Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Inhouse Group

Bexley matta

Underbar handvävd matta med lugg av mjuk viskos. Bexley har en fantastisk glans med lyxig känsla. Passar lika bra i sovrummet eller i vardagsrummet. Bexley utstrålar modern skandinavisk design.
3 495 kr

Bistro matta

Bistro är en matta i ett orientaliskt medaljongmönster. Mattan är tunn men ändå väldigt stabil. Mattans släta yta gör att den är mycket enkel att dammsuga.
2 995 kr

Cayman matta

Handvävd ullmatta i skiftande gråa färgtoner. Mönstret påminner om ett gåsöge mönster.
3 945 kr

Colmar matta

Snygg handvävd enfärgad ullmatta. Mattan har en grov och ojämn struktur av ull i finaste kvalitet. Passar dig som tycker om att inreda med naturmaterial i lugna harmoniska färger.
5 489 kr

Comfort matta

Comfort är en handvävd matta i ull och viskos. Mattans enkla men tydliga mönster gör den lättplacerad i ditt hem.
995 kr

Cortez matta

Cortez mattan är en flatvävd ull matta i ett härligt mönster som passar i båda i modern stil eller i ett klassiskt hem. Finns i fyra olika färger.
1 995 kr

Dalarö matta

Snygg handvävd matta i fin ull. Om du tycker om att inreda med naturmaterial är detta en matta för dig.
2 245 kr

Esperanto matta

Ulrika Hydman Vallien designade en spännande och unik mattkollektion för InHouse Group. En kollektion som passar perfekt för den som vill ge det lilla extra till sitt hem. Hennes kännemärken består av slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten.
12 495 kr

Eufrat matta

Mjuk och härlig konstsilkesmatta med hög kvalité. Klassiskt Bochara mönster. Mattan har en mycket vacker lyster.
545 kr

Granada matta

Vackert mönster i mjuka färgtoner som förenar tradition och trend på ett fint sätt. Mattan är maskinvävd och har en lugg av mjuk viskos. Vrid Granada i olika riktningar i rummet för att få fram färgerna på bästa sätt
990 kr

Greve matta

Greve är en viskosmatta som gör att mattan skimrar vackert och får en lyxig känsla. Mattan har en frans längs kortsidorna och med det klassiskt trädgårds mönstret. Mattans detaljerade och fina mönster gör att mattan passar in i både ett klassiskt och ett modernt hem.
1 529 kr

Himalaya matta

Himalaya är en modern wiltonmatta i ett berber inspirerat mönster med mjuk och skön lugg. Lättstädad och tålig matta.
2 295 kr

Keytar matta

En handvävd ullmatta i en härlig kvalitet som har en unik vävteknik. Mattan pryds av små bollar som ger en unik textur och är mjuk och skön att gå på. Går att använda på båda sidorna, då mattan är vändbar. Tack vare ullen är mattan är slitstark och smutsavvisande.
1 495 kr

Nature matta

Handvävd ullmatta i fin kvaltitet som bidrar med en härlig känsla till din inredning. Nature är vävd på ett speciellt sätt, vilket bidrar till de små bollarna som mattan pryds av. Mattan är mjuk och skön att gå på och passar i de flesta rum, oavsett om det är ditt sovrum, vardagsrum eller kök som behöver en matta. Då mattan är handvävd är varje matta unik, färger och storlek kan alltså variera från matta till matta.
3 595 kr

Navona matta

Snygg, mjuk och härlig wiltonmatta med geometriskt mönster. Mattan är i syntetmaterial vilket gör att den är lätt att sköta. En matta som bidrar till mycket liv till i ett rum, fungerar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet.
2 395 kr

Romans matta

En mycket vacker matta med ett medaljongmönster som ger en härlig antik känsla. Mattan passar perfekt under matsalsbordet, soffan eller varför inte som ett smycke för golvet? Romans är tillverkad i akryl, bomull och polyester vilket gör den både tålig och lättskött.
1 975 kr

Roskilde matta

Roskilde är en handvävd matta i ull med ett grafiskt mönster i fina färger. Naturmaterialet ull är slitstarkt, enkelt att hålla rent och gör att rummet känns ombonat.
2 495 kr

Seattle matta

Seattle är en enfärgad handvävd ullmatta som pryds av en vacker kant, som ger mattan ett fint avslut. En stilren matta som passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet och i köket. Finns i flera färger och storlekar, kombinera gärna storlekar och färger. Seattle är ett fint exempel på modern skandinavisk design.
2 745 kr