Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Hallbyrå

Hallbyrå

Hos Walfrd Svenssons möbler finner du ett brett sortiment av kvalitetsbyråar från välkända varumärken som Oscarssons Möbel, Naver Collection och Torkelson. Vi har byråar till ditt sovrum men även till din hall.
Besök gärna vår butik i Karlstad och prova ut din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

AK 2420 byrå

AK 2420 är en elegant och snygg byrå från Naver Collection. Byrån har sex lådor med en Corian topp i vitt på toppen. Den ger byrån ytterligare elegans och är dessutom ett väldigt tåligt material. Välj mellan flera träslag och ytbehandlingar.

19 170 kr 21 300 kr

AK 2430 byrå

AK 2430 är en elegant och snygg byrå från Naver Collection. Byrån har fem lådor med en Corian topp i vitt på toppen. Den ger byrån ytterligare elegans och är dessutom ett väldigt tåligt material. Välj mellan flera träslag och ytbehandlingar.

20 993 kr 23 325 kr

Ekliden byrå

Ekliden byrå i fanerad oljad ek. fem lådor där tre är fullbredd och den nedre något högre samt två mindre i toppen. Byrån ingår i Ekliden serien från Torkelson.
7 463 kr 8 780 kr

Klinte byrå 3+2

Klinte byrå 3+2 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

4 973 kr 5 850 kr

Klinte byrå 3+2 djup

Klinte byrå 3+2 lådor med extra djup och med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller i grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

7 897 kr 9 290 kr

Klinte byrå 4+4

Klinte byrå 4+4 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

6 197 kr 7 290 kr

Klinte byrå 5

Klinte byrå 5 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

3 902 kr 4 590 kr

Klinte byrå 7

Klinte byrå 7 lådor med urfrästa handtag är en snygg och praktiskt byrå helt färdigmonterad. Dessutom med mjukgående lådskenor. Välj mellan vitlackad eller grålackad MDF. Byrån ingår i Klinte serien från Torkelson.

5 517 kr 6 490 kr

Nordik byrå 3+2

Nordik byrå med 3+2 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad vitoljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
7 642 kr 8 990 kr

Nordik byrå 5

Nordik byrå med 5 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad vitoljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
6 282 kr 7 390 kr

Nordik byrå/sängbord 3 lådor

Nordik byrå/sängbord med 3 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Nordik serien från Torkelson.
4 463 kr 5 250 kr

Scandi byrå 3+2

Scandi byrå med 3+2 lådor är en vacker och snyggt designad byrå, med fina knoppar i metall som handtag. Byrån är gjord i Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
7 463 kr 8 780 kr

Scandi byrå 5

Scandi byrå med 5 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
5 942 kr 6 990 kr

Scandi byrå/sängbord 3 lådor

Scandi byrå/sängbord med 3 lådor är en vacker och snyggt designad byrå med fina knoppar i metall. Fanérad oljad ek. Byrån ingår i Scandi serien från Torkelson.
4 242 kr 4 990 kr

Förstå vikten av förvaringsutrymme i hallen

En välordnad hall kan verkligen göra skillnad i ditt dagliga liv. När du kommer hem efter en lång dag vill du kunna slappna av direkt, istället för att behöva leta efter dina saker eller trampa över kläder som ligger utspridda på golvet. Genom att ha bra förvaringslösningar i hallen kan du snabbt hitta det du behöver när du ska ge dig iväg på morgonen eller komma hem på kvällen.

Förutom den praktiska aspekten finns det också många fördelar med att ha bra förvaring i hallen. En välordnad entré ger ett intryck av ordning och reda, vilket kan vara särskilt viktigt om du har gäster som kommer på besök. Dessutom kan en organiserad hall hjälpa till att minska stressen och ge dig en lugn start på dagen.

Skapa en plan för din hall

För att maximera förvaringsutrymmet i din hall är det viktigt att skapa en plan. Ta hänsyn till rummets storlek och form, samt dina egna behov och preferenser. En bra idé är att mäta upp hallen och göra en skiss över hur du vill ha det. Tänk också på vilka saker du behöver förvara i hallen, som skor, jackor, accessoarer och eventuella andra föremål.

När du planerar din hall bör du också tänka på faktorer som belysning och ventilation. En väl upplyst entré gör det lättare att hitta dina saker, medan god ventilation hjälper till att hålla luften fräsch och fri från fukt.

 

Välj rätt förvaringslösningar för din hall

FörvaringslösningBeskrivningFördelar
KrokarEnkel förvaringslösning där man kan hänga upp jackor, väskor och andra småsaker på väggen.Tar minimalt med plats och är lättillgängligt.
SkohyllaEn hylla där man kan förvara skor på ett organiserat sätt.Skorna blir lättillgängliga och tar minimalt med plats.
HallmöbelEn möbel med förvaringsutrymme för skor, jackor och andra saker.Tar hand om all förvaring på ett ställe och ger en snygg inredningsdetalj i hallen.
HallbyråEn möbel med lådor där man kan förvara mindre saker som handskar, mössor och nycklar.Tar hand om mindre saker och ger en snygg inredningsdetalj i hallen.

Det finns många olika typer av förvaringslösningar att välja mellan när det gäller hallen. Det kan vara allt från byråer och hyllor till krokar och korgar. Innan du bestämmer dig bör du fundera över vilken typ av lösning som passar bäst för dina behov.

En hallbyrå med lådor kan vara perfekt för att organisera småsaker som nycklar, solglasögon eller handskar. Hyllor kan användas både för dekorativa ändamål samt praktiskt utrymme där du kan förvara böcker, väskor eller andra föremål. Krokar är utmärkta för att hänga upp jackor, väskor och paraplyer. Korgar kan vara användbara för att organisera skor eller andra småsaker.

 

Förvara accessoarer och småsaker i våra hallbyråer

Accessoarer och småsaker som nycklar, solglasögon eller handskar kan vara svåra att hålla ordning på i hallen. För att undvika röran kan du använda olika typer av förvaringslösningar och här får du hjälp av en snygg hallbyrå.

En idé är att ha en liten bricka eller ask där du placerar dina nycklar när du kommer hem. På så sätt vet du alltid var de är när det är dags att ge sig iväg igen.

För solglasögon och handskar kan du använda mindre lådor eller korgar där de får sin egen plats. På så sätt slipper de ligga utspridda i hallen och blir lättare att hitta när det behövs. 

Vi har hallbyråer från kända varumärke Oscarssons Möbel, Naver Collection och Torkelson som kan hjälpa dig i olika typer av förvaringslösningar.

 

Skapa en välkomnande entré med rätt hallbyrå

Förutom funktionen av förvaring är det också viktigt att skapa en välkomnande entré i hallen. Genom att använda rätt förvaringslösningar kan du göra detta på ett enkelt sätt.

En idé är att ha en spegel i hallen där du kan kolla din outfit innan du ger dig iväg. Detta kan också ge intrycket av att rummet är större än det egentligen är.

Du kan också dekorera hallen med växter eller andra dekorativa föremål för att skapa en personlig touch. Tänk på att inte överbelasta rummet med för mycket dekorationer, utan håll det stilrent och luftigt.

Walfrids hallbyråer är i olika färger och former så är det lätt att hitta det som passar i just din hall.

 

Använd färg och belysning för att maximera utrymmet

Färg och belysning spelar en viktig roll när det gäller att maximera utrymmet i hallen. Genom smart användning av dessa element kan du få rummet att kännas större och mer välkomnande.

En ljus färgpalett, som vitt eller ljusgrått, kan hjälpa till att reflektera ljuset och ge illusionen av mer utrymme. Undvik mörka färger som tenderar att göra rummet mindre.

När det gäller belysningen bör du se till att ha tillräckligt med ljuskällor för olika ändamål. En taklampa ger allmänbelysning, medan spotlights eller vägglampor kan användas för accentbelysning vid exempelvis spegeln eller hyllorna.

Underhåll och rengöring av hallbyråer

För att hålla din hall i bra skick är det viktigt att regelbundet underhålla och rengöra den. Detta hjälper till att förlänga livslängden på dina förvaringslösningar och håller rummet fräscht.

Om du har träytor i hallen kan det vara bra att behandla dem med olja eller lack för att skydda dem mot slitage. Se även till att kontrollera eventuella krokar eller hyllor regelbundet för eventuella skador eller lösa delar.