Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Sidobord och lampbord

Sidobord och lampbord

Hos oss på Walfrid Svenssosn möbler finner du ett sortiment av olika sidobord och lampbord. Ett sidobord eller lampbord kan vara ett praktiskt extra bord att ta fram vid behov eller att ha lampan på intill soffan eller fåtöljen. Dem flera sidobord lampbord finns med tillhörade soffbord för att få enhetlig stil. Många av våra sidobord och lampbord finns i fleratelet färger och storlekar, vissa kan måttbeställas utifrån ditt önskemål.
Besök gärna vår butik i Karlstad och prova ut din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

AK 2510 sidobord

AK2510 är ett vackert lampbord/soffbord i massivt trä. Mjuka former och med svarvade ben i ek/stålkopp. Går att välja i tre olika höjder. Diameter Ø50 cm

6 836 kr 7 595 kr

AK 910 soffbord

AK 910 är ett soffbord från Naver Collection med design från Nissel och Gehl. AK 910 ingår i en större serie soffbord som alla har de karakteristiska benen som är sammanfogade med toppskivan. Välj mellan ett soffbord med eller utan underhylla i glas. Välj även mellan olika träslag och ytbehandlingar.

9 756 kr 10 840 kr

Bord 1

Funktionellt och elegant. Tillverkas i massiv ek och svartbets. Passar utmärkt till våra sköna fåtöljer. Kan beställas med eller utan belysning.

3 383 kr 3 980 kr

Elna lampbord Ø50

Elna soffbord är ett mycket kvalitativt bord från Signera of Sweden. Här får du ett förstklassigt soffbordet tillverkat i Bengtsfors. Unikt soffbord med unika ben i massivträ. Soffbordet finns i flera storlekar, träslag, valfri NCS kulör samt möjlighet att ha olika färger på skivan och benen. Valfri benhöjd från 60cm och neråt. Finns även som runt, rektangulärt och kvadratiskt. Bordet gå även att beställa i specialmått. Kontakta butiken för beställning av mått eller träslag som ej finns med i listan.

5 755 kr

Etapp sidobord

Etapp sidobord är det optimala sidobordet med tre hyllplan som ger mycket förvaringsyta på liten yta. Välj mellan olika träslag/färger. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

2 970 kr 3 300 kr

Funco sidobord

Funco sidobord i formpressad björk med ytfanér i vitlackad ask, lackad ek, valnöt och svartlackad ek. Tillverkas av Conform Collection i småländska Holsbybrunn.

1 845 kr 2 170 kr

Gaga bord Ø70cm

Gaga bord är i svartbetsad ek med vit laminattopp. Perfekt som sidobord till fåtöljen Gaga från Conform Collection eller andra fåtöljer/soffor. Tillverkas av Conform Collection i småländska Holsbybrunn.

4 178 kr 4 915 kr

Gazell sidobord Ø50cm

Gazell bord finns i oljad ek och svartlackad ek. Perfekt som sidobord till fåtöljerna i Gazell serien från Conform Collection eller andra fåtöljer/soffor. Tillverkas av Conform Collection i småländska Holsbybrunn.

4 114 kr 4 840 kr

Harmoni fåtöljbord

Harmoni fåtöljbord passar utmärkt till fåtölj/soffa med sina harmoniska former. Borden har en hylla för förvaring undertill. Bordet kommer från svenska BordBirger och har även sidobord och soffbord i samma serie.

2 844 kr 3 160 kr

Madrid lampbord

Madrid lampbord är ett välgjort och snyggt lampbord med fina detaljer samt underskiva för smart förvaring. Ingår i en serie från BordBirger. Välj mellan olika träslag/färger. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

3 762 kr 4 180 kr

Marathon fåtöljbord kvadratiskt

Marathon fåtöljbord/sidobord/soffbord är ett välgjort och snyggt bord med avrundade hörn. Bordet har en praktisk underhylla. Bordet finns i två stolekar. Välj mellan olika träslag/färger. Marathon är en större serie med många andra bord, som kan kompletteras för enhetligt möblemang. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

2 502 kr 2 780 kr

Marathon fåtöljbord runt

Marathon fåtöljbord/sidobord runt är ett välgjort och snyggt bord. Bordet har en praktisk underhylla. Välj mellan olika träslag/färger. Marathon är en större serie med många andra bord, som kan kompletteras för enhetligt möblemang. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

2 502 kr 2 780 kr

Paus fåtöljbord

Paus fåtöljbord/sidobord är ett perfekt bord till din favoritfåtölj eller intill t.ex. soffan. Bordet har en perfekt höjd och bra form, dessutom med en praktisk underhylla. Välj mellan olika träslag/färger. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

 

2 628 kr 2 920 kr

SM 240 soffbord

SM 240 är en tidlöst soffbord som passar in i de flesta vardagsrum. Med sin mindre och mer kompakta storlek (54x54cm) är SM 240 idealisk både i ett modernt, kompakt boende eller som sidobord i ett större vardagsrum. Bygg ditt egen soffbord, välj önskad bordsskiva sedan önskat benstativ och därefter önskad höjd.

3 430 kr 3 898 kr

SM 241 soffbord

SM 241 är en tidlöst soffbord som passar in i de flesta vardagsrum. Med sin mindre och mer kompakta storlek (Ø59,5cm) är SM 241 idealisk både i ett modernt, kompakt boende eller som sidobord i ett större vardagsrum. Bygg ditt egen soffbord, välj önskad bordsskiva sedan önskat benstativ och därefter önskad höjd.

3 430 kr 3 898 kr

SM 242 soffbord

SM 242 passar perfekt till en större soffa, med plats för hela familjen eller gäster. Soffbordet är fyrkantigt med rundade hörn, en tidlös modell som kommer att passa perfekt i de flesta hem. Bordet finns i flera träslag/laminat eller med keramisk yta. Storlek 99x99cm. Bygg ditt egen soffbord, välj önskad bordsskiva sedan önskat benstativ och därefter önskad höjd.

3 958 kr 4 498 kr

SM 243 soffbord

SM 243 passar perfekt till en större soffa, med plats för hela familjen eller gäster. Soffbordet runt (99cm), en tidlös modell som kommer att passa perfekt i de flesta hem. Bordet finns i flera träslag/laminat eller med keramisk yta. Bygg ditt egen soffbord, välj önskad bordsskiva sedan önskat benstativ och därefter önskad höjd.

3 958 kr 4 498 kr

SM 244 soffbord

SM 244 passar perfekt till en större soffa, med plats för hela familjen eller gäster. Soffbordet har med sina rundade former, en tidlös modell som kommer att passa perfekt i de flesta hem. Bordet finns i flera träslag/laminat eller med keramisk yta. Storlek 130x65. Bygg ditt egen soffbord, välj önskad bordsskiva sedan önskat benstativ och därefter önskad höjd.

3 870 kr 4 398 kr

Solo fåtöljbord

Solo fåtöljbord/sidobord är ett perfekt bord till din favoritfåtölj eller intill t.ex. soffan. Bordet har en perfekt höjd och en lätt oval form. Fina detaljer på benen. Dessutom med en praktisk underhylla. Välj mellan olika träslag/färger. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

3 366 kr 3 740 kr

Solo soffbord

Solo soffbord är ett klassiskt soffbord från svenska BordBirger. Kan kombineras med Solo fåtöljbord för att få ett komplett vardagsrum. Välj mellan olika träslag/färger. 

4 338 kr 4 820 kr

Spigo lampbord Ø50

Spigo lampbord är ett mycket kvalitativt bord från Signera of Sweden. Här får du ett förstklassigt lampbordet tillverkat i Bengtsfors. Unikt lampbord med unika ben i massivträ som går upp i skivan. Lampbordet finns i flera storlekar, träslag, valfri NCS kulör samt möjlighet att ha olika färger på skivan och benen. Valfri benhöjd från 60cm och neråt. Finns även som runt, rektangulärt och kvadratiskt. Bordet gå även att beställa i specialmått. Kontakta butiken för beställning av mått eller träslag som ej finns med i listan.

5 755 kr

Spigo lampbord Ø50 med underhylla

Spigo lampbord med underhylla är ett mycket kvalitativt bord från Signera of Sweden. Här får du ett förstklassigt lampbordet tillverkat i Bengtsfors. Unikt lampbord med unika ben i massivträ som går upp i skivan. Lampbordet finns i flera storlekar, träslag, valfri NCS kulör samt möjlighet att ha olika färger på skivan och benen. Valfri benhöjd från 60cm och neråt. Finns även som runt, rektangulärt och kvadratiskt. Bordet gå även att beställa i specialmått. Kontakta butiken för beställning av mått eller träslag som ej finns med i listan.

6 590 kr

Spigo lampbord Ø60

Spigo lampbord är ett mycket kvalitativt bord från Signera of Sweden. Här får du ett förstklassigt lampbordet tillverkat i Bengtsfors. Unikt lampbord med unika ben i massivträ som går upp i skivan. Lampbordet finns i flera storlekar, träslag, valfri NCS kulör samt möjlighet att ha olika färger på skivan och benen. Valfri benhöjd från 60cm och neråt. Finns även som runt, rektangulärt och kvadratiskt. Bordet gå även att beställa i specialmått. Kontakta butiken för beställning av mått eller träslag som ej finns med i listan.

6 130 kr

Team soffbord/satsbord

Team soffbord/satsbord är ett modern och snyggt soffbord med runda ben. Soffbordet ingår även i en större serie så man kan med fördel kombinera med andra bord ur samma serie och därmed bygga sitt eget satsbord utifrån behov. Välj mellan tre storlekar och mellan olika träslag/färger. OBS borden köps separat. Välj till hjul för mer flexibilitet. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

2 106 kr 2 340 kr

Tripoli satsbord 3-set

Tripoli satsbord är ett nätt och fint satsbord med trekants formade toppskivor och rundade ben. Välj mellan olika träslag/färger. Tillverkas av BordBirger i Bodafors.

4 410 kr 4 900 kr

Vågen satsbord 3-set

Vågen satsbord 3-set är ett mycket kvalitativt bord från Signera of Sweden. Här får du ett förstklassigt satsbord tillverkat i Bengtsfors. Ett mycket snyggt satsbord som ger dig möjlighet att flytta runt och placera som du själv önskar framför soffan eller intill fåtöljen. Välj mellan målat utförande eller i björk eller ek med önskad ytbehandling. Specialmått och valfri NCS kulör möjlig, vänligen kontakta butiken.

11 180 kr

Sidobord & Lampbord

Ett sidobord är ett mindre bord som historiskt sett har funnits i många hem världen över. Det kan ofta ses tillsammans med en fåtölj i vardagsrummets hörn. Men användningsområdet är mycket större än så. Sidobord och lampbord är det perfekta komplementet som med säkerhet får plats i alla hem, oavsett storlek. Eftersom vi idag är i allt större behov av smart och användbar förvaring och ytor i våra hem kan sidobordet vara en bra lösning. Förutom i vardagsrummet eller i hallen kan sidobord och lampbord bland annat agera extra avlastningsyta på kontoret, bredvid skrivbordet för snabb förvaring av diverse prylar.

Sidobord och lampbord är en perfekt och flexibel detalj i ditt hem. Eftersom de ofta är små och lättplacerade erbjuder de perfekt avlastningsyta och möjlighet att anpassa efter även det minsta utrymmet. Ett lampbord är perfekt i ett hörn eller bredvid en fåtölj med en lampa på. Sidobordet kan agera såväl sängbord som ett egenbyggt soffbord.

Hos oss på Walfrid hittar du allt från små och prydliga sidobord och lampbord som får plats i den allra minsta hall eller i det stora vardagsrummet. Vi har flera olika sidobord och lampbord i diverse modeller, färger och material som passar många olika inredningsstilar. I vårt utbud hittar du såväl moderna som klassiska sidobord för det skandinaviska hemmet. Allt för att skapa ett välfyllt och inbjudande hem med smart förvaring.

Smart förvaring

Vem gillar inte en liten extra avställningsyta i hemmet? Något i perfekt storlek att husera en vas med färska blommor, eller kanske för morgontidningen och fjärrkontrollen? Ett sidobord eller lampbord är den perfekta lilla detaljen som kan skapa den där hemtrevliga känslan. Ett hem är ju trots allt inte till för att enbart se ut som en inredningstidning. Det är ju något vi ska leva i, där vi ska kunna förenkla vardagsuppgifter och få möjlighet att framhäva vår personlighet i inredningsstilen.

Sidobord och lampbord i olika former & färger

Hur din inredning än ser ut så finns det ett sidobord eller lampbord för just din stil. Hos oss hittar du runda, fyrkantiga, asymmetriska, stora och lite mindre sidobord och lampbord i flera olika färger. Föredrar du den naturliga och skandinaviska känslan som trä skapar, då kanske ett sidobord eller lampbord i ek eller björk kan vara något för dig. Genom att ta in träslag i inredningen skapar vi en känsla av värme. Det levande materialet skapar karaktär och en naturlig känsla genom ett tidlöst och exklusivt uttryck. Trä har de senaste åren sett ett uppsving och blivit vida trendigt igen. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att det är både ett snyggt och hållbart material, trä blir också bara vackrare med tiden.

Söker du i stället ett lackat bord i färg finns det stilrena svarta eller vita sidobord och lampbord att välja på. Förutom att svart och vitt oftast passar in i de flesta inredningsstilar, skapar det en mer modern och elegant känsla i ditt hem. Det är lätt att matcha med andra material och texturer för att passa in i ditt hem. Ett runt lampbord är lättplacerat, även mitt i ett rum, medan ett fyrkantigt passar bättre i ett hörn eller intill en annan möbel. Letar du efter något mer unikt format har vi även det. Då finns det möjlighet att skapa en iögonfallande detalj i ditt hem, som många säkerligen kommer att fråga om. En perfekt statement piece som säkerligen kommer att få gästerna att ställa frågor. Design och inredning är något vi människor ofta samlas runt i sociala sammanhang – man är helt enkelt nyfiken på andras inredningsval.

Sidobord i snygg design

Utöver funktion, form och flertalet färger erbjuder vi också sidobord och lampbord i unika designer som passar många olika inredningsstilar. Föredrar du en avskalad och skandinavisk design? Eller kanske en mer levande bohemisk inredningsstil? Det är ofta de små detaljerna i hemmet som skapar den där speciella hemtrevliga känslan. Valen du gör i din heminredning spelar en stor roll för hur du själv trivs i ditt hem. Vi hjälper dig gärna med inredningsrådgivning om du vill ha lite hjälp på vägen till ditt drömhem.

Bygg eget soffbord

Vill du bygga ihop ett eget soffbord? Då kan sidobordet vara något för dig. Plocka helt enkelt ihop en uppsättning av sidobord i olika nivåer och ställ dem tillsammans. Ett sidobord eller lampbord är perfekt framför soffan likväl som bredvid fåtöljen. Att sprida ut möjligheterna för avlastningsyta skapar smart förvaring i hemmet som går lätt att flytta runt.

Vill du skapa mer avställningsyta framför soffan än vad ett enskilt soffbord erbjuder? Då kan det vara en god idé att lägga till ett matchande sidobord för lite extra förvaringsutrymme. Att ha matchande soffbord, sidobord och lampbord skapar en helhet i inredningen.

Beställ sidobord och lampbord online

Hos oss kan du välja på ett stort utbud av sidobord och lampbord online. Vi säljer främst från skandinaviska leverantörer och är väldigt noga med god kvalité och hög standard. Beställ enkelt över nätet och få leverans direkt hem. Fraktfri leverans i hela Sverige. Vi erbjuder också inredningstjänster där vi kan lyssna på dina behov och hjälpa dig utforma det hem du drömmer om. En trivsam miljö hemma är något av det viktigaste i vår vardag. Vi hjälper dig gladeligen att nå dit.

Skandinavisk design

Vårt utbud av sidobord och lampbord inkluderar flera olika välkända märken med skandinavisk design. Däribland Signera of Sweden, BordBirger, Sundlings, Skovby, Conform, Bröderna Anderssons och Naver Collection. Det är viktigt för oss på Walfrid att möblerna tillverkats med kärlek och håller god kvalité. Vi prioriterar att samarbeta med märken som har funnits i branschen länge och säkerställer god skicklighet när det kommer till möbeltillverkning.

Letar du kanske efter något annat?

Då ska vi nog kunna hjälpa dig! Vi har ett väldigt stort utbud av diverse bord som ert hem kan tänkas behöva, allt från sidobord till morgonkaffet till matbord för kvällens middag. Du hittar det hos oss på Walfrid! Behöver du hjälp med inredningstips, ta gärna kontakt med oss för inredningsrådgivning, så ger vi dig en hjälpande hand.