Close
Sök
Bild för kategori Skohylla

Skohylla

Malva skohylla golv

Malva skohylla golvstående med två hyllplan och detaljer i slipat stål. Skohyllan går att få i olika utföranden. Välj gärna till en matchande hatthylla i serien Malva.
1 616 kr 1 795 kr

Malva skohylla vägg 1 plan

Malva skohylla väggmonterad med ett hyllplan och detaljer i slipat stål. Skohyllan går att få i olika utföranden. Välj gärna till en matchande hatthylla i serien Malva.
801 kr 890 kr

Malva skohylla vägg 2 plan

Malva skohylla väggmonterad med två hyllplan och detaljer i slipat stål. Skohyllan går att få i olika utföranden. Välj gärna till en matchande hatthylla i serien Malva.
1 346 kr 1 495 kr

Miss Holly Hatt/Skohylla

En helt ny hallserie där Jonas Lindvall skapat en nätt, lättplacerad förvaring för hallen med samma formspråk som användas i Miss Holly stol och bord. Hela serien är tillverkad i massiv ek och utgör ett fint exempel på hur vacker form och smart funktion kan samverka. I serien ingår ribbstol, skohylla, galge, och speglar i två olika storlekar.
1 431 kr 1 590 kr

Nadja skohylla golv

Nadja skohylla golvstående i massivträ med slipat stål. Finns i flera utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.
1 688 kr 1 875 kr

Nadja skohylla vägg 1 plan

Nadja skohylla väggmonterad i massivträ med slipat stål. Finns i flera olika utföranden. Designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland.
891 kr 990 kr