Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Skohylla

Skohylla

Hos Walfrid Svenssons Möbler finner du flera olika typer av skohyllor. Skoförvarig i hallen är viktigt för aytt hålla ordning då det första du ser när du kommer hem och det sista du ser när du går. Därför kan det vara värt att investera i en snygg och praktisk skohylla.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

Cora skohylla 59cm

Cora skohylla i massiv ek med svart stål. Cora är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med bredd 90cm se nedan.

1 985 kr

Cora skohylla 90cm

Cora skohylla i massiv ek med svart stål. Cora är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med bredd 59cm se nedan.

2 255 kr

Meja skohylla 1 plan

Meja är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med 2 plan, se nedan.

1 095 kr

Meja skohylla 2 plan

Meja är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med 1 plan, se nedan.

1 825 kr

Meja skohylla golv

Meja är en riktigt högkvalitativ skohylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även som vägg hängd.

2 275 kr

Miss Holly Hatt/Skohylla

En helt ny hallserie där Jonas Lindvall skapat en nätt, lättplacerad förvaring för hallen med samma formspråk som användas i Miss Holly stol och bord. Hela serien är tillverkad i massiv ek och utgör ett fint exempel på hur vacker form och smart funktion kan samverka. I serien ingår ribbstol, skohylla och galge.

2 745 kr

Nadja skohylla golv

Nadja skohylla golvstående i massivträ med slipat stål. Finns i flera utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

2 690 kr

Nadja skohylla vägg 1 plan

Nadja skohylla väggmonterad i massivträ med slipat stål. Finns i flera olika utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

1 515 kr

Nadja skohylla vägg 2 plan

Nadja skohylla väggmonterad i massivträ med slipat stål. Finns i flera olika utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.

2 400 kr

Skohylla för enkel sko förvaringen 

Oavsett om din hall är stor eller liten måste den vara inred med rätt möbler och förvaringsmöjligheter. När det kommer till kläder och skor kan de ta mycket plats och framför allt alla par skor. När flera personer tar av sig skorna och det inte finns någonstans att förvara dem blir det lätt kaotiskt på golvet och du får praktiskt taget lov att hoppa över dem.

Organiserat kaos

När det kommer till just skor och att hitta den bästa förvaringen till dem behöver det både finnas någonstans där du och dina gäster kan ta av sig temporärt och även någonstans där du kan förvara skor du inte använder så ofta. En skohylla som är öppen är det bästa alternativet för den temporära förvaringen och ett skåp för alla skor som inte används dagligen.

Ta av och sätta på skor

Ett bra alternativ till en skohylla är att bredvid den ha någonstans att sitta ned för att både ta av och sätta på sig skorna. Kanske en med lite lådor på sidan om för att förvara eventuella skohorn eller liknande som bör vara lättillgängligt i en hall. Det finns en mängd olika möbler att välja på när det kommer till både komfort och förvaring.

Välj rätt skohylla

Först kan du fundera hur du vill att din skohylla ska se ut, ska den ha flera våningar, vilken färg och hur många par skor bör den rymma. Kanske ska den ha någon form av uppsamlare under sig för allt grus och smuts som skorna lossar när de sätt i hyllan för en enkel städning. Eller ska det kanske bara vara en plan och låg mattliknande förvaring som inte bygger på höjden.

Stilfullt eller praktiskt

Det finns skohyllor och skåp för skor som hjälper dig att hålla bra ordning på alla skor du har. Kanske har du många skor men en mycket liten golvyta i din hall. Då kan du välja ett alternativ som kan byggas och monteras på höjden med flera så kallade våningsplan. Våningsplanen kan vara helt raka men de kan också luta lite, vilken typ av hylla du behöver är en smaksak. Men det kan också bero på vad du har för skotyper så har du som kvinna kanske flera par högklagade skor eller en man kan ha mängder av sneakers, ja då kan du utgå från de modellerna på skorna när du väljer vilka våningsplan du bör använda.

Man kan aldrig ha för många skor utan det är snarare saknaden av rätt möjlighet för förvaring av dem. Ett skåp för dina skor utgör en snygg och praktisk förvaring där du håller ordning och reda på dina skor. Det är att föredra ett skåp för att förvara alla så kallade säsongs skor i, exempelvis vinterkängor som endast används vid mycket snö eller kyla och kanske blir använda bara någon enstaka gång per år. De vinterskorna behöver inte ta upp en vanlig plats i hallen utan kan med fördel stoppas bort i ett skåp.

Vanliga frågor om skohylla

 • Hur kan man monteras en skohylla?

  Det finns många olika sätt att montera en skohylla på, det kan vara direkt på en vägg som alltid är synligt, ståendes fritt på golvet eller monteras fast inuti ett skåp eller garderob. Allt handlar om vad du har för möjligheter och utrymme i just din hall. Vår kundtjänst hjälper dig mer än gärna med en planering av din hall och hur du kan göra för att enkelt skapa praktiska förvaringsmöjligheter för alla dina skor. Vill du inte göra hål i någon annan möbel eller en vägg för att fästa ett skåp för skor eller en skohylla kan du välja en fristående variant på skohylla. Det finns med allt från ett till flera våningsplan för den optimalaste förvaringen.

 • Vad är det för färger och material på möblerna?

  Eftersom de flesta möbler idag är svara eller vita så kommer också de flesta hallmöblerna i dessa färgerna. Men det går att ändra på efter eget tycker och smak. Oftast är möblerna gjorda i trä eller metall och behöver skötas med diverse medel för att hålla sin naturliga glans och kvalité.

 • Vad kan möbler kosta för min hall?

  Vårt utbud av hallmöbler och framför allt skoförvaring är brett så här hittar du garanterat något som passar din hall. Skulle du dock förmodan inte hitta det du söker så hjälper vi gärna till att få fram det bästa möjliga alternativet till dina önskemål. En kostnad är svårt att ange utan att veta hur du vill förvara alla saker i din hall och hur stor eller liten den är. Alla möbler i vårt utbud kommer till ett bra pris och med bra kvalité, kika i sortimentet efter inspiration och nya förslag till hur vi kan hjälpa dig att möblera och organisera din hall.

 • Stilla dina behov direkt i hallen med förvaringen

  Direkt när du kliver in i hallen vill du ha ordning och reda och inte komma hem till ett kaos där du måste antingen hoppa över saker eller börja städa direkt när du klivit in. Den viktigaste delen i hallen är att förvaringen håller måttet. Det ska rymma mössor, vantar, halsdukar, andra kläder samt skor. Det ska även finnas en liten förvaring på något vis för nycklar och kanske andra viktiga saker man måste ha med sig varje gång man går ut, exempelvis en plånbok. Då kanske ett kombinerat skåp för förvaring av skor med mera och en sittdel på sidan men även en avlastningsyta eller en liten mindre låda till små sakerna som behöver förvaras på ett bra ställe.

Stäng