Tel: 054-21 08 91  Fraktfri leverans i hela landet

Close
Sök
Tillbaka till listan

Hur stor soffa ska man välja?

Att välja soffstorlek kan vara svårt och hemskt gärna något man inte vill ångra. Därför går vi på Walfrid Svenssons Möbler igenom våra tips och tankar. Hör av dig till oss om du fortfarande har frågor!

Rumskänsla är nyckeln

Vi förstår att varje rum har sin egen unika atmosfär. En soffa ska smälta in i rummets dimensioner för att skapa en harmonisk känsla. Med vår långa erfarenhet rekommenderar vi att använda markeringstejp för att visualisera soffans storlek i rummet innan du bestämmer dig. På så sätt kan du vara säker på att din nya soffa kompletterar rummets atmosfär på bästa sätt.

 

Design efter behov

Vi vet att varje familj har sina egna unika behov och vanor. Är ni en stor familj som gillar att umgås kring filmkvällar? Då kan en rymlig hörnsoffa vara det perfekta valet för er. Du kanske är student eller bor i ett mindre hushåll? Då passar en mindre 2-sits soffa bättre. Eller varför inte en bäddsoffa som kan agera säng om behovet uppstår? Vissa bäddsoffor erbjuder också förvaring i schäslong där kuddar, täcken och sängkläder kan förvaras. Oavsett dina behov finns det en soffa som passar just för dig. 

Vi erbjuder också byggbara soffor om du har svårt för att bestämma dig och vill ha möjligheten att vid ett senare tillfälle bygga ut soffan.

 

Komfort trots storlek

För oss är det lika viktigt att erbjuda soffor som är både bekväma och stilfulla. Våra soffor är designade med fokus på ergonomi och estetik för att säkerställa att du inte bara har en storleksanpassad soffa utan även en som du kan koppla av ordentligt i. Vi rekommenderar alltid att du provsitter soffor innan du bestämmer dig för att säkerställa att den uppfyller dina krav på komfort och storlek. När du provsitter soffan så får du också en bättre uppfattning om dess verkliga storlek.

 

Att tänka på inför leverans av soffa

Innan du slår till och gör ditt köp, glöm inte att mäta dörröppningar, trappor och hissar som soffan måste passera på vägen till sitt nya hem. Det finns inget värre än att upptäcka att din drömsoffa inte kan levereras till ditt vardagsrum på grund av storleksrestriktioner.

Hos Walfrid Svenssons Möbler strävar vi efter att göra leveransprocessen så smidig som möjligt för dig. I Värmland levererar vi med egen personal och lastbil. I övriga Sverige anlitas transportbolaget LGT Logistics för större leveranser (till leveransadress) och DHL vid mindre leveranser (till ombud). Vi erbjuder dessutom fri frakt i hela Sverige.

 

Vi på Walfrid Svenssons Möbler förstår att valet av soffa är en viktig investering i ditt hem och din livskvalitet. Vi är här för att hjälpa dig genom hela processen för att säkerställa att du hittar den perfekta soffan som passar för just dig och ditt hem.

Kommentarer
Skriv en kommentar Stäng kommentarsformuläret
*
Stäng