Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Barstolar/ Barpallar

Barstolar/ Barpallar

Elvis barstol

Elvis är en mycket fin och bekväm barstol i klädd i tyg Nilla microfiber med svart stålunderrede. Stolen passar utmärkt till tex köksön. Säljs endast i 2-pack (priset avser styckpris).

1 290 kr

Miss Holly barstol

Med respekt för det som varit och känsla för vad vi saknar idag, har Miss Holly vuxit fram. En stol som är lika vacker som funktionell och med många detaljer som vittnar om yrkesskicklighet och kärleken till trä som material. När vi nu tar gruppen vidare känns det självklart att addera en barpall i tiden. Generös och graciös även den. Barstolen är helt i massivt trä och har en sits vars delar först frästs ut, sedan limmats ihop för att slutligen fräsas igen. Barstolen finns i 2 olika höjder.

10 605 kr

Prima Vista barstol

En väl bearbetad och bekväm stol. Det första man upptäcker på Prima Vista stol – och kanske låter handen följa – är den mjukt rundade ryggen i massivträ. Kanske man också ser hur bakbenen med en lätt böj ansluter till ryggbrickan. När man sätter sig, känner man direkt hur skönt man sitter och vill gärna sitta kvar. Närkontakt med en bra stol slutar oftast med att man inte tänker på den. Precis så fungerar Prima Vista!

6 055 kr

San Marco barstol

San Marco stolens funktionalitet och ergonomi integreras tillsammans med en arkitektonisk gest, där designen är inspirerad och hämtad från den historiska Markusplatsen i Venedig. Stolen är gjord i massivträ och har ett ryggstöd som består av åtta böjda ribbor som följer formen på ryggen och är förenad med två bågar i kanterna. Ribborna består sedan av en serie bågar som smälter samman ryggfästet ned mot sätet och följsamt ändå går ihop med den raka linjen på toppen. Barstolen i höjd 63 cm gör att den passar till 90 cm bänk eller bordsskiva.

5 190 kr

SM 50 Barstol

SM 50 är en höj och sänkbar barstol med en sitthöjd mellan 53 - 78cm. I borstad stål med läder eller tyg. Snurra den i 360 grader.

5 399 kr

SM 808 barstol

SM 808 är en barstol från Skovby med en sitthöjd på 65cm. Stolen har en formpressad sits i träfanér. Stolen har ett snyggt och skönt fotstöd i metall.

4 399 kr

Barstolar och barpallar

Walfrid Svenssons möbler erbjuder många olika typer av barstolar och barpallar tillverkade från flera kända varumärken, både klassiska och specialdesignade. Det finns garanterat något som passar just dig och dina önskemål samt krav.

Är du på jakt efter en eller flera nya barstolar med en elegant och stilfull design, med hög kvalitetskänsla och bekvämlighet har du kommit helt rätt. Vi erbjuder barstolar och barpallar tillverkade av högsta kvalité med unika designmöjligheter.

Speciellt anpassade barstolar

Våra barstolar är perfekt anpassade för dig som vill samla kusinerna, grannarna, kollegorna eller kompisgänget för lite mingel. Barbordet blir i centrum och det passar alltid bra med en barstol eller barpall att sitta på. Njut av möjligheten att blanda olika färger och modeller, kombinera gärna vida barer tillsammans med barstol i metall, du kan enkelt kan skapa en personlig prägel på ditt hem.

Det finns även flera andra användningsområden för barstolar eller barpallar än att bara sitta på dem. Placera exempelvis en klängväxt med snygg kruka mitt på stolen och du får en mycket häftig detalj i ditt matrum eller sovrum.

Barstolar eller barpallar i köket

Barstolar inbjuder dig att sitta framför din köksbänk eller köksö medan en barpall kan ha många olika användningsområden i din bostad.
I köket kan barpallar och barstolar få fram en känsla av mer kontinentalt och på så vis kännas mer välkomnande. Under åren har det blivit mer och mer populärt att använda sig av barstolar i just kök.

Precis som stolar finns det barstolar utan och med klädsel samt en mängd andra olika alternativ vilket öppnat upp för att du kan skräddarsy den. Allt efter din smak, preferens samt inredning.

Köket blir ofta samlingsplatsen för fester och middagar, ju fler sittplatser, desto fler möjligheter till gäster. Höjden på barstolarna gör att gästerna kan sitta i ögonhöjd med både den som lagar maten och samtidigt umgås med övriga gäster.

Barstolar för ditt hem

Vi på Walfrid Svenssons Möbler har barpallar och barstolar tillverkade i en mängd olika material samt höjder för att passa köksöar, kök, bardiskar men även andra former av matplatser. I vårt breda utbud finns det flera designer på barstolar och barpallar men även köksstolar, soffor, bord med mera. Allt för att ditt hem ska bli precis såsom du vill ha det.

Barstolar – lätt att matcha

Det är lätt att göra en matchning av dina barstolar med övrig inredning i rummet eftersom de går att få i olika höjd, flera färgval samt variationen på designen. Har du en öppen planlösning kan det möjliggöra att en barpall även kan agera bord eller tillfällig bänk i något hörn eller liknande. Den kan även användas som ett nattduksbord i sovrummet eller gästrummet.

Så oavsett om du söker barstolar eller barpallar att använda runt ett klassiskt matbord, köksö, köksbänk eller som en övrig inredningsdetalj har vi garanterat något som passar dig. En barstol kan ersätta gamla stolar och en bardisk, köksö eller liknande kan ersätta det traditionella matbordet, vilket är en perfekt lösning för dig som vill förnya lite i ditt hem.

Barstolar till en bar

Kanske har du en bar hemma eller går i tankarna på att köpa alternativ att bygga en för att investera i ditt hem. Då behöver du också barstolar eller barpallar som gör att baren blir fulländad. Det är viktigt att du tänker på höjden på baren gentemot barstolen eller barpallens höjd, även designen är en viktig del.

Vi kan erbjuda dig bland annat barstolar i ek, svarta barpallar, höga och låga barstolar. Berätta gärna för oss vad du söker och vi kan hjälpa dig att hitta den bästa barstolen utifrån dina önskemål och krav. Besök gärna vår butik i Karlstad där du kan prova din nya favoritmöbel direkt. Det går även bra att beställa via vår webbutik eller direkt i butik. Vi hjälper dig gärna med tips och råd hur du ska tänka ifall du har några funderingar inför en kommande inredning.

Stäng