Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Inhouse Group

Alba - maskinvävd matta

Alba har ett oregelbundet och snyggt mönster i mjuka naturfärger. De mjuka färgerna passar in i många olika miljöer och det är lätt att matcha mattan med resterande inredning. Alba är en matta som är mjuk, enkel att hålla ren och är tillverkad i god kvalitet.

2 206 kr 2 595 kr

Esperanto -handknuten matta

Handknuten ullmatta i vitt med ett uttrycksfullt motiv av ansikten, blad och ormar i svart. Mattan tillhör en spännande och unik mattkollektion som formgivaren Ulrika Hydman Vallien designade för InHouse Group. Ulrikas välkända designuttryck och motiv bestående av slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten har fått pryda den här vackra kollektionen mattor. Mattorna i kollektionen är en del av Ulrika Hydman Valliens fantastiska designskatt.

Esperanto vit har en fantastisk kvalitet i handknuten ull vilket gör mattan tät, tjock och slitstark, Ull är ett naturligt smutsavstötande naturmaterial och mattan är därför både lättskött och hållbar. Ett riktigt smycke för hemmet. 

15 891 kr 18 695 kr

Fitzroy - ryamatta

Fitzroy är en ryamatta med lång, tät lugg i polyester. Luggen är vävd med garn i två olika tjocklekar med en liten nyansskillnad, detta ger mattan en otroligt fin lyster och ett livfullt utseende. Mattan har en textilbaksida vilket gör att den får extra stadga och ligger snyggt på golvet. Fitzroy ger värme och karaktär och passar fint i exempelvis vardagsrummet eller sovrummet.

2 546 kr 2 995 kr

Gotland -handvävd matta

Gotland är en handvävd matta i fin ull. Matta som passar lika bra i vardagsrummet, matgruppen och sovrummet. Passar dig som tycker om att inreda med naturmaterial i lugna harmoniska färger. Ull är ett självrengörande och lättskött material. Varje matta är unik eftersom Gotland är handvävd. Detta betyder att varje matta inte ser exakt likadan ut, utan det kan förekomma exempelvis nyansskillnader.

2 886 kr 3 395 kr

Greenery Grey - handvävd matta

Greenery är en handvävd matta i ull med ett dekorativt organiskt mönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Greenery är vävd på en linbeige varptråd som syns i den vävda kanten på mattans kortsidor, hörnen pryds av en flätad ensam frans. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan bladmotivet går i grå, beige och blå nyanser. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvalitén gör att Greenery passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Greenery Soft multi - handvävd matta

Greenery är en handvävd matta i ull med ett dekorativt organiskt mönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Greenery är vävd på en linbeige varptråd som syns i den vävda kanten på mattans kortsidor, hörnen pryds av en flätad ensam frans. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan bladmotivet går i rosa, blå, gula och gröna nyanser. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvalitén gör att Greenery passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Loupelou Grå - handvävd matta

Handvävd matta i ull med ett dekorativt tulpanmönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Loupelou är vävd på en linbeige varptråd som syns i mattans fransrad. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan blomstermotivet går i grå och beige nyanser. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvaliten gör att Loupelou passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Loupelou Rose - handvävd matta

Handvävd matta i ull med ett dekorativt tulpanmönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Loupelou är vävd på en linbeige varptråd som syns i mattans fransrad. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan blomstermotivet går i rosa, gul, orange och beige. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvaliten gör att Loupelou passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Loupelou Röd - handvävd matta

Handvävd matta i ull med ett dekorativt tulpanmönster formgivet av den svenska designern Louise Videlyck. Loupelou är vävd på en linbeige varptråd som syns i mattans fransrad. Mönstret i mattan har en naturvit botten medan blomstermotivet går i rött, grönt, beige, gult och blått. Ull är ett slitstarkt material och den flatvävda kvaliten gör att Loupelou passar fint i både vardagsrum, sovrum och kontor men även i matrummet. Med sin tydliga mönsterbild är detta en matta som tar för sig i rummet, lyfter inredningen och skapar ett personligt hem. 

8 496 kr 9 995 kr

Lyon - handvävd matta

Lyon brown är en handvävd matta i fin ull. Mattan är vävd i en teknik som ger en grövre struktur med mycket liv. Tjockleken är ca 1 cm. Kortsidorna har en smal vävd kantning medan långsidorna avslutas av en vågig kant som ger en vacker och taktil känsla. En härligt tjock matta som är mjuk och skön att sätta fötterna på. Mattans kvalitet framhäver ullen på ett bra sätt och den svarta varptråden är en extra fin detalj. Ull är ett lättskött material eftersom den är naturligt smutsavvisande och slitstark. Lyon i färgställning brown är mörkt brun med en melerad effekt. En matta som passar i de flesta interiörer, stilar och rum. Inred med Lyon för att skapa en ombonad och mysig känsla i såväl vardagsrum som i matsal och sovrum. 

3 991 kr 4 695 kr

Mårbacka - handvävd matta

Handvävd röllakanmatta i ull. Mattan har ljust naturvit botten med ett stiliserat blomstermotiv längs med kanterna samt ett randigt mönster som löper tvärs över hela mattan. Blomstermotivet går i grönt, blått, gult och rött.

En vackert och klassiskt mönstrad matta i fräscha färger som passar fint till såväl matsalen som vardagsrummet. Mårbacka har ett tidlöst uttryck som passar i såväl moderna som mer traditionellt inredda miljöer. Mattan är vävd för hand i ren ull som är ett naturmaterial med många fina egenskaper. Förutom att ullgarnet ger vackra mattor så är det även naturligt smutsavvisande vilket gör mattan både slitstark och lätt att hålla ren och fräsch.

2 886 kr 3 395 kr

Nature -handvävd matta

Handvävd ullmatta i fin kvaltitet som bidrar med en härlig känsla till din inredning. Nature är vävd på ett speciellt sätt, vilket bidrar till de små bollarna som mattan pryds av. Mattan är mjuk och skön att gå på och passar i de flesta rum, oavsett om det är ditt sovrum, vardagsrum eller kök som behöver en matta. Då mattan är handvävd är varje matta unik, färger och storlek kan alltså variera från matta till matta.

 

3 991 kr 4 695 kr

Palett - handknuten matta

Palett är en handknuten matta i finaste ull. Mattan är knuten i ett effektfullt rutmönster i pigga nyanser av regnbågens alla färger. Palett är tjock och tät med en fin lyster. En handknuten matta i ren ull är en tidlös investering som håller från år till år. En uttrycksfull matta av bästa kvalitet som passar i de flesta rum. Tjockleken är ca 2 cm. 

Finns i två färgsättningar.

4 841 kr 5 695 kr

Taza - handvävd matta

Taza mattam är en handvävd ullmatta med ett grafiskt triangelmönster i klara färger. Färgpaletten är en noga avvägd mix mellan olika färger, en matta som känns både uttrycksfull och harmonisk.  Taza har en energisk design som passar extra fint i en i övrigt avskalad inredning. En slät och vändbar ullmatta som Taza är lätt att sköta och passar därför bra att placera även i kök eller matsal. Tjockleken är ca 1 cm

Finns i två färgsättningar.

2 206 kr 2 595 kr

Tulipgarden - handknuten matta

Tulipgarden är en tjock och tät matta i handknuten ull. Den höga hantverksmässiga kvalitén gör Tulipgarden till en matta som håller sig fin under flera års tid. Tack vare ullens smutsavvisande egenskaper håller den sig också fräsch länge. Mattan tillhör en spännande och unik mattkollektion som formgivaren Ulrika Hydman Vallien designade för InHouse Group. Ulrikas välkända designuttryck och motiv bestående av slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten har fått pryda den här vackra kollektionen mattor. Mattorna i kollektionen är en del av Ulrika Hydman Valliens fantastiska designskatt. En kollektion som passar perfekt för den som vill ge det lilla extra till sitt hem. 

15 891 kr 18 695 kr