Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Fri leverans i hela Sverige

Carl matbord

Tillverkare: Stolab
Leveranstid: 4-6 veckor
13 100 kr

Carl bord är skapat i syfte att hylla Carl Malmsten och hans klassiska pinnstol Lilla Åland, vars form är stadig, självklar, funktionell och taktil. Bordet Carl tar upp stolens karaktär med svarvade utställda ben och fasad kant på skivan. Den runda formlimmade sargen har en mjuk profil för att ge ett böljande organiskt intryck. Alla kanter är dessutom generöst rundade för att betona släktskapet med stolen. Bordet går att få med 4 st ilägg.

*
*
 • Björk, ljusmattlack
  Björk, ljusmattlack
  Inte tillgänglig
 • Björk, vitolja
  Björk, vitolja
  Inte tillgänglig
 • Björk, kulör vit 21
  Björk, kulör vit 21
  Inte tillgänglig
 • Björk, kulör ljusgrå 51
  Björk, kulör ljusgrå 51
  Inte tillgänglig
 • Ek, naturell olja
  Ek, naturell olja
  Inte tillgänglig
 • Ek, vitolja
  Ek, vitolja
  Inte tillgänglig
 • Ek, ljusmattlack
  Ek, ljusmattlack
  Inte tillgänglig
 • Ek, smoked lackad
  Ek, smoked lackad
  Inte tillgänglig
+ -
Specifikationer
Höjd75cm
Visas i butikenJa
Levereras somMonterad (endast ben att montera)
Skriv din egen recension Stäng formuläret
 • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt

OBS! Denna produkt omfattas inte av ångerrätten då den ingår inte i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas.

*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Lilla Åland stol björk Ljusgrå

Lilla Åland är en sann trotjänare i Stolabs sortiment och en favorit som vid många tillfällen fått representera god svensk 1900-talsdesign. Inspirationen fick Carl Malmsten vid ett besök i Finnströms kyrka på Åland, där några olika pinnstolar stod uppradade. Han ritade av dessa och efter vissa egna justeringar och kompletteringar, typiska för Carl Malmstens stil, kunde en serietillverkning påbörjas

4 005 kr 4 450 kr

Dyna till Lilla Åland stol

Lilla Åland sittdyna är formgiven av Anna Von Schewen och är helt anpassad för Lilla Åland pinnstol. Det lilla extra som gör att stolen blir ännu mer bekväm att sitta på. Dynan har flera noggrant genomarbetade detaljer som höjer kvalitetskänslan och ger dynan funktionella egenskaper.

Sittdynan har avtagbart tyg och finns i tre av Stolabs standardtyger: Blues 9202 (brun/beige med brunt läder och svart kantband). Blues 9301 (pink white med ljust läder och ljust kantband). Linne 01 beige (ljus linnefärg med ljust läder och ljust kantband).

Dynan har också en smart detalj i form av en tryckknapp som du fäster dynan med. Denna öppnas om du rör dig när du sitter och på så vis följer dynan med utan att tyget går sönder.

 

 

 

1 125 kr 1 250 kr