Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori TV-bänkar och Mediabänkar

TV-bänkar och Mediabänkar

Hos oss på Walfrid Svenssons Möbler finner du ett brett sortiment av tv-bänkar från välkända varumärken som Skovby, Naver Collection, Stolab och Torkelson. En tv-bänk hjälper dig att hålla ordning på sladdar och apparater i vardagsrummet. Alla Skovbys tv-bänkar är utrustade med "Remote Link" som gör att du kan dölja din tv- dekoder, dvd mm bakom dörrarna men ändå använda dem som vanligt.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

AK 2720 tv-bänk

AK 2720 från Naver Collection är en tv-bänk med Point ben och skjutdörrar. Välj mellan olika träslag och två olika benställningar Point eller stålunderrede (se relaterad produkt). Toppskivan är i vit Corian, ett mycket hårt och tåligt material som lämpar sig utmärkt till toppskivor.

26 060 kr

AK 2721 tv-bänk

AK 2721 tv-bänk ifrån danska Naver Collection är en elegant bänk med touch av retor stil. Välj mellan olika träslag och två olika benställningar stålunderrede eller Point ( se relaterad produkt). Toppskivan är i vit Corian, ett mycket hårt och tåligt material som lämpar sig utmärkt till toppskivor.

26 970 kr

Ale tv-bänk

Ale tv-bänk är en modern tv-bänk med skandinaviskt formspråk och med snyggt underrede av svart metall. Tillverkad i fanérad vitoljad ek. Ingår i en serie från Torkelson. Tv-bänken går att välja mellan två olika längder, längd 144cm och längd 184cm. tv-bänkens djup är 45cm och höjden 45cm.

6 860 kr

Brewerton tv-bänk

Praktiska Brewerton tv-bänk i lackad vildek med synliga kvistar och märken, vilket är en del av tv-bänkens karaktär och stärker träkänslan i möbeln. Alla skåpsluckorna öppnas med hjälp av push-open och hela fronten kommer från samma planka i trädet vilket ger ett stilrent helhetsintryck. De tre flyttbara hyllplanen ger flexibilitet och perfekta förvaringsmöjligheter. Den mångsidiga tv-bänken har hål för sladdar på baksidan och möbeln kan även användas som ett lågt sideboard. Svarta ben i pulverlackad metall med sandstruktur. I serien Brewerton ingår även ett sideboard. 

6 796 kr 7 995 kr

Brooklyn tv-bänk

Stilren tv-bänk i massiv fingerskarvad europeisk ek. Den har ett praktiskt hål för sladdgenomförning på baksidan och soft-close funktion på låda och luckor. Tv-bänken ingår i vår populära Brooklyn-serie, där samtliga delar är FSC®-certifierade. 

 

9 346 kr 10 995 kr

Cane tv-bänk

Cane tv-bänk är en modern tv-bänk med skandinaviskt formspråk och med snyggt underrede av svart metall. Tillverkad i fanérad svartbetsad ek matt lack. Underrede i svart metall. Tv-bänken går att välja mellan två olika längder, längd 144cm och längd 184cm. tv-bänkens djup är 45cm och höjden 45cm.

7 290 kr

Cubio tv-bänk 162cm

Mediabänk i oljad ek / ekfanér. Handtag av aluminium. Tv-bänken finns i flera storlekar, se relaterade produkter.
8 290 kr

Ekliden tv-bänk

Ekliden Mediabänk med två dörrar och flyttbara hyllplan. Massiv oljad ek / ek fanér. Tv-bänken finns i flera storlekar, se relaterade produkter. Mediabänken ingår i Ekliden serien från Torkelson.
7 850 kr

Ekliden tv-bänk

Ekliden tv-bänk med två dörrar och två lådor i massiv oljad ek / ek faner. Hyllplanen är flyttbara. Tv-bänken finns i flera storlekar, se relaterade produkter. Mediabänken ingår i Ekliden serien från Torkelson.

9 570 kr

Garda tv-bänk

Garda mediabänk med två dörrar och flyttbara hyllplan. Massiv vitoljad ek / ek fanér. Mediabänken ingår i Garda serien från Torkelson.
7 190 kr

Joel tv-bänk

Joel mediabänk med tre dörrar och ett trähyllplan bakom varje dörr. Svarvade ben medföljer, benens höjd är 20cm. Bänken kan även monteras på vägg.

7 290 kr

Mistral tv-bänk 4

Mistral tv-bänk med 2 tygdörrar i grått tyg och vitpigmenterad lack ekfanér samt Mistral ben. Mistral är ett väldigt flexibelt tv-bänk system som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Tv-bänken har flertalet smarta lösningar för TV och dess tillbehör. Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.
16 283 kr

Mistral tv-bänk 5

Mistral tv-bänk med 2 tygdörrar i antracit tyg/ 2 lådor i antracit/ stomme i vitpigmenterad lack ekfanér samt Mistral ben. Mistral är ett väldigt flexibelt tv-bänk system som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Tv-bänken har flertalet smarta lösningar för just dig TV och dess tillbehör. Som Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

22 481 kr

Mistral tv-bänk vägg 1

Mistral tv-bänk vägghängd med 2 tygdörrar i tyg silver/ 2 lådor i vitlack samt stomme i vitlack. Mistral är ett väldigt flexibelt tv-bänk system som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Tv-bänken har flertalet smarta lösningar för just dig TV och dess tillbehör. Som Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

16 550 kr

Mistral tv-bänk vägg 2

Mistral tv-bänk vägghängd med 2 vita tygluckor med stomme i vitlack. Mistral är ett väldigt flexibelt tv-bänk system som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Tv-bänken har flertalet smarta lösningar för just dig TV och dess tillbehör. Som Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

9 529 kr

Mistral tv-bänk vägg 3

Mistral tv-bänk vägghängd med två lådor i vitlack och en svart tyglucka med stomme i vitlack. Mistral är ett väldigt flexibelt tv-bänkssystem som ger möjlighet att skapa sin egen unika kombination avseende både storlek och färg. Tv-bänken har flertalet smarta lösningar för just din TV och dess tillbehör. Rita upp din egen Mistral kombination via länken nedan.

11 509 kr

Nordik tv-bänk 118cm

Nordik tv-bänk är en vacker tv-bänk med modern design. Tv-bänken har två lådor och flyttbara hyllplan. Gjord i fanérad vitoljad ek. Svarvade ben och handtag i metall. Tv-bänken ingår i Nordik serien från Torkelson.

6 590 kr

Nordik tv-bänk 158cm

Nordik tv-bänk är en vacker och praktisk tv-bänk med modern design. Tv-bänken har två lådor, en glasdörr och flyttbara hyllplan. Gjord i fanérad vitoljad ek. Svarvade ben och handtag i metall. Tv-bänken ingår i Nordik serien från Torkelson.

8 690 kr

Nordik tv-bänk 206cm

Nordic tv-bänk är en vacker tv-bänk med modern design. Tv-bänken har fyra lådor och flyttbara hyllplan. Gjord i fanérad vitoljad ek. Svarvade ben och handtag i metall. Tv-bänken ingår i Nordik serien från Torkelson.

10 750 kr

Racquet tv-bänk

Racquet-seriens prickar in rotting-trenden med stor precision. Formgivningen är djupt rotad i den skandinaviska designtraditionen och kryddad med ett modernistiskt formspråk som lämnar eko från 20-talets designikoner. Rottingens transparens står i stark kontrast mot den kraftiga ramen i massiv ek. Racquet mediabänk har tre dörrar och bakom varje dörr finns ett hyllplan. För att enkelt kunna dra sladdar har mediabänken öppningar mellan samtliga hyllor, innerväggar samt baksidan.

13 990 kr

Scandi tv-bänk 118cm

Scandi tv-bänk är en vacker tv-bänk med modern design. Tv-bänken har två lådor och flyttbara hyllplan. Gjord i fanérad oljad ek. Svarvade ben och handtag i metall. Tv-bänken ingår i Scandi serien från Torkelson.

6 350 kr

Scandi tv-bänk 158cm

Scandi tv-bänk är en vacker tv-bänk med modern design. Tv-bänken har två lådor, en glasdörr och flyttbara hyllplan. Gjord i fanérad oljad ek. Svarvade ben och handtag i metall. Tv-bänken ingår i Scandi serien från Torkelson.

8 290 kr

Scandi tv-bänk 206cm

Scandi tv-bänk är en vacker tv-bänk med modern design. Tv-bänken har fyra lådor och flyttbara hyllplan. Gjord i fanérad oljad ek. Svarvade ben och handtag i metall. Tv-bänken ingår i Scandi serien från Torkelson.

10 190 kr

SM 305 tv-bänk

SM 305 tv-bänk är en snygg och modern bänk, med infrästa handtag. Skovbys tv-bänkar har en smart funktion som heter Remote Link vilket gör att du kan gömma teknisk utrustning och kablar i bänken. Men kan ändå styra allt med sin fjärrkontroll när dörrar/lådor är stängda.

15 999 kr

SM 931 tv-bänk

SM 931 är en tv-bänk för dig som vill ha det lilla extra. Dölj din digitalmottagare, dvd, spel mm bakom dörrarna eller i lådan. Du kan ändå använda alla genom att SM 931 har det inbyggda Skovby Remote Link-systemet. Den av Skovby framtagna lösningen där du kan gömma alla dina apparater men ändå få signalen från dosan in till mottagaren. Tv-bänken kan monteras på väggen eller stå på golvet.

15 799 kr

SM 941 tv-bänk

SM 941 är en tv-bänk för dig som vill ha det lilla extra. Dölj din digitalmottagare, dvd, spel mm bakom dörrarna eller i lådan. Du kan ändå använda alla genom att SM 941 har det inbyggda Skovby Remote Link-systemet. Den av Skovby framtagna lösningen där du kan gömma alla dina apparater men ändå få signalen från dosan in till mottagaren. Tv-bänken kan monteras på väggen eller stå på golvet. Önskar du en "soundbar solution"? SM 941 är också förberedd för att kunna installera en soundbar bakom mittklaffen, som är täckt med en anodiserad perforerad aluminiumplatta.

18 099 kr

Yumi tv-bänk

En stabil och klassisk tv-bänk i skandinavisk design med gott om förvaring samt hål för sladdar i bak. Dörrar och lådor har mjukstängande soft-close funktion och hyllan är flyttbar i tre positioner. Tv-bänken är i lackad vitpigmenterad ek och består av fanerade luckor och massiva kanter och ben. Yumi tv-bänk ingår i serien Yumi som också har flera matchande soffbord. 

 

 

6 796 kr 7 995 kr

Tv-bänkar och Mediabänkar

Walfrid Svenssons Möbler erbjuder dig ett brett sortiment av mediabänkar samt tv-bänkar från flera välkända varumärken såsom Naver Collection, Skovby, Torkelson samt Stolab.

Tv-bänkar

Vardagen idag ser annorlunda ut än vad det har gjort för bara några år sedan, tv-tittande och surfande på Internet sker oftare men även på ett helt nytt sätt. Eftersom både tekniken och våra behov förändras och utvecklas ställs det även andra krav på både smarta och bra förvaringar. I vårt sortiment kan du hitta både öppna och stängda förvaringar i mediabänkar eller tv-bänkar, allt beror på om du vill visa upp eller gömma undan alla eller delar av dina mediaprylar.

Du kan hitta moderna och klassiska varianter av tv-bänkar i vårt sortiment, För att du verkligen ska vara nöjd med ditt nya inköp av tv-bänk är det första du behöver göra är att bestämma vilka användningsmöjligheter möbeln ska ha. Har du många filmer att förvara, fjärrkontroller eller behöver den uppfylla dina krav för att bli en vacker inredningsdetalj i ditt hem?

Tv-bänken är inte lika viktig nuförtiden då vi brukar se alla våra filmer digitalt, men det kommer och har alltid förmodligen att ha sin plats med en bra förvaring under Tv:n. Det finns mängder av modeller och designer på en tv-bänk. Några exempel är mediabänkar med lådor, sliding doors, öppna hyllor eller dörrar både med och utan glaspartier.

Liten tv-bänk

En tv-bänk eller mediabänk kan både vara en praktisk förvaringsmöbel och en vacker designad detalj i ditt hem. Den kan även fungera som en praktisk avlastningsbänk i ditt vardagsrum med fokus på smart förvaring. Det som kan även vara avgörande och påverka ditt val av mediabänk eller tv-bänk är vilken storlek din Tv har. Du kan välja om du vill ha en liten tv-bänk, hög tv-bänk, tv-bänk på hjul, tv-bänk svart eller tv-bänk ek, valmöjligheterna är oändliga.

Vägghänd tv-bänk

Om du har den placerad på bänken med en fot eller ifall den sitter uppsatt på väggen. Oavsett var du har din TV placerad ska en tv-bänk vara stadig, gedigen och tillräckligt stor för att du ska känna att allt får plats både i och på den samt passa in i ditt vardagsrum. Vilken tv-bänk eller mediabänk du än letar efter, är vi säkra på att det finns något för dig i vårt stora sortiment.

Tv-bänkar online

Med första tanken på hur samhället har utformats och utvecklats inom den tekniska biten har en mediabänk blivit en otroligt populär möbel att använda sig av i vardagsrummet. Hos oss på Walfrid Svenssons möbler kan du hitta en mängd olika tv-bänkar online i olika utföranden, stilar samt designer. Alla möbler kan erbjuda dig olika förvaringsmöjligheter, både öppna och stängda alternativ, så oavsett om du vill gömma undan eller visa upp dina mediaprylar har vi garanterat något som passar just dig.

Alla mediebänkar och tv-bänkar kommer i en trendig design och genomtänkt bra funktionalitet. Vi erbjuder möbler där du själv kan bestämma hur mycket du vill att dina prylar ska vara synliga tillsammans med din övriga inredning.

Stilrent och elegant – eller färgglatt?

EN tv-bänk kan du enkelt skapa din egen mediaförvaring med eftersom den finns i flera olika modeller och alternativ kan du få till den perfekta förvaringen för dig och ditt hem. Kombinationen av den perfekta förvaringen och en snygg design ger ditt hem en härlig känsla som inbjuder till en mysig stund i soffan framför Tv:n. Att titta på film, serier eller nyheterna blir mycket roligare samt härligare ifall du även har något fint att titta på i omgivningen. Föredrar du färgglada möbler, eleganta, stilrena eller enklare modeller? Hos oss kan du hitta ett fullspäckat sortiment med alternativ i alla designer och utföranden, både när det gäller tv-bänkar, stolar, soffor, med mera.

En enklare modell utan många mediaprylar på, med öppen förvaring, kan vara perfekt för dig som vill ha vackra prydnader eller växter på din tv-bänk.

Tv-bänk förvaring

Det vanligaste problemet när det kommer till förvaring av tekniska prylar är att det oftast är virrvarr av kablar som även de måste hållas i ordning, förvaras och gärna gömmas undan. Då är det perfekt att kunna välja en tv-bänk som erbjuder både bra förvaring och där du enkelt kan få ihop alla kablar. En mediabänk som erbjuder smarta lådor, hyllor eller en liten öppning på bakstycket för att du enkelt ska kunna dra kablarna enkelt in och ut. Genom att få bort synliga kablar gör att du även kan ha nytta samt njuta av både tv-bänken och Tv:n när du inte har den påslagen.

Varumärken

Det utbud av mediabänkar som vi erbjuder är både funktionella och snygga, perfekt för dig som både vill ha det stilrent, ta liten plats eller vill att din tv-möbel ska sticka ut och ta plats i rummet. Alla tv-bänkar är tillverkade av högsta kvalité och i en modern trendig design med lång livslängd. I utbudet hittar du modeller och designer från flera olika märken. Vi är mycket stolta över varumärken vi presenterar i vårt utbud och alla har vi noga valt ut för att du som kund ska få den bästa produkten på dagens marknad.

Naver Collection

Danskt företag sedan 1995 och har sin inriktning på modern och komplett möbelramning. Möblerna är tillverkade av duktiga hantverkare, i massiv trä och är av högsta kvalité. Utbudet från Naver Collextion ger dig en bred valmöjlighet mellan både klassiska och annorlunda modeller på tv-bänkar.

Skovby

Danskt företag sedan 1933 med en vision för en funktionell möbeldesign.

Alla tv-bänkar från Skovbys har en så kallas ”Remote Link”, vilket betyder att du kan gömma din dvd, tv-dekoder med mera bakom dörrar men fortfarande använda dem precis som vanligt.

Torkelson

Svenskt företag från Skånes Fagerhult sedan 1950-talet med inriktning på kvalitetsmöbler i skandinaviska hem. Moderna, ungdomliga och klassiska utföranden kännetecknar Torkelsons möbler.

Stolab

Svenskt företag sedan 1907 med klassiska och raka designer för ett funktionellt och stilrent hem.

Kombinera gärna din tv-bänk med en vacker hylla, skåp eller en lampa för att få till ett fint och bra ljus. Kanske till och med en fin matta, stolar runt om bordet eller på sidan av tv-bänken för att öka på mysfaktorn lite extra.

Välkommen att besöka vår butik i Karlstad för att hitta din nya favorit, beställ direkt i butiken eller besök vår webbshop.

Stäng