Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Rowico Home

Rowico Home erbjuder möbler i välarbetad skandinavisk design med ett hållbarhetstänk. Stilsäkra möbler för hem där familj och vänner kan umgås och matplatsen får lov att stå i centrum. 

Alison barstol

Alison barstol i textil har ett snurrbart underrede i 360 grader. Den kupade stoppade sitsen, tillsammans med det avlastande ryggstödet, gör barstolen bekväm och ombonad att sitta i. Alison barstol har svart metallunderrede som gör det lätt att matcha barstolen till köksön eller barbordet. Träet inuti sitsen består av 100% FSC®-certifierat trä. Finns i olika utföranden.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 995 kr

Alison karmstol

Alison karmstol i tyg har precis som populära Alison stol ett snurrbart underrede i 360 grader. Den kupade stoppade sitsen och de höga armstöden gör stolen bekväm och ombonad att sitta i. Alison har ett tåligt ljusbeige tyg i samma jordnära färg som Alison stol för att kunna matchas tillsammans på ett smakfullt sätt. Träet inuti sitsen består av 100 % FSC®-certifierat trä och benen består av svart pulverlackad metall. Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.
Alison karmstol finns även med träben, klicka här

2 295 kr

Alison karmstol träben

Populära Alison stol med underrede som har snurrfunktion. Här syns den i ett tåligt tyg och med träben i olika färger. Alison har en stoppad sits med hög sittkomfort i kupad design och ben med snurrfunktion i 360 grader. Stolen passar perfekt runt matbordet men även som udda stol till skrivbordet. Alison finns även i andra jordnära färger. Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.
Alison karmstol finns även med metallben, klicka här

 

 

2 595 kr

Alison stol

Populära Alison stol med underrede som har snurrfunktion. Här syns den i ett tåligt tyg och med ben i pulverlackad svart metall. Alison har en stoppad sits med hög sittkomfort i kupad design och ben med snurrfunktion i 360 grader. Stolen passar perfekt runt matbordet men även som udda stol till skrivbordet. Alison finns även i andra jordnära färger. Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.
Alison stol finns även med trä underrede, klicka här

1 995 kr

Alison stol träben

Populära Alison stol med underrede som har snurrfunktion. Här syns den i ett tåligt tyg och med träben i olika färger. Alison har en stoppad sits med hög sittkomfort i kupad design och ben med snurrfunktion i 360 grader. Stolen passar perfekt runt matbordet men även som udda stol till skrivbordet. Alison finns även i andra jordnära färger. Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.
Alison stol finns även med metallben, klicka här

2 295 kr

Amesbury stol

Amesbury stol med svarvade massiva träben ger en naturlig elegans till ditt hem. Stolen är klädd med ljusbeige tyg som har fin struktur och är otroligt mjukt, samtidigt som det är väldigt slitstarkt. Tack vare den tjocka dynan, som dessutom är löstagbar, kan du sitta bekvämt under långa middagar och njuta av varje ögonblick. Finns i olika utföranden.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

2 795 kr

Ami stol

Stolen Ami är en klassisk trästol i skandinavisk stil. Den nätta och tidlösa designen gör Ami till en av Rowico Homes mest populära stolar genom tiderna. Dessutom är stolen FSC®-certifierad vilket innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Finns i flera färger.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 395 kr

Auburn barstol

Auburn barstol med klädsel i konstläder och med svarta metallben. En snygg och bekväm barstol som passar perfekt vid den moderna köksön. Stolen ingår i serien Auburn och finns även i svart och som vanlig stol.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 695 kr

Austin barpall

Austin barpall i massiv trä med rund sits. Tidlös design som passar i de flesta hem. Finns i ek, vitpigmenterad ek, svart ek och brun.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 495 kr

Bolton stol

Lyxiga Bolton karmstol i tidlöst tyg med svarta metallben. Stolen har ett slitstarkt grovt tyg. Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 995 kr

Boxford soffbord

Det brunlackade runda soffbordet Boxford är det perfekta valet till stora loungesoffor. Med sitt kraftfulla formspråk och gedigna kryssunderrede skapar det en rustik men ändå elegant känsla som imponerar. Utnyttja dess generösa yta för att visa upp dekorativa föremål, placera tidningar eller servera drycker till dina gäster.

3 995 kr

Brewerton sideboard

Praktiska Brewerton sideboard i lackad vildek med synliga kvistar och märken, vilket är en del av karaktären och stärker träkänslan i möbeln. Alla skåpsluckorna öppnas med hjälp av push-open och hela fronten kommer från samma planka i trädet vilket ger ett stilrent helhetsintryck. De tre flyttbara hyllplanen ger flexibilitet och perfekta förvaringsmöjligheter. Svarta ben i pulverlackad metall med sandstruktur. I serien Brewerton ingår även en tv-bänk.

 

8 995 kr

Brewerton tv-bänk

Praktiska Brewerton tv-bänk i lackad vildek med synliga kvistar och märken, vilket är en del av tv-bänkens karaktär och stärker träkänslan i möbeln. Alla skåpsluckorna öppnas med hjälp av push-open och hela fronten kommer från samma planka i trädet vilket ger ett stilrent helhetsintryck. De tre flyttbara hyllplanen ger flexibilitet och perfekta förvaringsmöjligheter. Den mångsidiga tv-bänken har hål för sladdar på baksidan och möbeln kan även användas som ett lågt sideboard. Svarta ben i pulverlackad metall med sandstruktur. I serien Brewerton ingår även ett sideboard. 

7 995 kr

Brooklyn sideboard

Funktionellt sideboard i stilren design med gott om förvaring. Tillverkat i massiv fingerskarvad europeisk ek. Luckor och lådor har en mjukstängande sk soft-close funktion. Skåpet ingår i vår omfångsrika Brooklyn-serie där samtliga delar är FSC®-certifierade.

 

14 995 kr

Brooklyn tv-bänk

Stilren tv-bänk i massiv fingerskarvad europeisk ek. Den har ett praktiskt hål för sladdgenomförning på baksidan och soft-close funktion på låda och luckor. Tv-bänken ingår i vår populära Brooklyn-serie, där samtliga delar är FSC®-certifierade. 

 

10 995 kr

Brooklyn vitrinskåp

Funktionellt skåp i stilren skandinavisk design med gott om förvaring och mjukstängande sk soft-close funktion på lådor och luckor. Tillverkat i massiv, fingerskarvad, europeisk ek. Skåpet ingår i vår omfångsrika Brooklyn-serie där samtliga delar är FSC®-certifierade.

16 995 kr

Calverton matbord

Calverton matbord 230 cm har med sin unika benställning i massiv ek och luftiga uttryck ett högt designvärde. Det trendiga brunlackade matbordet passar fint med både trä- och tygklädda stolar och kan enkelt kombineras med olika inredningsstilar. Bordsskivan kan kompletteras med 1 eller 2 tilläggsskivor à 45 cm vilket kan göra bordet upp till 320 cm långt. Den fanerade borstade bordsskivan framhäver den naturliga träkänslan och passar perfekt i skandinaviska hem. Bordet finns även som runt, klicka här

12 995 kr

Calverton matbord runt

Calverton matbord Ø120 cm har med sin unika benställning i massiv ek och luftiga uttryck ett högt designvärde. Den fanerade borstade bordsskivan framhäver den naturliga träkänslan och passar perfekt i skandinaviska hem.
Bordet finns även som rektangulärt, klicka här

8 995 kr

Carmen barstol

Carmen barstol med samma breda sittyta och svängda rygg som vår populära pinnstol med samma namn. Stolen design gör den enkel att kombinera med annan inredning i våra skandinaviska hem. Finns som vitpigmenterad och svart. Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 595 kr

Carmen stol

Carmen pinnstol i stilren design med svängd rygg och bred sittyta. Carmen stol finns i flera färger.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 095 kr

Clearbrook sideboard

Clearbrook sideboard i en lackad brun ekfärg med svarta metallben. Skänken är i brunbetsad ekfanér med massiva kanter och har en hylla av trä innanför dörrarna. Sideboardet har praktiska lådor på ena sidan och mässingsfärgade beslag. Lådor och dörrar med mjukstängning. Det ingår även ett skåp i serien. 

 

 

12 995 kr

Clearbrook skåp

Clearbrook skåp i en lackad brun ekfärg och med svarta metallben. Skåpet är i brunbetsad ekfanér med massiva kanter och har en hylla av trä innanför dörrarna. Skåpet har en praktisk låda nertill och mässingsfärgade beslag. Lådor och dörrar med mjukstängning. 

 

 

11 995 kr

Drimsdale stol

Karmstolen Drimsdale är en modern och tidlös stol med en nätt karm som gör den ombonad att sitta i. Med skandinavisk design, hög kvalitet och FSC-certifierat trä blir Drimsdale en hållbar stol över tid. Finns i tre tyger samt fyra färger av massiva träben.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

2 695 kr

Emmett matbord

Exklusiva Emmett matbord i massiv ek består av 100 % FSC-certifierat europeiskt trä. Den gedigna bordsskivan med borstad yta vilar på två stabila massiva ben som lätt monteras ihop. Bordet har tyngd och utstrålar exklusivitet och stabilitet vilket gör det extra passande för härliga middagar i matsalen eller i den öppna planlösningen. Emmett matbord är ett tidlöst matbord som håller år efter år. Att bordet är tillverkat av 100 % FSC-certifierat trä innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Överhäng, kortsidan: 27,5 cm. Finns i flera färger.

 

Denna produkt säljs endast i vår fysika butik.

18 995 kr

Filippa matbord rektangulärt

Tidlöst matbord tillverkat i massiv ek. Bordet kan kompletteras med upp till två tilläggsskivor för att få plats för fler. Matbordet ingår i vår breda Filippa-serie som även har förvaring som passar fint till. Matbordet består av 100% FSC-certifierat trä och är ett bra och hållbart val.

 

7 995 kr

Filippa sideboard 122cm

Filippa sideboard 122 cm med generös förvaring. Har tre mjukstängande lådor och två luckor. Benen är lätt utställda vilket ger ett modernt uttryck. Sideboardet ingår i vår serie breda Filippa-serie som även har flera matchande matbord i olika storlekar.
Tänk på att! Oljebehandlade ytor ska behandlas med möbelolja innan den används och sedan regelbundet 2- 3 gånger per år för att bibehålla motståndskraft mot fläckar och repor.

Filippa sideboard finns även som 150cm, klicka här

 

10 995 kr

Filippa sideboard 150cm

Filippa sideboard 150 cm med generös förvaring. Skåpet är tillverkat i oljad ek, vitpigmenterad ek och brun lackad ek. Sideboardet har rymliga mjukstängande lådor och skåp. Benen är lätt utställda vilket ger ett modernt uttryck. Sideboardet är monterat (förutom benen) vid leverans. Sideboardet ingår i vår breda Filippa-serie som även har flera matchande matbord i olika storlekar. Tänk på att oljebehandlade ytor ska behandlas med möbelolja innan den används och sedan regelbundet 2- 3 gånger per år för att bibehålla motståndskraft mot fläckar och repor.
Filippa sideboard finns även som 122cm, klicka här

 

11 995 kr

Filippa stol

Trästol i tidlös och skandinavisk design. Stolen Filippa är i oljad ek eller vitpimneterad ek med dekorativ stoppad sits med grått tyg. Levereras monterad. Stolen ingår i vår serie Filippa. Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

2 495 kr

Filippa vitrinskåp

Filippa vitrinskåp är ett stilrent och rymligt skåp i vitpimnertad ek eller lackad mörkbrun ek med glasdörrar. Mjukstängande låda och dörrar samt flyttbara hyllplan i härdat glas. Vitrinskåpet ingår i vår breda Filippa-serie som även har flera matchande matbord i olika storlekar. 
Filippa finns även i vitrinskåp lågt, klicka här

 

 

14 995 kr

Filippa vitrinskåp lågt

Stilsäkert vitrinskåp i oljad ek och vitpigmenterad ek. Mjukstängande lådor och dörrar, sk soft-close, samt flyttbara hyllplan i härdat glas. Benen är lätt utställda vilket ger ett modernt uttryck. Vitrinskåpet ingår i vår breda Filippa-serie som även har flera matchande matbord i olika storlekar.

Filippa finns även som vitrinskåp, klicka här

 

 

12 995 kr

Fred matbord

Modernt och exklusivt matbord med tvådelad bordsskiva i 100% FSC®-certifierad massiv ek. Benen går att justera i tre lägen och består av pulverlackad svart metall och är riktigt stabila och tåliga. Ett matbord som håller år efter år och som är ett bra och hållbart val.

Bordet finns även som runt, klicka här

14 995 kr

Fred matbord runt

Modernt och exklusivt matbord med tvådelad bordsskiva. Benen består av pulverlackad svart metall och är riktigt stabila och tåliga. Ett matbord som håller år efter år och som är ett bra och hållbart val.

Bordet finns även i rektangulärt, klicka här

16 995 kr

Fred sideboard

Populära Fred sideboard i lackad massiv mörkbrun eller vitpigmenterad ek, 100% FSC®-certifierad ek med lätt utställda ben i pulverlackad svart metall och gott om förvaringsutrymme. Både lådor och luckor har mjukstängande soft-close funktion och skåpen innehåller flyttbara hyllor för extra flexibilitet. Sidebordet ger ett exklusivt intryck och passar fint i våra skandinaviska hem.

I serien ingår det även matbord i flera olika storlekar. 

 

 

14 995 kr

Glenside matbord

Glenside matbord har en skandinavisk design där den runda bordsskivan möter de massiva raka träbenen i harmoni och enkelhet. Skapa gemenskap och utrymme för fler genom att köpa till 1 eller 2 iläggsskivor och omvandla matbordet till ett stort ovalt bord. Tack vare att trä med synliga kvistar har tagits tillvara i tillverkningen så har varje bord en unik träkänsla. Bordsskivan är semimassiv och det innebär att toppen består av 3 mm massiv ekfaner, vilket gör den mycket hållbar. Högkvalitativt och hållbart – detta är ett matbord att använda och älska i många år framöver.

9 995 kr

Haddington avställningsbord/skrivbord

Avlastningsbordet Haddington är med sin ovala form och mässingfärgade knoppar en stilren och trendig möbel. Det ribbade mönstret av massiv ek och två praktiska lådor gör att Haddington även kan användas som skrivbord på hemmakontoret eller som sminkbord i sovrummet. Den höga benställningen av pulverlackerad metall i sandstruktur ger en luftig känsla i rummet.

I serien Haddington ingår även skåp och sideboard. 

7 995 kr

Haddington sideboard

Haddington sideboard är med sin ovala form, praktiska jalusidörrar och mässingfärgade knoppar en stilren och trendig förvaringsmöbel. Bakom skjutdörrarna med ribbat mönster av massiv ek finns gott om förvaringsutrymme. Benställningen av pulverlackerad metall i sandstruktur ger en luftig känsla i rummet.

I serien Haddington ingår även skåp och avlastningsbord. 

 

9 995 kr

Haddington skåp

Skåpet Haddington är med sin ovala form, praktiska jalusidörrar och mässingfärgade knoppar en stilren och trendig förvaringsmöbel. Bakom skjutdörrarna med ribbat mönster av massiv ek finns förvaringsutrymme. Den höga benställningen av pulverlackerad metall i sandstruktur ger en luftig känsla i rummet.

I serien Haddington ingår även sideboard och avlastningsbord. 

11 995 kr

Halifax sideboard

Trendiga Halifax sideboard i brunlackad ek eller svart, med svarta metallben i rak elegant profil. Ytan består av massiva ekribbor på faner. Knoppar i guldfärgad borstad metall medföljer och du väljer själv om du vill sätta dit dem eller ha utan. Dörrarna har mjukstängande soft-close funktion och innanför finns flyttbara hyllplan. 

 

 

13 995 kr

Halifax skrivbord

Halifax skrivbord passar perfekt till det stilrena hemmakontoret eller som sminkbord i sovrummet. I skrivbordet finns två utdragbara lådor med dolda hål förberett där du själv väljer om du vill montera de medföljande guldfärgade knopparna i borstad metall. Skrivbordet har även en praktisk sarg runt bakre delen av bordskivan som skapar avskildhet och skydd åt papper och annat. Kombinera gärna Halifax skrivbord med förvaring i samma serie för ett elegant helhetsintryck. 

 

 

7 995 kr

Halifax skåp

Trendiga Halifax skåp i brunlackad ek med svarta metallben i rak elegant profil. Ytan består av massiva ekribbor på faner och har två praktiska hyllplan, varav ett är justerbart. Knoppar i guldfärgad borstad metall medföljer och du väljer själv om du vill sätta dit dem eller ha utan. Dörrarna har mjukstängande soft-close funktion. 

 

 

14 995 kr

Harlan stol

Harlan stol i massiv lackad brun ek eller lackad ek och sits i flätat papperssnöre är inspirerad av en klassisk 50-60-tals design som fungerar år efter år. En helt monterad stol med ett gediget hantverk. De runda formerna möter de raka och ger ett lätt intryck. FSC®-certifierad produkt, vilket innebär att den innehåller trä som tar hänsyn till människor och miljö.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

2 995 kr

Hazelton sideboard

Eleganta Hazelton sideboard med stomme i brunoljad FSC®-certifierad ek eller oljad ek och praktiska skjutdörrar. Glasdörrarna i kombination med de höga benen ger ditt hem en luftig känsla, oavsett om skänken placeras vid matplatsen, i vardagsrummet eller varför inte som tv-bänk? Kombinera gärna med Hazelton vitrinskåp i samma färg eller Plainfield matbord med matchande bordsben för en enhetlig stil.

 

 

9 995 kr

Hazelton vitrinskåp

Hazelton vitrinskåp med stomme i brunoljad eller oljad FSC®-certifierad ek och generöst ljusinsläpp från glaspartierna framifrån och på sidorna blir en imponerande möbel oavsett var i rummet den placeras. Det rymliga skåpet har praktiska skjutdörrar, tre fasta hyllplan samt två mjukstängande förvaringslådor längst ner för extra utrymme. Perfekt för att visa upp glas, böcker eller inredningsdetaljer men ändå kunna gömma undan vissa vardagsartiklar. Kombinera gärna med Hazelton sideboard i samma färg.

 

15 995 kr

Hillmond bänk

Hillmond sittbänk i vitpigmenterad ek eller ek med tyg i en vacker beige ton skapar en välkomnande och harmonisk känsla i din hall. Förvara dina saker organiserade och behåll hallens rena utseende med hjälp av de två praktiska mjukstängande lådorna. Dessutom levereras hallbänken helt monterad, så att du direkt kan njuta av den praktiska förvaringen. Kollektionen Hillmond är synonymt med hög kvalitet, vackra trädetaljer och harmonisk skandinavisk design. Kombinera gärna bänken med andra produkter från kollektionen Hillmond för en enhetlig stil. 

 

 

 

4 495 kr

Kato stol

Stolen Kato i massiv trä och FSC-certifierad ek andas skandinavisk design och har en stoppad sits och ryggbricka av slitstarkt textil. Den rundade ryggbrickan gör trästolen väldigt bekväm, perfekt för matplatsen där stilren design möter skön komfort. Finns i flera färger

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 795 kr

Marshalle sideboard

Populära Marshalle vitrinskåp med två glasdörrar, sidor av härdat glas och svart metallunderrede. Välj mellan svartlackerat eller vitpigmenterad ek. Det stilfulla underredet består av pulverlackad metall med ett dekorativt stag emellan för extra tålighet. Ett stilsäkert vitrin eller barskåp som passar i flera olika rum och miljöer. 

 

 

8 995 kr

Marshalle vitrinskåp

Populära Marshalle vitrinskåp med två glasdörrar, sidor av härdat glas och svart metallunderrede. Välj mellan svartlackerat eller vitpigmenterad ek. Det stilfulla underredet består av pulverlackad metall med ett dekorativt stag emellan för extra tålighet. Ett stilsäkert vitrin eller barskåp som passar i flera olika rum och miljöer. 

 

 

6 995 kr

Moresby sideboard

Eleganta Moresby sideboard passar både det moderna och mer traditionella hemmet och utgör ett stilsäkert blickfång. Den höga formsvarvade benställningen av massiv ek skapar ett harmoniskt och luftigt uttryck. Sideboardet har fyra mjukstängande dörrar och flyttbara hyllplan. I serien ingår även en tv-bänk. 

8 995 kr

Nagano stol

Nagano stol i massiv trä med sits i tyg. Stilren, komfortabel och stabil stol med fina arbetade detaljer. Stolen ingår i serien Nagano och finns i flera färger. I serien ingår dessutom ett matbord.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 795 kr

Ness soffbord

Ness soffbord i lackad massiv ek eller vitpigmenterad ek. Ness soffbord har en tvådelad bordsskiva som är 3 cm tjock. Designen på soffbordet passar perfekt i våra skandinaviska hem. 

8 995 kr

Norwell stol

Norwell karmstol i beige tyg med snurrfunktion är en modern och skön stol med låg karm som ger den ett unikt stiluttryck. Benställningen har en smidig snurrfunktion i 360 grader och består av pulverlackerad metall med sandstruktur. Finns även med grå sits.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

2 195 kr

Orwel avställningsbord

Avlastningsbordet Orwel har en exklusiv stenskiva av sandfärgad travertin från Italien som vilar på en stomme av abstingen brunlackad ek eller vitpigmenterad ek. Travertin är en kalkstenstyp med fina skiftningar som ger avlastningsbordet en naturlig skönhet och med tiden unik patina. Avlastningsbordet passar perfekt i hallen, sovrummet eller varför inte som tv-bänk i vardagsrummet? Orwel andas skandinavisk design med det enkla och eleganta formspråket där hållbara material förenas i en vacker helhet.

Välj mellan två olika höjder. 

9 995 kr

Orwel soffbord

Soffbordet Orwel har en exklusiv stenskiva av sandfärgad travertin från Italien som vilar på en stomme av brunlackad FSC-certifierad ek eller vitpigmenterad ek. Travertin är en kalkstenstyp med fina skiftningar som ger soffbordet en naturlig skönhet och med tiden unik patina. Orwel andas skandinavisk design med det enkla och eleganta formspråket där hållbara material förenas i en vacker helhet. I kollektionen Orwel ingår även avlastningsbord.

Tänk på att använda underlägg och direkt torka upp spill för att bevara stenskivans utseende. Observera att travertin är ett naturmaterial och det förekommer därför variationer i struktur och färg. Små håligheter är inte defekter utan unika drag för varje stenskiva. 

9 995 kr

Paisley stol

Stolen Paisley är FSC-certifierad och har ett tåligt tyg som är tillverkat av återvunna PET-flaskor (RPET). Det innebär att PET-flaskorna inte hamnat i havet eller förorenat stränder utan i stället bearbetats till ett högkvalitativt mjukt tyg – perfekt för möbler. Rundningen i ryggstödet skapar hög sittkomfort och en avslappnad känsla. De trendiga runda benen i svartlackad metall ger stabilitet och ett unikt uttryck som passar till de flesta matbord. Att välja Paisley stol är ett hållbart val. Finns i två utföranden.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 595 kr

Prestwick stol

Karmstolen Prestwick i  ek är en trendig och FSC-certifierad stol. Ryggbrickan av flätad naturrotting skapar en snygg kontrast till den harmoniska eken. Stoppad sits i ett slitstarkt tyg tillsammans med de väldesignade armstöden gör stolen extra bekväm. Finns i två utföranden.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

2 995 kr

Reily karmstol

Reily karmstol är en komfortabel stol med sits i ett modernt tyg. Stolen har svarta metallben och finns i flera olika tyger. 

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 995 kr

Rodham stol

Rodham stol är både trendsäker och exklusiv i sitt uttryck. Stolen består av massiv ek i både stomme och ryggbricka. Den klädda sitsen är bekväm och elegant. Finns också i flera naturnära färger.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 695 kr

Roselawn fåtölj

Roselawn loungestol är en stoppad fåtölj med mjuka, runda former och dekorativa textilsömmar. Med sin 360-graders snurrfunktion är den lika vacker från alla vinklar och blir ett snyggt blickfång i rummet. Loungestolen erbjuder även en fantastisk sittkomfort och smälter in bra i alla inredningsstilar.

 

4 995 kr

Sierra barstol

Sierra barstol i tyg har samma moderna design och sköna sittkomfort som populära Sierra stol. Den höga ryggen tillsammans med fotstödet gör just den här barstolen extra bekväm. Tyget har hög slitagenivå och stolen har stabila ben i svart pulverlackad metall. Barstolen finns i flera olika färger och passar perfekt till både köksöar och barbord i våra skandinaviska hem. Träet inuti sitsen består av 100 % FSC®-certifierat trä. 

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 795 kr

Sierra stol

Vår populära Sierra stol i modern design med skön sittkomfort. Stolen finns i flera olika färger och passar perfekt i våra skandinaviska hem. Tyget har hög slitagenivå och stolen har tåliga ben i svart pulverlackad metall. Sierra stol passar utmärkt runt matbordet men även som udda stol i hallen, sovrummet eller till skrivbordet.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

1 495 kr

Taransay matbord

Lyxiga Taransay matbord har en exklusiv bordsskiva av äkta marmor med rundad kant. Mjuka former och stilren design gör matbordet till en mittpunkt i rummet. Finns i flera utföranden.
Tänk på att använda underlägg och direkt torka upp spill för att bevara marmorskivans utseende. Observera att marmor är ett naturligt stenmaterial vilket innebär att färgavvikelse och ojämn yta kan förekomma.

16 990 kr

Taransay soffbord

Lyxiga Taransay soffbord har en exklusiv bordsskiva av äkta marmor med rundad kant. ordets mjuka runda formspråk skapar en fin kontrast till den livliga och robusta stenskivan. Taransay soffbord finns i två olika storlekar. placera dem separat eller tillsammans som satsbord. Finns i flera utföranden. I kollektionen Taransay ingår även matbord.
Tänk på att använda underlägg och direkt torka upp spill för att bevara marmorskivans utseende. Observera att marmor är ett naturligt stenmaterial vilket innebär att färgavvikelse och ojämn yta kan förekomma.

5 990 kr

Tyler matbord ovalt

Tyler matbord 170 cm är ett ovalt bord i skandinavisk design som är tillverkad i Europa av massiv FSC®-certifierad ek. En iläggsskiva ingår när man köper bordet och det går att komplettera med ytterligare en iläggsskiva på 40 cm, vilket då ger ett matbord på hela 250 cm. Finns i flera färger och storlekar.

11 995 kr

Tyler matbord rektangulärt

Tyler är ett skandinaviskt matbord i massiv ek som består av 100% FSC-certifierat trä. Bordet kan kompletteras med två tilläggsskivor och bli 280 cm långt.

8 995 kr

Tyler matbord runt

Tyler matbord Ø120 cm är ett runt bord i skandinavisk design som är tillverkad i Europa av massiv brunoljad FSC®-certifierad ek. En iläggsskiva ingår när man köper bordet och det går att köpa till ytterligare en iläggsskiva på 45 cm, vilket då ger ett matbord på hela 210 cm. Finns i flera storlekar.

11 995 kr

Waterton karmstol

Karmstolen Waterton är en stilsäker designmöbel med vackert formspråk tillverkad av FSC-certifierat trä. Det väldesignade ryggstödet ger en skön omslutande känsla och den klädda sitsen består av slitstarkt tyg. Jordnära skandinavisk design och hög kvalitet gör Waterton till en hållbar stol över tid.

Säljs endast i 2-pack. Priset avser styckpris.

2 495 kr

Yumi matbord rektangulärt

Yumi rektangulärt matbord med lätt utställda ben har en tidlös skandinavisk design som håller år efter år. Matbordet ingår i den älskade serien Yumi som är en av Rowico Homes mest populära serier. Matbordet kan kompletteras med upp till två tilläggsskivor och ger en maxlängd på 280 cm. Kombinera gärna med andra möbler i serien Yumi. 

6 995 kr

Yumi matbord runt

Yumi runt matbord med lätt utställda ben har en tidlös skandinavisk design som håller år efter år. Den stilrena och nätta formen gör att bordet passar perfekt till mindre utrymmen. Matbordet ingår i den älskade serien Yumi som är en av Rowico Homes mest populära serier. Kombinera gärna med andra möbler i serien Yumi. 

4 995 kr

Yumi satsbord

Yumi satsbord är ett set med två bord i tidlös skandinavisk design som håller år efter år. De flexibla satsborden sparar plats och är lätta att flytta runt vid behov. Använd dem tillsammans som soffbord eller enskilt som sidobord. B Stora bordet; Ø 50 cm, höjd 45 cm, lilla bordet; Ø 40 cm, höjd 40 cm. Kombinera gärna med andra möbler i serien Yumi. 

1 895 kr

Yumi sideboard

Stilrent sideboard i skandinavisk design med gott om förvaring. Dörrar och lådor med soft-close stängning. Sideboardet är i lackad ek. Ingår i vår serie Yumi. 

 

 

10 995 kr

Yumi tv-bänk

En stabil och klassisk tv-bänk i skandinavisk design med gott om förvaring samt hål för sladdar i bak. Dörrar och lådor har mjukstängande soft-close funktion och hyllan är flyttbar i tre positioner. Tv-bänken är i lackad vitpigmenterad ek och består av fanerade luckor och massiva kanter och ben. Yumi tv-bänk ingår i serien Yumi som också har flera matchande soffbord. 

 

 

7 995 kr
Stäng