Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Skrivbord

Skrivbord

Hos oss på Walfrid Svenssons möbler finner du olika skrivbord i olika prisklasser. Vi har design skrivbord från Naver Collection men även mer prisvärda skrivbord från tex Torkelson och Skovby.
Flera av skrivborden har smart och dolda funktioner, som tex usb-laddning och dold sladddragning.
Besök gärna vår butik i Karlstad och prova ut din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

AK 1330 skrivbord

Ak 1330 skrivbord är ett snyggt och funktionellt bord. Innehåller en låda och en klaff som är magnetiskt som fungerar utmärkt till anslagstavla. Olika val av träslag tillsammans med Corian toppen för att göra skivan tålig.

34 308 kr 38 120 kr

AK 1340 skrivbord

AK 1340 från Naver Collektion är ett skrivbord med det lilla extra. En finish i absolut världsklass med ett antal små smarta funktioner. Som t.ex. att man kan dra sladden genom skivan och benet så man slipper en löst hängande sladd. I lådan finns förvaring för pennan. Välj mellan fler olika träslag och ytbehandlingar.

35 843 kr 39 825 kr

Haddington avställningsbord/skrivbord

Avlastningsbordet Haddington är med sin ovala form och mässingfärgade knoppar en stilren och trendig möbel. Det ribbade mönstret av massiv ek och två praktiska lådor gör att Haddington även kan användas som skrivbord på hemmakontoret eller som sminkbord i sovrummet. Den höga benställningen av pulverlackerad metall i sandstruktur ger en luftig känsla i rummet.

I serien Haddington ingår även skåp och sideboard. 

6 796 kr 7 995 kr

Halifax skrivbord

Halifax skrivbord passar perfekt till det stilrena hemmakontoret eller som sminkbord i sovrummet. I skrivbordet finns två utdragbara lådor med dolda hål förberett där du själv väljer om du vill montera de medföljande guldfärgade knopparna i borstad metall. Skrivbordet har även en praktisk sarg runt bakre delen av bordskivan som skapar avskildhet och skydd åt papper och annat. Kombinera gärna Halifax skrivbord med förvaring i samma serie för ett elegant helhetsintryck. 

 

 

6 796 kr 7 995 kr

Klinte Skrivbord

Ett smidigt mindre skrivbord med en praktisk låda med urfräst handtag. Välj mellan vitlackad eller grålackad mdf/massiv björk. Skrivbordet ingår i Klinte serien från Torkelson.
4 157 kr 4 890 kr

Nordik skrivbord

Nordik skrivbord med runda mjuka former. Skrivbordet ingår i Nordik serien från Torkelson.

4 888 kr 5 750 kr

Scandi skrivbord

Scandi skrivbord med runda mjuka former i oljad ek/ekfanér. Skrivbordet ingår i Scandi serien från Torkelson.
4 803 kr 5 650 kr

SM 131 skrivbord

Skovbys nya skrivbord nr 131 med rundade hörn i massivt trä, faner eller laminat ger ett vackert och funktionellt kontor. Skrivbordet har en klassisk bas med fyra träben monterade i varje hörn. Skrivbordet finns med monterat USB-kontakt, rymlig låda och kardborrband för kablar och kontakter.6 951 kr 7 899 kr

Skrivbord

I vårt utbud av skrivbord hittar du våra noggrant utvalda varumärken. Det finns både moderna och klassiska skrivbord tillverkade av hög kvalité och med lång hållbarhet från Naver Collection, Skovby samt Torkelson. Här kan du välja mellan olika färger, funktioner och material för att hitta det skrivbord som passar dina önskemål och behov. Du finner allt från trendiga modeller till klassiska vackra träslag med lång livslängd.

Oavsett vad du har för inredningsstil är vi säkra på att du hittar ditt nya skrivbord hos oss på Walfrid Svenssons möbler

Skrivbord för många användningsområden

Ett skrivbord är en optimal möbel för många användningsområden som att läsa en bok, skriva eller bara förvara din dator. Skrivbordet fungerar även som ett perfekt avlastningsbord eller arbetsbord för att arbeta med olika ritningar, mönsterskärning eller med ljussättning.

Syftet med ett skrivbord är att du ska få rätt förutsättningar när du utför något arbete, att det ska kännas bekvämt att sitta och arbeta vid.

Låt skrivbordet bli ett av dina bästa arbetsverktyg som bidrar till att du får en bekväm arbetsmiljö. När det gäller längre arbetspass är det viktigt att man sitter bra och får en god ergonomi, därför är det viktigt att man väljer ett skrivbord utefter vilket typ av arbete man ska utföra.

Vill du ha ett lite mindre skrivbord är en viktig del att se över vilka egenskaper samt att arbetsytan kan ge dig de arbetsmöjligheter du behöver.

Det finns många olika egenskaper som kan utgöra ett bra skrivbord och det kan skilja sig mycket från person till person beroende på syftet med skrivbordet. Tänk efter vad du behöver få ut av ditt nya skrivbord samt hur du skulle vilja att det ser ut.

Exempel på egenskaper ett bra skrivbord bör ha:

  • Stabilitet
  • Rätt höjd för det arbete du ska utföra
  • Ytor för att få plats med det du behöver exempelvis dator, skärmar och tangentbord
  • Förvaringsmöjligheter

Ett bra tips är att mäta ytan på skrivbordet med de prylar du vill ha placerade uppe på för att komma fram till att du har tillräckligt med plats för allt du behöver. Kom även ihåg att om du vill kunna kliva runt själva skrivbordet måste du även ha utrymmet runt om, men ska du endast sitta ned kan skrivbordet vara placerat i ett hörn eller mot en vägg.

Skrivbord i olika färger och utföranden

Vi kan erbjuda dig ett skrivbord i nästan vilken färg som helst, vitt, svart, grå lackad med flera. Du kan även hitta ett lyxigt skrivbord tillverkat av trä men även klassiskt skrivbord i en neutral färg eller ett tvåfärgat bord.

En viktig detalj när du ska välja ett nytt skrivbord är att du tar hänsyn till vilka färger det finns i det rum du vill placera skrivbordet för att matchas in i resten av rummets detaljer samt inredning. Använder du mycket trädetaljer i rummet kan ett skrivbord tillverkat i samma träslag vara aktuellt. För att få det mest funktionella och snygga utförandet men även bästa komfort är att du väljer en skrivbordsstol som matchar ihop med skrivbordet.

Du kan även välja ett skrivbord med enkel genomgående design eller där själva arbetsytan är av trä och sedan ben tillverkat av stål, allt för att få en känsla av att passa in i den stil och smak du själv gillar.

Stilrena skrivbord

Vi på Walfrid Svenssons möbler erbjuder dig många varianter av stilrena skrivbord anpassade för alla typer av arbetsmoment. En perfekt kombination med funktion, ergonomi samt design passar alltid bra in i flera olika inredningsstilar. Besök gärna vår fysiska affär i Karlstad för att prova ut ditt nya skrivbord eller kika igenom vårt utbud på hemsidan för att hitta något som faller just dig i smaken. Vi har även flera andra möbler du kan komplettera till ditt nya skrivbord såsom avlastningsbord, kontorsstol, soffbord eller matbord.

Praktiska skrivbord till hemmakontoret

Vi erbjuder praktiska skrivbord i olika prisklasser, med USB-kontakt, dold sladdragning och andra tillbehör så det finns möjligheter att skapa det bästa hemmakontoret anpassat efter dina behov.

Idag blir det fler och fler som har ett kontor i hemmet, då är det viktigt att ha en ordentlig arbetsplats med både ytor och komfort tillsammans med ett praktiskt skrivbord. Har du möjlighet är det också en stor fördel ifall du kan ha ditt kontor i ett avgränsat rum för att få den lugn och ro som både arbete och andra uppgifter kan kräva.

Hos oss kan du hitta allt från skrivbord till lampor för att skapa ett mysigt och energifyllt arbetsrum.

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst, besök vår butik i Karlstad eller kika på utbudet på hemsidan. Vi hjälper dig att hitta rätt skrivbord utifrån dina krav, behov och smak. Oavsett om du söker skrivbord med eller utan förvaring kommer vi garanterat att kunna hjälpa dig att hitta det du söker.