Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök

Fri leverans i hela Sverige

ZigZag barbord 75x75cm

Tillverkare: Hans K
Leveranstid: 1-3 veckor
5 995 kr

ZigZag bord passar både i det privata hemmet och den offentliga miljön. Borden finns i samma design men i olika former och dimensioner. Det gör det möjligt att kombinera bord för olika ändamål i samma utrymme eller hitta rätt storlek för  matplatsen. I en restaurang finns det alltid behov av kombinationen av större och mindre bord beroende på sällskapets storlek. Barbordet passar till barstolar med sitthöjd runt 63cm.

*
 • Vitlackad (Massiv björk)
  Vitlackad (Massiv björk)
  Inte tillgänglig
 • Oljad ek massiv [+ 1 000 kr]
  Oljad ek massiv [+ 1 000 kr]
  Inte tillgänglig
+ -
Specifikationer
Bredd75cm
Djup75cm
Höjd75cm
Levereras somMonterad (endast ben att montera)
Visas i butikenAnnan modell i samma serie
Skriv din egen recension Stäng formuläret
 • Du måste logga in/registrera dig för att kunna skriva recensioner
*
*
Dålig
Utmärkt

OBS! Denna produkt omfattas inte av ångerrätten då den ingår inte i vårt ordinarie sortiment och måste specialbeställas.

*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

San Marco barstol

San Marco stolens funktionalitet och ergonomi integreras tillsammans med en arkitektonisk gest, där designen är inspirerad och hämtad från den historiska Markusplatsen i Venedig. Stolen är gjord i massivträ och har ett ryggstöd som består av åtta böjda ribbor som följer formen på ryggen och är förenad med två bågar i kanterna. Ribborna består sedan av en serie bågar som smälter samman ryggfästet ned mot sätet och följsamt ändå går ihop med den raka linjen på toppen. Barstolen är i sitthöjd 63 cm, vilket gör att den passar till 90 cm bänk eller bordsskiva.

5 195 kr