en serie från Torkelson.
7 790 kr

Cubio tv-bänk 110cm

Mediabänk i oljad ek / ekfanér. Handtag av aluminium. Tv-bänken finns i flera storlekar, se relaterade produkter.
5 290 kr

Cubio tv-bänk 162cm

Mediabänk i oljad ek / ekfanér. Handtag av aluminium. Tv-bänken finns i flera storlekar, se relaterade produkter.
6 490 kr