Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Bild för kategori Hatthylla

Hatthylla

Hos Walfrid Svenssons Möbler finner du flera olika typer av hatthyllor. Klädförvarig i hallen är viktigt och det första du ser när du kommer hem och det sista du ser när du går. Därför kan det vara värt att investera i en snygg hatthylla.
Besök gärna vår butik i Karlstad och hitta din favorit. Beställ i butiken eller via vår webbshop.

Cora hatthylla 59cm

Cora hatthylla i massiv ek med svart stål. Cora är en riktigt högkvalitativ hatthylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med bredd 90cm se nedan.

1 950 kr

Cora hatthylla 90cm

Cora hatthylla i massiv ek med svart stål. Cora är en riktigt högkvalitativ hatthylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med bredd 59cm se nedan.

2 230 kr

Meja hatthylla 1 plan

Meja är en riktigt högkvalitativ hatthylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med 2 plan, se nedan.

1 710 kr

Meja hatthylla 2 plan

Meja är en riktigt högkvalitativ hatthylla designad och tillverkad av Oscarssons möbel i Småland. Finns även med 1 plan, se nedan.

2 510 kr

Miss Holly Hatt/Skohylla

En helt ny hallserie där Jonas Lindvall skapat en nätt, lättplacerad förvaring för hallen med samma formspråk som användas i Miss Holly stol och bord. Hela serien är tillverkad i massiv ek och utgör ett fint exempel på hur vacker form och smart funktion kan samverka. I serien ingår ribbstol, skohylla och galge.

2 745 kr

Miss Holly Hängare Ribbstol med hylla

En helt ny hallserie där Jonas Lindvall skapat en nätt, lättplacerad förvaring för hallen med samma formspråk som användas i Miss Holly stol och bord. Hela serien är tillverkad i massiv ek och utgör ett fint exempel på hur vacker form och smart funktion kan samverka. Ribbstolen ger möjligheter att hänga kläder och accessoarer på olika nivåer. I serien ingår ribbstol, skohylla och galge.

6 155 kr

Nadja hatthylla 1 plan

Hatthylla med ett hyllplan och detaljer i slipat stål. Hyllan finns i längderna 50 cm, 80 cm och 100 cm. Hatthyllan går att få i olika utföranden. Galgstången har en infälld plexilist för att skydda träet mot slitage.

1 850 kr

Nadja hatthylla 2 plan

Hatthylla med två hyllplan och detaljer i slipat stål. Hyllan finns i längderna 50 cm, 80 cm och 100 cm. Hatthyllan går att få i olika utföranden. Galgstången har en infälld plexilist för att skydda träet mot slitage.

3 025 kr

Niva hatthylla

Niva hatthylla är en högkvalitets hatthylla från Oscarssons Möbel. Finns i enkel, dubbel och trippel. Samt tillgänglig i olika utföranden.

1 089 kr

Niva hatthylla dubbel

Niva hatthylla är en högkvalitets hatthylla från Oscarssons Möbel. Finns i enkel, dubbel och trippel. Samt tillgänglig i olika utföranden.

1 745 kr

Hatthyllor för praktisk förvaring

Hallen är ett av hemmet viktigaste rum då det är det första man ser. Genom att inreda den i lugn och harmonisk stil tillsammans med ett varmt välkomnande lyckas man fördela en bra första känsla av sitt hem. Förutom att det ska vara en trivsam miljö behöver den också vara genomtänkt och mycket praktisk med förvaring till både skor, jackor och mössor.

Organiserad hall

Av alla rum i hemmet kan en hall vara det svåraste att inreda då man vill ha det både stilfullt och organiserat. Samtidigt ska man förvara en hel del kläder, skor och mössor med mera och även ha ytan att kunna klä på och av sig utan att behöva trängas. Ifall man inte har organiserat från början kan det lätt bli kaos bland alla saker man behöver ha tillgängliga i en hall.

Möbler man kan sitta på

En möbel som har någon form av del där du eller gästerna kan sitta på är att föredra när man ska sätta på eller tar av sig sina skor. Bland våra hallmöbler kan du lätt hitta en hatthylla då vi har flera olika modeller och storlekar som passar alla hallar. Dessutom kan du hitta andra lösningar till att få en smidigt och välplanerad hall så som flera olika möbler i en och samma serie för att skapa ett stilrent intryck.

Välj rätt hatthylla

Första du behöver göra innan du kan välja rätt möbler så som hatthylla till din hall är att mäta vilken yta du har att placera möblerna på. Sedan behöver du fundera på hur mycket saker du har som måste förvaras och hur lättillgängligt alla saker bör vara. Det finns exempelvis skåp, hyllor med och utan krokar, hyllor endast med stång där du hänger upp jackor på galgar.

Bara du som kan bestämma

Det är utifrån din livsstil och dina behov som bara du själv kan bestämma hur du bäst vill ha din hall utformad så du bör funderar noga igenom valen och upplägget. Köper du hallmöbler på nätet kan det finnas en uppsjö av olika modeller och tillverkare. Några av hyllorna och möblerna levererad färdigmonterade att bara sätta upp på plats medans andra kan behöva en lättare montering enligt bruksanvisningen som följer med.

Vanliga frågor om hatthyllor

 • Hur monteras de nya möblerna?

  Köper du möbler som kräver lättare montering följer det med fullständiga instruktioner i bruksanvisningen. Det går även att hitta produktbeskrivningar och liknande här på vår hemsida. Oftast behövs inga speciella verktyg för monteringen däremot kan du behöva borra olika hål i din vägg där möblerna eller hyllorna ska vara placerade. Därför bör du ha en borrmaskin tillgänglig när du mottagit leveransen. Kontakta gärna vår kundtjänst ifall du behöver någon hjälp vid montering av nya möbler.

 • Vad är det för skötselråd på möblerna?

  Eftersom hallmöblerna kan vara tillverkade av många olika typer av material är det materialet som styr hur skötseln bör vara. Är möbeln tillverkad av laminat kräver de möblerna väldigt lite i underhåll bara du inte överbelastar möbeln eller låter den bli blöt. Det är för att möbeln ska behålla sin färg och inte spricka. Flera av dagens moderna hallmöbler är numera tillverkade av metaller så som stål. Det är ett underhållsfritt material som är mycket hållbart men det finns andra metaller utöver stål som behöver putsas då och då för att behålla sin fina yta.

 • Vad för möbler kan passa min hall?

  Genom att handla på internet finns det många fördelar om man exempelvis tittar på det stora utbudet som finns av olika möbler till hallen. Det är dock lite svårare att kunna föreställa sig hur möbeln ser ut i verkligheten. Men har man en tumstock eller kanske ett måttband kan man genom de angivna måtten på hemsidan få sen blick hur stor möbeln eller hyllan är. I alla produktbeskrivningarna finns alla mått angivna och märker du då att den möbel du tänkt dig kanske inte kommer att passa så som du tänkt kan du lätt söka efter andra varianter av den möbeln på hemsidan. Oftast finns det mindre och större modeller i samma serie att välja mellan.

 • Rådgivning och tips på en lämplig stil i hallen

  Eftersom hallen är både ett svårt och oftast ett mindre rum att inreda ställs det stora krav på att inredningen blir effektiv och praktisk. Det finns många tips man kan ta del av för att göra hallens förvaringar effektiva och rymma mycket innehåll samtidigt som de tar en liten plats. I hallen är en klädhängare och hatthylla ett måste för att snabbt och smidigt få en struktur på kläder och skor man kanske i full fart behöver få av sig. Har man bråttom ut eller in ur sitt hem behöver man en enkel snabb yta där man kan förvara exempelvis jacka och skor utan att det blir rörigt. Krokar och skoförvaring utöver en hatthylla är också en bra förvaring. Det som också kan vara viktigt i en hall är belysningen och om det ska finnas speglar men även att hallen ska vara lättstädad. Därför är valet av en hatthylla viktig så den inte är för mycket i vägen så att säga när man vill städa sin hall.

Stäng