Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
RSS

Blogg

Hur stor soffa ska man välja?
Att välja soffstorlek kan vara svårt och hemskt gärna något man inte vill ångra. Därför går vi på Walfrid Svenssons Möbler igenom våra tips och tankar.
Hur vet man om en soffa är av hög kvalitet?
När det handlar om att investera i en ny soffa, står många inför utmaningen att välja rätt. För oss på Walfrid Svenssons Möbler är en soffa inte bara en central möbel i hemmet, utan också en långsiktig investering i både komfort och stil. Men hur kan du vara säker på att en soffa verkligen är av hög kvalitet?
Trender i soffdesign 2024
Trender i soffdesign 2024
Vi på Walfrid Svenssons Möbler har kommit fram till vad vi tror är 2024 års designtrender för soffor. Låt oss ta en närmare titt på vad som definierar modern soffdesign i år och hur du kan integrera dessa trender i ditt eget hem.
Inredningshjälp

Från och med nu kan ni få hjälp av våran inredare Mathilda. Hon hjälper till med idér allt från att välja rätt storlek på soffa eller att få ihop färgkombination till ert hem. Första mötet är alltid kostandsfritt. 
Vi har även den tjänsten att ni kan få uppritat ert hem i 3-D design (Sketup program) För att vara säkra på att era nya möbler passar in hos er. För mer information tyck här eller kontakta oss via mejl eller telefon, så berättar vi mera.

Bloggarkiv
Stäng