Close
Sök
RSS

Blogg

Inredningshjälp

Från och med nu kan ni få hjälp av våran inredare Mathilda. Hon hjälper till med idér allt från att välja rätt storlek på soffa eller att få ihop färgkombination till ert hem. Första mötet är alltid kostandsfritt. 
Vi har även den tjänsten att ni kan få uppritat ert hem i 3-D design (Sketup program) ...

Prio skåp in i butiken

Idag kom skänken Prio in i butiken. Skänken som har väldigt många olika val. Vi valde att välja till mörkgrå kulör tillsamans med en ek topp (massiv ek). Skåpet kan fårs i en hel del olika färger eller i björk och ek. Man kan även välja om man vill ha täckta dörrar eller glasdörrar. Vi valde båda al...

Flow serien in i butiken

Idag monterade vi ihop nya soffan och fåtöljen Flow från Norska Brunstad. En väldigt stilren soffan med väldigt härligt sittkomfort. Soffan finns i lite olika välmöjligheter så som andra ben och med massor med olika tyger. Du kan även välja soffan i en mindre storlek. 

...
Nytt i butiken

Idag kom Polaris vitrinskåp till butiken. Skåpet görs i massiv björk, samt glas på hörnsidorna och med en vacker "stjärnhimmel" i led. Vi valde att välja till en av Stolabs kulörer, så vi valde ljusgrått. Välkommen in i butik för att ta en närmare titt.

...
Besök hos våra vänner i Småland

I några dagar har vi varit nere i Smålandstenar i Småland hos våra vänner på Stolab AB. Där vi har lärt oss allt från hur dom tar ner trädet till en färdig produkt. Väldigt intressanta dagar. Och det bästa av allt är att dom tillverkar alla sina möbler i sin egna fabrik i Smålandstenar. Något som vi...

Bloggarkiv